Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Το πρόβλημα το ανακάλυψα σήμερα το πρωί στο ipad air που πρόσφατα  αναβάθμισα το λειτουργικό του σε iOS 11.

Στην μπαταρία του είχε απομείνει 4% και το εβαλα στην φόρτιση χθες το βράδυ. Από το  πρωί λοιπόν δεν αποκρινεται σε τιποτα.

Δοκίμαδα διαφορετικο καλώδιο (η αλήθεια είναι οτι το δικό μου ειναι αρκετά ταλαιπωρημένο) αλλά τζίφος!

Δοκίμαδα με διαφορετικό  φορτιστή αλλα τζίφος!

Δοκίμασα να το συνδεσω με laptop και δεν το βλέπει καθόλου στο itunes..

Μήπως έχει τύχει σε κανεναν από εσάς ή έχετε καμια ιδεα με τι παει στραβά στο tablet?

Δημοσ.

To laptop το αναγνωρίζει σαν usb συσκευή ; Κάνει θόρυβο όταν το συνδέεις καθόλου το λάπτοπ ; 

Δοκίμασες (και συνδεδεμένο στο λαπτοπ και χωρίς) να κάνεις force restart κρατώντας πατημένα τα δυο κουμπιά ;

https://support.apple.com/el-gr/HT201412

Δημοσ.

Κανένας ήχος απο το laptop μολις το συνδέω μέσω usb. Δεν το βλέπει καθόλου.

Εχω δοκιμάσει  force restart με συνδεση στο laptop και χωρίς και πάλι τζίφος!

Δημοσ.

Όταν το έβαλες να φορτισει παρατήρησες αν ξεκίνησε η διαδικασία της φόρτισης; Πόσο καιρό το έχεις; Μπορεί να είναι μπαταρία ήμπορεί να είναι Charging port ( το οποίο είναι signature fault στα air).

Δημοσ.

δυο φορές έχει ξεζουμιστεί το ipad 3 και δεν άνοιγε με τίποτα. το άφησα 2 μέρες στην φόρτιση και ξεκίνησε. το health της μπαταρίας είναι στο 86%

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Το πρόβλημα το ανακάλυψα σήμερα το πρωί στο ipad air που πρόσφατα  αναβάθμισα το λειτουργικό του σε iOS 11.

Στην μπαταρία του είχε απομείνει 4% και το εβαλα στην φόρτιση χθες το βράδυ. Από το  πρωί λοιπόν δεν αποκρινεται σε τιποτα.

Δοκίμαδα διαφορετικο καλώδιο (η αλήθεια είναι οτι το δικό μου ειναι αρκετά ταλαιπωρημένο) αλλά τζίφος!

Δοκίμαδα με διαφορετικό  φορτιστή αλλα τζίφος!

Δοκίμασα να το συνδεσω με laptop και δεν το βλέπει καθόλου στο itunes..

Μήπως έχει τύχει σε κανεναν από εσάς ή έχετε καμια ιδεα με τι παει στραβά στο tablet?

Σε τι φορτιστή το έβαλες; Γιατί το Air όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα iPad θέλουν 12W φορτιστή για να φορτίσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμενο tablet το εχω 4 χρονια με καθημερινη χρηση. Παντα το φορτιζα με τον αυθεντικο φορτιστη του. Το καλωδιο τελευταια ειχε φθαρει αισθητα.
Την τεταρτη θα το παω στο istorm στο river west να το δει τεχνικος..
Αν ειναι τελικα charging port εχετε ιδεα για τι κοστος μιλαμε;

Επεξ/σία από herbalboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...