Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs,έχει αγοράσει κανείς από το Γερμανικό μαγαζί αυτό να μου πει πόσος είναι περίπου ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης; Η παραγγελία έγινε το Σάββατο,καταχωρήθηκε την Δευτέρα και από Τρίτη ξημερώματα είναι στο στάδιο αποστολής στην χώρα μας από τα κεντρικά της DHL της Γερμανίας.Γνωρίζω και δεν είμαι αφελής ότι δεν γίνεται κατευθείαν παράδοση,ειδικά όταν πλήρωσα για την απλή DHL και όχι την Express,απλά θέλω να γνωρίζω μην περιμένω άδικα από μέρα σε μέρα  :-D .Ευχαριστώ,τοποθετήθηκε εδώ γιατί παράγγειλα την Link.png Site: καρτούλα

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs,έχει αγοράσει κανείς από το Γερμανικό μαγαζί αυτό να μου πει πόσος είναι περίπου ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης; Η παραγγελία έγινε το Σάββατο,καταχωρήθηκε την Δευτέρα και από Τρίτη ξημερώματα είναι στο στάδιο αποστολής στην χώρα μας από τα κεντρικά της DHL της Γερμανίας.Γνωρίζω και δεν είμαι αφελής ότι δεν γίνεται κατευθείαν παράδοση,ειδικά όταν πλήρωσα για την απλή DHL και όχι την Express,απλά θέλω να γνωρίζω μην περιμένω άδικα από μέρα σε μέρα  :-D .Ευχαριστώ,τοποθετήθηκε εδώ γιατί παράγγειλα την Link.png Site: καρτούλα

Με απλή μου ήρθε σε 4-5 μέρες.

RX 580 τον Μάιο συγκεκριμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγειά το καρτόνι!

Το περισσότερο που έχω περιμένει απο caseking με απλή ήταν κάτι λιγότερο

από δυό βδομάδες σε περίοδο γιορτών. Το πιο γρήγορο 5 μέρες.

Δημοσ.

Μεγειά το καρτόνι!

Το περισσότερο που έχω περιμένει απο caseking με απλή ήταν κάτι λιγότερο

από δυό βδομάδες σε περίοδο γιορτών. Το πιο γρήγορο 5 μέρες.

Ευχαριστώ πολύ  :-D .Άρα είτε αύριο(μιας και η DHL λειτουργεί και Σάββατα)είτε αρχές επόμενης εβδομάδας λογικά θα είναι στην πόρτα μου  B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...