Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα παρε το huawei p10 lite με τα 4gb ram

σε τι ειναι καλυτερο το π10;;

Καλυτερα παρε το huawei p10 lite με τα 4gb ram

και ρε φιλε ειναι στα 300ευρω αμα ειναι να τα δωσω παιρνω βασικο κινητο
Δημοσ.

Δες το Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon η το Redmi 4X στα ίδια η και λιγότερα χρήματα. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις λίγο δες και το Redmi 4A.

Δημοσ.

Εχει περισσοτερη ραμ το Huawei p10 lite 4 ram και το p9 lite exei 180 για μενα μην δωσεις τα λεφτα αν ειναι να τα αλαξεις!Καλυτερα κρατα τα λεφτα σου και παρε huawei honor 8 κινηταρα...Αλλα αν θες να παρεις οπωσηποτε με κατω απο 200 παρε το xiaomi redmi note 4/64 (4 ram) με την 800 μπαντα για να πιανει παντου 4G

Δημοσ.

Μια χαρά τέλειο κινητό. Το έχει φίλος μου πολύ ωραίο , και γρήγορο. Παίρνει αναβαθμίσεις και πιστεύω μπορείς να το κρατήσεις και για βασικό δεν υπολείπεται κάτι από ακριβότερα μοντέλα. Άλλωστε για android μιλάμε όπου προσθέτουν αβέρτα specs τα οποία είναι για να χαίρονται. Με 200€ περίπου το προτείνω.

Δημοσ.

Εγώ που το έχω δεν είμαι ευχαριστημένος, κολλάει αρκετά απ τον τον πρώτο κιόλας μήνα και δεν το έχω φορτώσει, μου αργεί η κάμερα όταν θέλω να πάρω μια φωτογραφία, αργεί πολύ να γράψει ένα βίντεο (με class 10 sandisk sd) μερικές φορές κολλάει και στην αποθήκευση. Εδώ και ένα μήνα αργεί πολύ να ανοίξει και το bluetooth και άλλες φορές δεν ανοίγει καθόλου.

Ευτυχώς που είναι εταιρικό γιατί θα τα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...