Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ακομα πιστευω οτι η καρτοκινητη ειναι η φτηνοτερη λυση για τον μεσο χρηστη..κι εκει θα παραμεινω.. το ποστ του αποπανω με την υπερογκη χρηση και τα κερατιλικια με επιβεβαιωνει...

ναι ισως η συνδεση ειναι πιο " value" αναφορικα με το τι σου δινει , αλλα αν δεν τα χρειαζεσαι πιο το νοημα?

οποτε καθε μηνα 10 ευρη καρτα, προγραμμα με λεπτα και μβ με 7.5 - 8.5 ευρω whatever και κοστος περιπου 100 ευρω τον χρονο...

οκ δεν ειναι και τοσο ασχημα..υπηρεσια σου παρεχουν...

• Like 1
  • Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, opcorsa είπε

παντως ακομα πιστευω οτι η καρτοκινητη ειναι η φτηνοτερη λυση για τον μεσο χρηστη..κι εκει θα παραμεινω.. το ποστ του αποπανω με την υπερογκη χρηση και τα κερατιλικια με επιβεβαιωνει...

ναι ισως η συνδεση ειναι πιο " value" αναφορικα με το τι σου δινει , αλλα αν δεν τα χρειαζεσαι πιο το νοημα?

οποτε καθε μηνα 10 ευρη καρτα, προγραμμα με λεπτα και μβ με 7.5 - 8.5 ευρω whatever και κοστος περιπου 100 ευρω τον χρονο...

οκ δεν ειναι και τοσο ασχημα..υπηρεσια σου παρεχουν...

Εγώ από ότι έχω καταλάβει από αυτό το thread οι μισοί θέλουν να δίνουν 20€ το χρόνο για το κινητό, με χρόνο ομιλίας, data κλπ κλπ

Οι άλλοι μισοί θέλουν να τους δίνουν οι εταιρίες λεφτά για να τους κάνουν την τιμή :P

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ από ότι έχω καταλάβει από αυτό το thread οι μισοί θέλουν να δίνουν 20€ το χρόνο για το κινητό, με χρόνο ομιλίας, data κλπ κλπ

Οι άλλοι μισοί θέλουν να τους δίνουν οι εταιρίες λεφτά για να τους κάνουν την τιμή :P

Εσυ απο το πανω ποστ που εκανα αυτο το συμπερασμα βγαζεις?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Confused 1
Δημοσ.
35 minutes ago, Pwpwpw said:

Το προγραμμα που εχω δινει 1500 λεπτα προς cosmote, 240 λεπτα σε ολα τα δυκτια, 1500sms προς κοσμοτε και μολις 800mb δεδομενα.

Το ερωτημα ειναι σε whats up τι για κατι αντιστοιχο ποσο θα μου κοστιζει μηνιαιως? Σημειωνω εδω οτι τα sms δεν με νοιαζουν καθολου, βολευομαι με πολυ λιγοτερα απο 1500 λεπτα προς κοσμστε διοτι δεν τα εξαντλω ποτε, τα Mb 800 δεν μου φτανουν  θα ηθελα σιγουρα 1,5gb να ειμαι ανετος με τν χρηση που κανω και τα 240λεπτα prow oloyw παντα μου φτανου(εκτος απ τον τελευταιο μηνα που εγινε η μαλακια)

Αν το γυρισω σε whats up Λοιπον ποσο περιπου πρπει να πληρωνω τον μηνα για να καλυπτω τα παραπανω?

Με 10€ μπορείς ν'αγοράσεις το πακέτο Combo Call them all Extra i. Το συγκεκριμένο, για ένα μήνα, σου δίνει: 400' προς What's Up, 400 sms προς What's Up, 300' προς όλους, 200 sms προς όλους, 400MB. Και δώρο άλλα 100' προς όλους & 500MB (αλλά αυτή η προσφορά με τα δώρο MB είναι για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/3). Με 7€ μπορείς να αγοράσεις άλλα 700MB (ή 900MB αν επιλέξεις αυτόματη ενεργοποίηση κάθε μήνα. Άρα, με σύνολο 17€ το μήνα μπορείς να έχεις όλα αυτά που ζητάς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Tην καταργεί τη 10άρα σιγά σιγά έγραψα, οχι οτι την κατέργησε.

Και το κατάλαβα από το γεγονός οτι η Πειραιώς έβγαλε την επιλογή των 10 ευρώ στην ανανέωση.

Η Πειραιώς αγοράζει κωδικούς καρτών από τους παρόχους και τους πουλάει μέσα από το e-banking, όπως κάνουν και τα καταστήματα/περίπτερα/σούπερ μάρκετ κλπ. Φαντάζομαι ότι όταν αγοράσεις "κάρτα" από το e-banking η ανανέωση δεν γίνεται αυτόματα, αλλά σου στέλνει τον κωδικό και μετά πρέπει να κάνεις εσύ την ανανέωση χειροκίνητα. Αν καταργήθηκε η κάρτα με το συγκεκριμένο ποσό από τα υπόλοιπα καταστήματα, τότε είναι λογικό να καταργήθηκε και από το e-banking της Πειραιώς, μιας και ο συγκεκριμένος πάροχος (στην περίπτωσή μας Cosmote), δεν μοιράζει πλέον νέους κωδικούς. Από την άλλη αν μπεις στην ιστοσελίδα, δεν αγοράζεις κάρτα αλλά ποσό ανανέωσης, με την αγορά το ποσό πιστώνεται άμεσα στο κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσεις εσύ χειροκίνητα κάποιο κωδικό. Αν και το το ποσό των 5 ευρώ καταργήθηκε πλέον, υπήρχε για χρόνια από όταν κατάργησαν την 5ευρη κάρτα. Υπάρχει περίπτωση να καταργήσουν και την επιλογή των 10 ευρώ από την ιστοσελίδα; (δεν ρωτάω εσένα συγκεκριμένα είναι ανοιχτή ερώτηση προς όλους)

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
3 hours ago, *nenya* said:

Με 10€ μπορείς ν'αγοράσεις το πακέτο Combo Call them all Extra i. Το συγκεκριμένο, για ένα μήνα, σου δίνει: 400' προς What's Up, 400 sms προς What's Up, 300' προς όλους, 200 sms προς όλους, 400MB. Και δώρο άλλα 100' προς όλους & 500MB (αλλά αυτή η προσφορά με τα δώρο MB είναι για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/3). Με 7€ μπορείς να αγοράσεις άλλα 700MB (ή 900MB αν επιλέξεις αυτόματη ενεργοποίηση κάθε μήνα. Άρα, με σύνολο 17€ το μήνα μπορείς να έχεις όλα αυτά που ζητάς.

Το σταματάνε το πακέτο Combo Call them all. 

4. Παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου “COMBO Call Them All-I” για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και την 19/3/2019, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας και όγκου δεδομένων του πακέτου μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Masamune είπε

4. Παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου “COMBO Call Them All-I” για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP της COSMOTE. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και την 19/3/2019, θα μπορούν να κάνουν χρήση των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας και όγκου δεδομένων του πακέτου μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

Εγω ετσι οπως το βλεπω μου φαινεται θα σταματησουν  γενικως την καρτοκινητη σιγα σιγα και θα τους ωθησουν ολου εξαναγκασμου στα συμβολαια και καρτοσυμβολαια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Masamune said:

Έγραψα για το πακέτο 'Combo Call them all Extra i', το καινούργιο δηλαδή που έχει προστεθεί στο What's Up application. Ούτε αυτό θα ισχύει;;;

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
4 ώρες πριν, *nenya* είπε

Έγραψα για το πακέτο 'Combo Call them all Extra i', το καινούργιο δηλαδή που έχει προστεθεί στο What's Up application. Ούτε αυτό θα ισχύει;;;

Όχι, αυτό με τα 7.5 ευρω καταργείται και αναγκαστικά πάμε στην αμέσως επόμενη (μηνιαία) επιλογή με 8,5 ευρω που οριακά μας φτάνει μια 10ευρη για να το ενεργοποιήσουμε. Και πάλι όμως μας ανεβάζουν το κόστος γιατί π.χ. εμένα το πακέτο με τα 7,5Ε με κάλυπτε απόλυτα, περίσσευε και φουλ χρόνος τέλος του μήνα. Με τη 10ευρη έμεναν μέσα 1.43 και ανά κάποιους μήνες μπορούσα και με 5 ευρω ανανέωση να κάνω δουλειά μου. Τώρα αυτόματα με πάνε στη 10ευρη θέλω δεν θέλω, που στο άμεσο μέλλον μπορεί να καταργηθεί κι αυτή ή έτσι απλά να ανεβάσουν το βασικό τους πακέτο στα 9 ευρω και δεν θα μας επαρκεί η 10ευρη... Ήταν να μην γίνει η αρχή. Εντωμεταξύ και στην κοσμοκάρτα 8,5Ε είναι το φθηνότερο πακέτο.

22 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ένα λινκ όμως θα αρκούσε.

Λινκ δεν βρήκα.. Μου ήρθε sms ότι θα γίνουν αλλαγές από 19/3 και ψάχνοντας τα βρήκα ποσταρισμένα σε άλλο σχετικό φορουμ. Στο σαητ της κοσμοτε δεν μπήκα να ψάξω, αλλά σίγουρα ισχύουν τα παραπάνω.

9 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Το πακετο της συνδεσης που εχω περιλαμβανει καθε μηνα μεταξυ των αλλων και 240 λεπτα χρονο ομιλιας προς σταθερα και αλλα δικτυα.Καποιο στιγμη λοιπον μου ερχεται ενα sms που με ενημερωνει οτι εχω εξαντλησει το 80% του χρονο ομιλιας προς σταθερα και αλλα δικτυα. Οκ λεω εχουμε ακομη λιγο χρονο μεσα και συνεχισω να χρησιμοποιω την συσκευη μου "φυσιολογικα" εχωντας στο μυαλο μου πως οταν εξαντληθει εντελως ο χρονος ομιλιας θα μου ερθει sms ειδοποιησης, οπως ακριβως γινετε οταν τελειωνουν και τα δεδομενα για περιηγηση στο Internet δηλαδη. Αμ δε, τετοια ειδοποιηση δεν ηρθε ποτε και προς εκλπηξη μου ειδα στον λογαριασμο οτι ξεπερασα τον χρονο ομιλιας προς ολα τα δικτυα για 35 νομιζω λεπτα και με χρεωσανε επιπλεον +30 ευρω.

Ειναι προφανες οτι αυτη η υπερογκη χρεωση γινοταν ενα αγνοια μου διοτι δεν ειχα αντιληφθει οτι "ειχανε τελειωσει τα λεπτα ομιλιας μου", διοτι υπαρχει η επιλογη αγορας πακετου 150 λεπτα χρονου ομιλιας προς ολα τα δικτυα με μολις 5 ευρω, αν το γνωριζα προφανως θα προτιμουσα να πληρωσω 5 ευρω να αγορασω ενα πακετο και οχι να χρεωθω υπερμετρα για κλησεις 30 λεπτων.Θεωρω οτι η ενημερωση οτι ο χρονος ομιλιας και πλεον ο πελατης χρεωνετε υπερμετρα  ειναι ξεκαθαρα ευθυνη της κοσμοτε και για αυτο λεω οτι νιωθω "εξαπατημενος", αντ αυτου στελνουν ενα μυνημα οτι εξαντηθηκε το 80% του χρονου πρφανως για να "ξεχαστεις" και στην συνεχεια και να σε χρωσουνε υπερμετρα και να ερθει η λυπητερη στο τελος του μηνα..

Το προγραμμα που εχω δινει 1500 λεπτα προς cosmote, 240 λεπτα σε ολα τα δυκτια, 1500sms προς κοσμοτε και μολις 800mb δεδομενα.

Το ερωτημα ειναι σε whats up τι για κατι αντιστοιχο ποσο θα μου κοστιζει μηνιαιως? Σημειωνω εδω οτι τα sms δεν με νοιαζουν καθολου, βολευομαι με πολυ λιγοτερα απο 1500 λεπτα προς κοσμστε διοτι δεν τα εξαντλω ποτε, τα Mb 800 δεν μου φτανουν  θα ηθελα σιγουρα 1,5gb να ειμαι ανετος με τν χρηση που κανω και τα 240λεπτα prow oloyw παντα μου φτανου(εκτος απ τον τελευταιο μηνα που εγινε η μαλακια)

Αν το γυρισω σε whats up Λοιπον ποσο περιπου πρπει να πληρωνω τον μηνα για να καλυπτω τα παραπανω?

Για 35 λεπτά σε χρεώσανε παραπάνω 30 ευρω?? Ε μετά μην απορούμε γιατί θέλουν να μας εξαναγκάσουν να πάμε σε συμβόλαιο. Γιατί από κει βγάζουν τα κέρατα τους. φανταστείτε πόσοι την παθαίνουν με τον ίδιο τρόπο.

Φυσικά δεν είναι χαζοί για να σε ειδοποιούν πότε θα τελειώσει ο χρόνος. Αυτό με το 80% του χρόνου ίσχυε πάντα. Μπορούσες μέσω application ή αν έστελνες σε τετραψήφιο δωρεάν μήνυμα να έβλεπες πόσο χρόνο έχεις φίλε μου... Αυτό θα σου πουν και στο κατάστημα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις κάτι... Τα συμβόλαια δεν έχουν "φρένο" όταν τελειώνει ο χρόνος, μόνο η κάρτα έχει (να ένα μεγάλο καλό). Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Καλύτερα πλήρωσε το και κατέβασε το appplication για να βλέπεις real time το υπόλοιπό σου. Πάλι όμως θα υπάρχει κίνδυνος να το ξεπεράσεις... Αυτά κάνουν οι περισσότεροι και οι εταιρίες έγιναν πλούσιες. Τελικά παίζει να έχουμε κάνει τρελή οικονομία εμείς της καρτοκινητής τόσα χρόνια...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 1comment είπε

Λινκ δεν βρήκα.. Μου ήρθε sms ότι θα γίνουν αλλαγές από 19/3 και ψάχνοντας τα βρήκα ποσταρισμένα σε άλλο σχετικό φορουμ. Στο σαητ της κοσμοτε δεν μπήκα να ψάξω, αλλά σίγουρα ισχύουν τα παραπάνω.

Πάντα αυτά που έρχονται με sms υπάρχουν και στις ανακοινώσεις του αντίστοιχου παρόχου.

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/150219_anakoinwsh_Kartokiniths.pdf

Δημοσ.
Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Πάντα αυτά που έρχονται με sms υπάρχουν και στις ανακοινώσεις του αντίστοιχου παρόχου.

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/150219_anakoinwsh_Kartokiniths.pdf

Πάντως σίγουρα καλύτερα που τα έγραψα γιατί έτσι τα διάβασαν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι και ξεκίνησε συζήτηση. Ούτε οι μισοί δεν θα πατούσαν στο λινκ!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πάντως σίγουρα καλύτερα που τα έγραψα γιατί έτσι τα διάβασαν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι και ξεκίνησε συζήτηση. Ούτε οι μισοί δεν θα πατούσαν στο λινκ!

Εντάξει, άντε και σε δισελιδη παράθεση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ενταξει δε θα λυπηθουμε και τα καρτελ τωρα,μιλαμε για μινιμουμ ουσιαστικη αυξηση 50% μεσα σε 6 μηνες για φυσιολογικη χρηση καρτοκινητου(που θα γινει στανταρ 12 ευρω το μηνα ανανεωση χρονου μεχρι το τελος του χρονου),δε φταινε αυτοι βεβαια εμεις φταιμε που δεν αντιδρουμε και το αστειο κρατος που εχουμε..

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...