Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Ναι από παντού και απο την εφαρμογη βγήκε. Vodafone CU app (android) τη βλέπω ακόμα την επιλογή για 5€η ανανεωση.
*Kopanos* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Vodafone CU app (android) τη βλέπω ακόμα την επιλογή για 5€η ανανεωση. Ναι έχεις δίκιο, εγώ για cosmote έλεγα.
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Γνωρίζει κανείς εαν μετά από φραγή μπορώ να ξαναενεργοποιήσω το νούμερο; Είχα πάρει ένα νούμερο σε cosmote το οποίο το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο για internet σε laptop και πέρασαν οι 4 μήνες και μου έκαναν φραγή.Μπορώ να το ξαναενεργοποιήσω πάλι ή πρέπει να βγάλω νέο νούμερο;
sexymwro7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tarantules είπε Γνωρίζει κανείς εαν μετά από φραγή μπορώ να ξαναενεργοποιήσω το νούμερο; Μετα απο 3 μηνες χωρις ανανεωση σου τρωνε το υπολοιπο. Στον 4ο μηνα σου κανουν φραγη. Στον ενα χρονο χανεις το νουμερο. Εγω εκανα ανανεωση μετα απο 4 μηνες και κατι μερες, ενω ειχα φραγη και ηταν ολα κανονικα μετα. Πριν λιγες μερες εγινε αυτο, σε Cosmote.
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tarantules είπε Γνωρίζει κανείς εαν μετά από φραγή μπορώ να ξαναενεργοποιήσω το νούμερο; Είχα πάρει ένα νούμερο σε cosmote το οποίο το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο για internet σε laptop και πέρασαν οι 4 μήνες και μου έκαναν φραγή.Μπορώ να το ξαναενεργοποιήσω πάλι ή πρέπει να βγάλω νέο νούμερο; Εφόσον δεν έχει περάσει 12μηνο μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά απλώς κάνοντας ανανέωση.
kr0m Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, jimis98 είπε πρέπει να είσαι συνέχεια με δεδομένα ή wifi για το viber και θα πέφτει και γρήγορα η μπαταρία με δεδομενα/wifi δεν εχω προβλημα. τωρα η μπαταρια γιατι να εχει θεμα; ετσι κι αλλιως wifi και δεδομενα τα εχω μονιμα ανοιχτα...
jimis98 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, kr0m είπε με δεδομενα/wifi δεν εχω προβλημα. τωρα η μπαταρια γιατι να εχει θεμα; ετσι κι αλλιως wifi και δεδομενα τα εχω μονιμα ανοιχτα... απο διάρκεια της μπαταρίας καθαρά λέω
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, kr0m είπε με δεδομενα/wifi δεν εχω προβλημα. τωρα η μπαταρια γιατι να εχει θεμα; ετσι κι αλλιως wifi και δεδομενα τα εχω μονιμα ανοιχτα... Άρα θα πληρώνεις πακέτο data στον πάροχο + πακέτο ομιλίας (ή απλώς credit balance) στο Viber?
eidikos33 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 12 ευρω απαιτειται ελαχιστη ανανεωση για whats up? ετσι εμαθα
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 10 + φπα ; Και μπορώ να χτυπήσω κάπου τους αριθμούς να δω αν έχουν κοπεί πριν μου πάρουν το 10 ευρό οι κοτεδες ;
Tsino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) CU talk to all με 7 Ευρώ το βγάλανε ... Το φθηνότερο πακέτο είναι τώρα στα 8.5 Ευρώ για 30 ημέρες. 🤬 Η ανανέωση με 5 Ευρώ online παραμένει. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από Tsino
opcorsa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 πηγα σημερα σε ενα μινι μαρκετ και ειχε ταμπελα οτι η καθε καρτα ειναι +30 λεπτα παραπανω ξερουμε γιατι? τους βγαλανε το κερδος απο την κανονικη τιμη της καρτας? βαζω καρτα απο το ιντερνετ εδω και 5 χρονια οποτε δεν ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις