Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, *Kopanos* είπε

Ναι από παντού και απο την εφαρμογη βγήκε.

Vodafone CU app (android) τη βλέπω ακόμα την επιλογή για 5€η ανανεωση.

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εαν μετά από φραγή μπορώ να ξαναενεργοποιήσω το νούμερο;

Είχα πάρει ένα νούμερο σε cosmote το οποίο το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο για internet σε laptop και πέρασαν οι 4 μήνες και μου έκαναν φραγή.Μπορώ να το ξαναενεργοποιήσω πάλι ή πρέπει να βγάλω νέο νούμερο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Μετα απο 3 μηνες χωρις ανανεωση σου τρωνε το υπολοιπο. Στον 4ο μηνα σου κανουν φραγη. Στον ενα χρονο χανεις το νουμερο. Εγω εκανα ανανεωση μετα απο 4 μηνες και κατι μερες, ενω ειχα φραγη και ηταν ολα κανονικα μετα. Πριν λιγες μερες εγινε αυτο, σε Cosmote.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Είχα πάρει ένα νούμερο σε cosmote το οποίο το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο για internet σε laptop και πέρασαν οι 4 μήνες και μου έκαναν φραγή.Μπορώ να το ξαναενεργοποιήσω πάλι ή πρέπει να βγάλω νέο νούμερο;

Εφόσον δεν έχει περάσει 12μηνο μπορείς να το ενεργοποιήσεις ξανά απλώς κάνοντας ανανέωση.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jimis98 είπε

πρέπει να είσαι συνέχεια με δεδομένα ή wifi για το viber και θα πέφτει και γρήγορα η μπαταρία

με δεδομενα/wifi δεν εχω προβλημα. τωρα η μπαταρια γιατι να εχει θεμα; ετσι κι αλλιως wifi και δεδομενα τα εχω μονιμα ανοιχτα...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kr0m είπε

με δεδομενα/wifi δεν εχω προβλημα. τωρα η μπαταρια γιατι να εχει θεμα; ετσι κι αλλιως wifi και δεδομενα τα εχω μονιμα ανοιχτα...

απο διάρκεια της μπαταρίας καθαρά λέω

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kr0m είπε

Άρα θα πληρώνεις πακέτο data στον πάροχο + πακέτο ομιλίας (ή απλώς credit balance) στο Viber?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CU talk to all με 7 Ευρώ το βγάλανε ... Το φθηνότερο πακέτο είναι τώρα στα 8.5 Ευρώ για 30 ημέρες. 🤬

Η ανανέωση με 5 Ευρώ online παραμένει. 

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.

πηγα σημερα σε ενα μινι μαρκετ και ειχε ταμπελα οτι η καθε καρτα ειναι +30 λεπτα παραπανω

ξερουμε γιατι? τους βγαλανε το κερδος απο την κανονικη τιμη της καρτας?

βαζω καρτα απο το ιντερνετ εδω και 5 χρονια οποτε δεν ξερω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...