Fabricated Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, tsioulak είπε Θα την κοψουν την 10αρα απο τα καταστηματα τους καθως και απο περιπτερα κλπ (σε περιπτερα κλπ μπορει να γινει και νωριτερα) και (υποθετω) λιγους μηνες μετα θα σταματησουν την 10αρα και μεσω internet. Που το διάβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαχαχα εχετε καταλαβει την αυξηση του βασικου θα την παρει πρωτα ο Τσιπρας και μετα τα ψιχουλα που μενουν το υπεροχο καρτελ των κινητων,ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από greengr21 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tsioulak είπε Θα την κοψουν την 10αρα απο τα καταστηματα τους καθως και απο περιπτερα κλπ (σε περιπτερα κλπ μπορει να γινει και νωριτερα) και (υποθετω) λιγους μηνες μετα θα σταματησουν την 10αρα και μεσω internet. Και εγώ αυτό κατάλαβα. ΥΓ: Πόσο Καμμένος go-to-marketας πρέπει να είσαι για να γράφεις το "σημεία πώλησης" ως "κανάλια" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 πριν μερικες μερες εκανα ανανεωση στη vodafone σε ενα φραγμενο φοιτητικο και μου ειπε το παλικαρι πως δεν χανονται λεει τα χρηματα απο την καρτα,το πηραν πισω παιζει να ισχυει οντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, barman_ είπε πριν μερικες μερες εκανα ανανεωση στη vodafone σε ενα φραγμενο φοιτητικο και μου ειπε το παλικαρι πως δεν χανονται λεει τα χρηματα απο την καρτα,το πηραν πισω παιζει να ισχυει οντως? Δεν νομιζω, ελειπα 5 μηνες εξωτερικο και δεν το δουλευα το καρτοκινητο, γυρισα και πηγα να παρω τηλεφωνο και ειχα 0€ απο περιπου 30 που ειχα μεσα, αυτο εχει κανα 2 χρονια οταν πρωτο εφαρμοστηκε. Και προσφατα ο παππους μου σε cosmocarta εχασε τις μοναδες που ειχε, διοτι ειχε ενα καρτοκινητο που εμπαιναν 120 λεπτα προς ολους (προσφορα με την σταθερη) τσαμπα, και αναγκαζομασταν να βαζουμε καρτα για να την κραταμε ανοιχτη.. τωρα εληξαν τα λεπτα προς ολους ητανε για 1 χρονο, και φαντασου ανα 2-3 μηνες που εβαζε καρτα για να μην γινει φραγη και τωρα ειχε 5 ευρω μεσα, χωρις να τα τρωει. Ηρθαν και κατι Sms που ελεγαν βαλε καρτα μεχρι ταδε του μηνα για να μην χασεις το ταδε υπολοιπο σου. Βεβαια δεν ξερει απο sms και εγω το ειδα αργα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 9:55 ΜΜ, jimis98 είπε μπορείς να προτείνεις υπηρεσίες voip? διαλέγεις εδώ έχω χρησιμοποιήσει 4-5 από αυτές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αρκεί βέβαια να έχεις σύνδεση σωστή. με 2G μη το δοκιμάζεις, εκτός αν θέλεις να στέλνεις sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Να δείτε σε 2-3 χρόνια που κάτω από 20ευρω δεν θα μπορούμε να ανανεώσουμε το μήνα... Θέλουν να ταυτίσουν τις τιμές με τα συμβόλαια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, 1comment είπε Να δείτε σε 2-3 χρόνια που κάτω από 20ευρω δεν θα μπορούμε να ανανεώσουμε το μήνα... Θέλουν να ταυτίσουν τις τιμές με τα συμβόλαια! Αν το κάνουν αυτό θα φέρνω κάθε τρίμηνο από Γαλλία ή Ιταλία καινούργιο αριθμό και θα παίζω με free EU Roaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Έχω δυο gsm ένα στο σπίτι και ένα στο κατάστημα συνδεδεμένα στους συναγερμούς και έχω βάλει cosmote sim. Του σπιτιού δεν το πολυ χρησιμοποιώ οπότε τζάμπα 12ευρα μου φεύγουν.. Αν βάζω 12 ευρώ στο gsm του καταστήματος και απο εκεί κάνω μεταφορά 5ευρώ στο gsm του σπιτιού, θα ισχύει κανονικά για 2 μήνες ή αναγκαστικά θα πρέπει να βάζω και στου σπιτιού 12αρα? Επίσης διάβασα εδώ για κάρτες inter Telecom τι ισχύει για αυτές ξέρει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, pavloa είπε Έχω δυο gsm ένα στο σπίτι και ένα στο κατάστημα συνδεδεμένα στους συναγερμούς και έχω βάλει cosmote sim. Του σπιτιού δεν το πολυ χρησιμοποιώ οπότε τζάμπα 12ευρα μου φεύγουν.. Αν βάζω 12 ευρώ στο gsm του καταστήματος και απο εκεί κάνω μεταφορά 5ευρώ στο gsm του σπιτιού, θα ισχύει κανονικά για 2 μήνες ή αναγκαστικά θα πρέπει να βάζω και στου σπιτιού 12αρα? Επίσης διάβασα εδώ για κάρτες inter Telecom τι ισχύει για αυτές ξέρει κάποιος? στην cosmote λέει από 6€ και πάνω ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης,αλλά οι επιλογές είναι 2-5-10,δεν στέλνει 6€! δεν ξέρω όμως αν ισχύει να στείλεις 5+2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, pavloa είπε Έχω δυο gsm ένα στο σπίτι και ένα στο κατάστημα συνδεδεμένα στους συναγερμούς και έχω βάλει cosmote sim. Του σπιτιού δεν το πολυ χρησιμοποιώ οπότε τζάμπα 12ευρα μου φεύγουν.. Αν βάζω 12 ευρώ στο gsm του καταστήματος και απο εκεί κάνω μεταφορά 5ευρώ στο gsm του σπιτιού, θα ισχύει κανονικά για 2 μήνες ή αναγκαστικά θα πρέπει να βάζω και στου σπιτιού 12αρα? Επίσης διάβασα εδώ για κάρτες inter Telecom τι ισχύει για αυτές ξέρει κάποιος? (Προς το παρόν) Ισχύει αυτό που ρωτάς. Αν στείλεις 5€ από ένα αριθμό στο άλλο ανανεώνεται το υπόλοιπο και η ημερομηνία λήξης για 2 μήνες στον αριθμό που τα δέχεται. Υπάρχουν 2 περιορισμοί. Ο αριθμός που τα στέλνει να έχει κάνει ανανέωση 20€ τους τελευταίους 4 μήνες. Ο αριθμός που τα δέχεται να μην είναι σε φραγή (3 μήνες από τελευταία ανανέωση). Άρα αν κάθε 2 μήνες (αυστηρά) ανανεώνεις 10€ στον έναν και κάνεις μεταφορά 5€ στον άλλο αριθμό, κρατάς και τους δύο αριθμούς "ζωντανούς" για έναν χρόνο με περίπου 60€. Η intertelecom έχει αρχικό κόστος αγοράς 15€ και τα 5€ μένουν στην κάρτα. Χρεώνει και τις εισερχόμενες κλήσεις αλλά έτσι δεν "λήγει" το υπόλοιπο και μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό. 1χρονο+ τώρα έχω ξοδέψει 3€ από τα αρχικά 5€ Επίσης υπάρχει ανανέωση από 1€. Να πω και την προσωπική μου εμπειρία. Πριν που είχα Cosmote ανταποκρίνονταν πιο άμεσα ο συναγερμός στις κλήσεις και στις τηλεπικοινωνίες εντολές. Τώρα με την Intertelecom παίρνει πιο δύσκολα τις εντολές, θέλει πολλές προσπάθειες. Δεν ξέρω αν φταίει το roaming ή κάτι άλλο, ή ακόμα και το gsm αλλά σε εμένα τουλάχιστον παλιά που είχα Cosmote είχα καλύτερη ανταπόκριση από το συναγερμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, vasilk είπε (Προς το παρόν) Ισχύει αυτό που ρωτάς. Αν στείλεις 5€ από ένα αριθμό στο άλλο ανανεώνεται το υπόλοιπο και η ημερομηνία λήξης για 2 μήνες στον αριθμό που τα δέχεται. Υπάρχουν 2 περιορισμοί. Ο αριθμός που τα στέλνει να έχει κάνει ανανέωση 20€ τους τελευταίους 4 μήνες. Ο αριθμός που τα δέχεται να μην είναι σε φραγή (3 μήνες από τελευταία ανανέωση). Άρα αν κάθε 2 μήνες (αυστηρά) ανανεώνεις 10€ στον έναν και κάνεις μεταφορά 5€ στον άλλο αριθμό, κρατάς και τους δύο αριθμούς "ζωντανούς" για έναν χρόνο με περίπου 60€. Η intertelecom έχει αρχικό κόστος αγοράς 15€ και τα 5€ μένουν στην κάρτα. Χρεώνει και τις εισερχόμενες κλήσεις αλλά έτσι δεν "λήγει" το υπόλοιπο και μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό. 1χρονο+ τώρα έχω ξοδέψει 3€ από τα αρχικά 5€ Επίσης υπάρχει ανανέωση από 1€. Να πω και την προσωπική μου εμπειρία. Πριν που είχα Cosmote ανταποκρίνονταν πιο άμεσα ο συναγερμός στις κλήσεις και στις τηλεπικοινωνίες εντολές. Τώρα με την Intertelecom παίρνει πιο δύσκολα τις εντολές, θέλει πολλές προσπάθειες. Δεν ξέρω αν φταίει το roaming ή κάτι άλλο, ή ακόμα και το gsm αλλά σε εμένα τουλάχιστον παλιά που είχα Cosmote είχα καλύτερη ανταπόκριση από το συναγερμό. Ωραία αφού γίνετε θα το κάνω. Τζάμπα 10ευρα βάζω τόσο καιρό στην κάρτα του σπιτιού.. Απλά να ρωτήσω κάτι για να στείλω λεφτά απο την κάρτα του μαγαζιού, θα πρέπει να βγάλω την κάρτα απο το gsm ή μέσω της εφαρμογής what's up μπορώ να κάνω την μεταφορά? Οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου για Intertelecom. Αν είναι να καθυστερεί ή οτιδήποτε άλλο τότε άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 9:43 ΜΜ, natural_sgf είπε Αν το κάνουν αυτό θα φέρνω κάθε τρίμηνο από Γαλλία ή Ιταλία καινούργιο αριθμό και θα παίζω με free EU Roaming. Οι κάρτες εκεί θέλουν άραγε να δηλώσεις στοιχεία για την απόκτησή τους; Γιατί αν δεν χρειάζονται πας και αγοράζεις καμιά δεκαριά και την βγάζεις για χρόνια στο Ελλαδιστάν χρησιμοποιώντας τα μπόλικα data που δίνουν, και μηνύματα/κλήσεις Viber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, pavloa είπε Ωραία αφού γίνετε θα το κάνω. Τζάμπα 10ευρα βάζω τόσο καιρό στην κάρτα του σπιτιού.. Απλά να ρωτήσω κάτι για να στείλω λεφτά απο την κάρτα του μαγαζιού, θα πρέπει να βγάλω την κάρτα απο το gsm ή μέσω της εφαρμογής what's up μπορώ να κάνω την μεταφορά? Οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου για Intertelecom. Αν είναι να καθυστερεί ή οτιδήποτε άλλο τότε άστο. -Για να μεταφέρεις λεφτά πρέπει να στείλεις sms άρα πρέπει να μπει η sim σε συσκευή. Δεν ξέρω άλλο τρόπο. -Εγώ έχω κάποια θέματα στο να δέχεται εντολές ο συναγερμός αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι φταίει η Intertelecom. Μπορεί να φταίει αλλά μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Από θέμα κόστους διατήρησης πάντως είναι πολύ πιο φθηνή από τις κλασικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, randomcat είπε Οι κάρτες εκεί θέλουν άραγε να δηλώσεις στοιχεία για την απόκτησή τους; Γιατί αν δεν χρειάζονται πας και αγοράζεις καμιά δεκαριά και την βγάζεις για χρόνια στο Ελλαδιστάν χρησιμοποιώντας τα μπόλικα data που δίνουν, και μηνύματα/κλήσεις Viber. Ναι, πρεπει να δηλώσεις στοιχεία, σε κάθε περίπτωση. Η περίπτωση της Ιταλίας απαιτεί να δήλώσεις κάποια πράγματα και να έχεις ιταλικη διευθυνση. Αν έχεις γνωστό εκεί, μπορείς να το κάνεις έτσι... Στην giffgaff όμως (UK) μπορείς να τη παραγγείλεις από Ελλάδα κιόλας (και να την στείλουν Ελλάδα). Εκεί μπορείς να πάρεις όσες θες...Αλλά τι να το κάνεις τώρα που βγαίνει το ΗΒ από EU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις