christakos07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, panostom είπε Αν βλέπω καλά, χρειάζεται κάθε 2 μήνες ανανέωση αλλιώς μηδενίζεται το υπόλοιπο. Άρα, 6 φορές το χρόνο Αν δεν κάνω λάθος όλες οι εταιρείες θα ακολουθήσουν τους ίδιους κανόνες. Οπότε τι άλλες επιλογές μας έχουν μείνει; Γνωρίζετε; Με 12ευρη ανανέωση το χρονικό διάστημα λήξης υπολοίπου επεκτείνεται στους 3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, christakos07 είπε Με 12ευρη ανανέωση το χρονικό διάστημα λήξης υπολοίπου επεκτείνεται στους 3 μήνες. Μέχρι τώρα όντως το υπόλοιπο μένει για 3 μήνες. Αλλά απο το Φεβρουάριο το μειώνουν στους 2 μήνες Το χρηματικο ποσό ισχύει για 60 ημερολογιακές μέρες: Μόλις μου απάντησαν για τη CU κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, panostom είπε Μέχρι τώρα όντως το υπόλοιπο μένει για 3 μήνες. Αλλά απο το Φεβρουάριο το μειώνουν στους 2 μήνες Το χρηματικο ποσό ισχύει για 60 ημερολογιακές μέρες: Μόλις μου απάντησαν για τη CU κάρτα Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση της Cosmote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Οταν θα αρχισουν να φευγουν οι πελατες και να παιρνουν βουλγαρικα νουμερα,ισως τα ξεφτερια που εχει το καρτελ στο μανατζμεντ καταλαβουν τι κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Cosmote: Για ανανεώσεις έως 11,99€ το χρηματικό υπόλοιπο ισχύει για 60 ημέρες και για ανανεώσεις άνω των 12€ το χρηματικό υπόλοιπο ισχύει για 90 ημέρες. Το μικρότερο ποσό για On line ανανεώσεις είναι τα 10€ ενώ με τους υπόλοιπους τρόπους είναι τα 12€. Ολα αυτα εχουν αρχισει να με εκνευριζουν. Φανταζομαι οι λογοι ειναι προφανεις. Το θεμα ειναι τι αλλες επιλογες υπαρχουν και πώς παρακαμπτουμε τις εταιρειες αυτες, μιας και το κινητο το εχω περισσοτερο για ωρες αναγκης παρα για να το εχω σκουλαρικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, fastnq2 είπε Οταν θα αρχισουν να φευγουν οι πελατες και να παιρνουν βουλγαρικα νουμερα,ισως τα ξεφτερια που εχει το καρτελ στο μανατζμεντ καταλαβουν τι κανουν. πως γίνεται να έχουμε βουλγαρικα νούμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε πως γίνεται να έχουμε βουλγαρικα νούμερα? Δεν ξερω,μολις γινει η μιν ανανεωση 20 ευρω και μηνιαια θα τα βρουμε στις αγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, jimis98 είπε πως γίνεται να έχουμε βουλγαρικα νούμερα? Οποιαδήποτε νούμερο μπορείς να έχεις από ευρωπαϊκή ένωση και να το δουλευεις κανονικά. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο αγγλικο νούμερο. Το καλύτερο από όλα, με κόβει κάποιος πάροχος την ταχύτητα του ίντερνετ για να τον Α η Β λόγο? Απλά αλλάζω πάροχο και συνεχίζω με φουλ ταχύτητες από εκεί. Γιατί στην Ελλάδα με το unlimited data είμαστε μαλωμενοι. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Billator είπε Οποιαδήποτε νούμερο μπορείς να έχεις από ευρωπαϊκή ένωση και να το δουλευεις κανονικά. Πολιτική εύλογης χρήσης - Παρακολούθηση Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, η εταιρεία σας μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση περιαγωγής ανά τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ' ό,τι στη χώρα σας και κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικόη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις εντός 14 ημερών. Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, ο πάροχός σας μπορεί να ξεκινήσει την επιβολή πρόσθετης χρέωσης για την κατανάλωση περιαγωγής. Η πρόσθετη χρέωση (χωρίς ΦΠΑ) έχει κατ' ανώτατο όριο ως εξής: 3,2 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας 1 λεπτό του ευρώ ανά SMS 4,50 ευρώ ανά ΜΒ δεδομένων (το 2019) Το ανώτατο όριο χρέωσης για τα δεδομένα θα μειώνεται σταδιακά την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, ως εξής: 4,50 ευρώ, 3,50 ευρώ, 3 ευρώ και 2,50 ευρώ το 2022. Τα ανώτατα όρια μετά το 2019 ενδέχεται να αναθεωρηθούν αφού γίνει επανεξέταση των αγορών περιαγωγής χονδρικής το 2019. Πολιτική εύλογης χρήσης - Διασυνοριακοί εργαζόμενοι Εάν εργάζεστε σε μια χώρα της ΕΕ και ζείτε σε μια άλλη, μπορείτε να επιλέξετε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε οποιαδήποτε από τις δύο χώρες και να έχετε «περιαγωγή σαν στο σπίτι σας» με κάρτα SIM της χώρας στην οποία ζείτε ή της χώρας στην οποία εργάζεστε. Η πολιτική εύλογης χρήσης για «περιαγωγή σαν στο σπίτι σας» εφαρμόζεται ως εξής: κάθε ημέρα που συνδέεστε τουλάχιστον μία φορά με το δίκτυο του εγχώριου παρόχου σας μετράει ως ημέρα παρουσίας στη χώρα όπου έχετε συνάψει τη σύμβαση (ακόμη κι αν την ίδια ημέρα μεταβείτε στο εξωτερικό). https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Billator είπε Οποιαδήποτε νούμερο μπορείς να έχεις από ευρωπαϊκή ένωση και να το δουλευεις κανονικά. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο αγγλικο νούμερο. Το καλύτερο από όλα, με κόβει κάποιος πάροχος την ταχύτητα του ίντερνετ για να τον Α η Β λόγο? Απλά αλλάζω πάροχο και συνεχίζω με φουλ ταχύτητες από εκεί. Γιατί στην Ελλάδα με το unlimited data είμαστε μαλωμενοι. 😂 σου κόβει παροχος το ίντερνετ από εδώ ή απεξω? και με τον αριθμό τι γίνεται κρατάς τον ίδιο ή περνεις άλλο? τα κινητά μας θα υποστηρίζουν τα δίκτυα τους? κάρτες πως θα βάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, jimis98 είπε κάρτες πως θα βάζεις? Από το ιντερνετ γεμίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jimis98 είπε σου κόβει παροχος το ίντερνετ από εδώ ή απεξω? και με τον αριθμό τι γίνεται κρατάς τον ίδιο ή περνεις άλλο? τα κινητά μας θα υποστηρίζουν τα δίκτυα τους? κάρτες πως θα βάζεις? O πάροχος από εδώ με κόβει. Πχ η vodafone με σταματά στα 2,5Gb per day. Μετά αλλάζω πάροχο για να συνεχίσω (μπορώ να διαλέξω όποιο δίκτυο θέλω οπότε σε κάθε περιοχή βάζω αυτό με το καλύτερο σήμα). Ο αριθμός είναι αγγλικός, οι άλλοι σε παίρνουν δωρεάν με τα λεπτά προς όλους κανονικά. Δεν έχει σχέση τι δίκτυα χρησιμοποιούν στις άλλες χώρες, κάθε φορά που αλλάζεις χώρα χρησιμοποιείς το δίκτυο της εκάστοτε χώρας. Κάρτα βάζω από το internet από το app τους όπως βάζω και στα ελληνικά νούμερα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 δεν βαριέσαι να αλλάζεις συνέχεια σιμ? ποιους παροχους απέξω προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tornado είπε Πολιτική εύλογης χρήσης - Παρακολούθηση Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, η εταιρεία σας μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση περιαγωγής ανά τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ' ό,τι στη χώρα σας και κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικόη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις εντός 14 ημερών. Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, ο πάροχός σας μπορεί να ξεκινήσει την επιβολή πρόσθετης χρέωσης για την κατανάλωση περιαγωγής. Η πρόσθετη χρέωση (χωρίς ΦΠΑ) έχει κατ' ανώτατο όριο ως εξής: 3,2 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας 1 λεπτό του ευρώ ανά SMS 4,50 ευρώ ανά ΜΒ δεδομένων (το 2019) Το ανώτατο όριο χρέωσης για τα δεδομένα θα μειώνεται σταδιακά την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, ως εξής: 4,50 ευρώ, 3,50 ευρώ, 3 ευρώ και 2,50 ευρώ το 2022. Τα ανώτατα όρια μετά το 2019 ενδέχεται να αναθεωρηθούν αφού γίνει επανεξέταση των αγορών περιαγωγής χονδρικής το 2019. Πολιτική εύλογης χρήσης - Διασυνοριακοί εργαζόμενοι Εάν εργάζεστε σε μια χώρα της ΕΕ και ζείτε σε μια άλλη, μπορείτε να επιλέξετε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε οποιαδήποτε από τις δύο χώρες και να έχετε «περιαγωγή σαν στο σπίτι σας» με κάρτα SIM της χώρας στην οποία ζείτε ή της χώρας στην οποία εργάζεστε. Η πολιτική εύλογης χρήσης για «περιαγωγή σαν στο σπίτι σας» εφαρμόζεται ως εξής: κάθε ημέρα που συνδέεστε τουλάχιστον μία φορά με το δίκτυο του εγχώριου παρόχου σας μετράει ως ημέρα παρουσίας στη χώρα όπου έχετε συνάψει τη σύμβαση (ακόμη κι αν την ίδια ημέρα μεταβείτε στο εξωτερικό). https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Το θέμα είναι να βρείς έναν πάροχο που να μην έχει τέτοιους περιορισμούς. Αυτό εξαρτάται από τον πάροχο ξεκάθαρα. Προσωπικά πηγαίνω αγγλία για μερικές μέρες 10-15 φορές το χρόνο αλλά έχω φτάσει και 6 μήνες να είμαι Ελλάδα μόνο χωρίς να κόβουν πακέτα ή να χρεώνουν επιπλέον την περιαγωγή. 15 λεπτά πριν, jimis98 είπε δεν βαριέσαι να αλλάζεις συνέχεια σιμ? ποιους παροχους απέξω προτείνεις? Δίκαρτο κινητό έχω, ένα ελληνικό και ένα αγγλικό νουμερο. Έχω ένα κοσμοτέ που κάθε 2 μήνες στέλνω 5 ευρώ με μεταφορά υπολοίπου για να έχω ανανέωση της λήξης, και 1 φορές το χρόνο βάζω από μία 20άρα κάρτα για να μπορώ τα λεφτά που μαζεύτηκαν να πουλήσω είτε στο Insomnia είτε σε φίλους αν χρειάζονται κάρτα εκείνη την περίοδο. Οπότε η διατήρηση του ελληνικού αριθμού μου βγαίνει κάπου στα 1,2 ευρώ + το φόρο καρτοκινητής από την 20άρα κάρτα τον χρόνο. Έχω την Giffgaff που είναι θυγατρική της O2 και ο μόνος λόγος είναι για το wifi που δίνει δωρεάν στο Λονδίνο σε σημεία που δεν έχει σήμα η καρτοκινητή, οπότε με βολεύει άπειρα. + Εκεί που μένω όταν πηγαίνω δεν χρειάζομαι σταθερό internet γιατί έχω τέτοια πρόσβαση από το wifi της. Οπότε για την δική μου χρήση με συμφέρει πολύ. Ο καθένας μπορεί να βρει κάτι αντίστοιχο με βουλγαρία πχ που να τον συμφέρει αντίστοιχα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 αν μπορεί κάποιος ας μας πει για τους παροχους του εξωτερικού που να είναι ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις