prometheas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, stelios18120 είπε Αυτό δεν το γνωρίζω Όταν θα έρθει η ώρα να ξαναβάλω θα δω. Προχτές έβαλα online 10 Ευρώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, prometheas είπε Προχτές έβαλα online 10 Ευρώ ... Ε τότε online γίνεται ακόμα Από περίπτερο μάλλον όχι,το ελάχιστο για wind είναι 12€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vAg0s97 είπε Απατεώνες ήταν και απατεώνες θα παραμείνουν...αλλά είμαστε στην ανάγκη τους... Όπως δείχνουν τα πράγματα θέλουν να καταργήσουν το "χαρτί" - κάρτα κυρίως και να τα κάνουν όλα ηλεκτρονικά... Πλέον μόνο ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα ή paypal "συμφέρουν" κάπως... Για τα δώρα του reload-it από μεριάς Cosmote/What's up τουλάχιστον μεγάλη κοροϊδία, πάνε οι καλές εποχές του και αυτουνού...οπότε και να μην πάρεις κωδικό για "δωράκια" για 7 ημέρες μικρό το κακό... Τα πακέτα τους όσο πάνε ακριβαίνουν κι άλλο...Ας είναι καλά το φοιτητικό, που μπορείς να δηλώσεις πλάγια και την κουτσή Μαρία μέσα και γλυτώνεις κάποια λεφτά από εκεί...διαφορετικά θα γυρνάγαμε σε σύστημα με buzzers Μα σε αυτο δεν διαφωνισε κανεις,εκτος τα κινητρα που σου δινουν για ανανεωση ονλαιν(εξτρα mb κλπ) ειναι και το εξτρα 0.50 ευρω που γλυτωνεις το οποιο πολλοι περιπτεραδες ζητανε(δεν τους κατηγορω,3 λεπτα την καρτα βγαζουν και αυτα τα παιρνει η προμηθεια του pos).Το προβλημα ειναι η ανανεωση καθε διμηνο,δηλαδη αν εγω εχω εναν συναγερμο με σιμ,πρεπει να σκαω60 ευρω το χρονο,συν τα 60 δικα μου(δεν το συζητω να εχεις δευτερο νουμερο) συν 60 στο κινητο της γιαγιας μου που εχω για να την βρισκω οταν ειναι εξω και παει λεγοντας.Ειναι τοσο μπουφοι που δεν εχουν βγαλει καν οικογενειακα συμβολαια να συμφερουν.Αν ειναι να δινω 60 ευρω το μηνα για 3 νουμερα ε μαμα το,δινω 30 το διμηνο για καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, randomcat είπε Όντως τώρα χρειάζεσαι διευκρινήσεις;;; Γιατί καταναλώνει μπαταρία το 3G και το 4G!!! Γιατί μπορεί να μην του έχουν τελειώσει τα data αλλά να κάνει οικονομία ανοίγοντάς το περιστασιακά ώστε να δει νέα και ειδοποιήσεις! Ώστε να έχει data για να μπορεί να το κάνει! Γιατί μπορεί να μην θέλει να φαίνεται online ή να λαμβάνει συνέχεια ειδοποιήσεις! Μάλιστα. Με iPhone, πληρώνεις για SMS που δεν χρησιμοποιείς και δεν θυμάσαι και πόσα είναι και... 43 ευρώ μηνιαίος λογαριασμός. Δηλαδή πληρώνεις πολλά και παίρνεις @@ . Nice. Νομίζω ανέφερα κάτι για 50 ώρες ομιλίας, 5GB και δεύτερη γραμμή η οποία εκτός του ότι είναι SIM card, έχει ΚΑΙ το πρόθεμα 213xxxx και το χρησιμοποιώ ως σταθερό γραφείου, το οποίο ΔΕΝ μου κοστίζει για την προώθηση κλήσης την οποία πριν από αυτό την πλήρωνα τουλάχιστον άλλα 10 με 15€ το μήνα + ΤΟ ΠΑΓΙΟ!!! Sorry αλλά επειδή δε βλέπω καμιά σημαία Αγγλίας, Γερμανίας ή Ρουμανίας να ανεμίζει εδώ που όλοι οι εξυπνάκιδες πάντα λέτε τη γνωστή καραμέλα εεεεεεε στην Αγγλία αγοράζω τη μισή Vodafone για 10€, το παίρνω το deal που έχω και λέω και ευχαριστώ. Κάτσε εσύ να διαμαρτύρεσαι που κόβουν απτα περίπτερα την κάρτα των 10€, και που ο περιπτεράς σου ζητάει +0.50€ για να στη δώσει. Αν εσύ τώρα τα θεωρείς πολλά τα 43 no problem, κλείνε τα data για να μην κάψεις δεδομένα (τα οποία όμως θα τα κάψεις ούτως ή άλλως όταν το ανοίξεις άρα f*ck logic) και μπαταρία... οκ, τί να πω ναι.. και το 1996 εγώ έβγαινα απτο internet για να πάρει η μάνα μου τη γιαγιά μου τηλέφωνο στο σταθερό. Ρε τα σκέφτεστε και τα λέτε? Τί μπαταρία και δεδομένα μου λες... Κλείσε και το τηλέφωνο ολόκληρο, και πες τους αν σε χρειαστούν να σου στείλουν ταχυδρομικό περιστέρι να σου πει να το ανοίξεις!!! Και θεωρείς εμένα παράλογο που δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ να μάθω που στο μενού είναι η επιλογή να κλείσω τα data εν έτει 2019 που όλα είναι γύρω από τα data?? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κ η cosmote έγινε από 12€ στα περίπτερα.Λογικα θα γίνει κ η Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Κ η cosmote έγινε από 12€ στα περίπτερα.Λογικα θα γίνει κ η Vodafone αρα πληρωνεις 12.5 ευρω και μπαινουν στον λογαριασμο 10 και κατι σεντς.Και σε 3 μηνες ξανα.Μονο ονλαιν πλεον και μονο 12ευρα να γλυτωσουμε το διμηνο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2019 στις 1:30 ΜΜ, Masamune είπε Σωστό, αλλά το πρόβλημα με το νταβατζιλίκι 10€ το δίμηνο, που θα συνεχίσει να αυξάνεται, για να κρατήσεις ενεργό το νούμερο σου παραμένει. Ποιά θεωρείς εσύ ότι είναι η αξία του να έχεις ένα νούμερο ίδιο για ένα χρόνο μόνο για να σε παίρνουν. Και ποιά θεωρείς ότι είναι μία τίμια αξία για να κρατάς το ίδιο νούμερο, και μία στο τόσο να παίρνεις και εσύ κανένα τηλέφωνο που και που? Θεωρείς δηλαδή τα 60€ το έτος ένα παράλογο ποσό για να παίρνεις (πολλά) τηλέφωνα που και που? Γιατί ουσιαστικά με τα 60€ το έτος δηλαδή 10€ το δίμηνο, κάνεις μια χαρά χρήση της υπηρεσίας με ελάχιστους περιορισμούς. Σίγουρα δεν μπορείς να μιλάς απτο πρωί ως το βράδυ, αλλά αν κρατάς τα τηλεφωνήματά σου για τα βασικά, πρακτικά κάνεις ΦΟΥΛ χρήση της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας με 60 το έτος... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, polaki είπε Νομίζω ανέφερα κάτι για 50 ώρες ομιλίας, 5GB και δεύτερη γραμμή η οποία εκτός του ότι είναι SIM card, έχει ΚΑΙ το πρόθεμα 213xxxx και το χρησιμοποιώ ως σταθερό γραφείου. Sorry αλλά επειδή δε βλέπω καμιά σημαία Αγγλίας, Γερμανίας ή Ρουμανίας να ανεμίζει εδώ που όλοι οι εξυπνάκιδες πάντα λέτε τη γνωστή καραμέλα εεεεεεε στην Αγγλία αγοράζω τη μισή Vodafone για 10€, το παίρνω το deal που έχω και λέω και ευχαριστώ. Κάτσε εσύ να διαμαρτύρεσαι που κόβουν απτα περίπτερα την κάρτα των 10€, και που ο περιπτεράς σου ζητάει +0.50€ για να στη δώσει. Εξυπνάκηδες γιατί;;; Αφού σε χώρες με πολύ μεγαλύτερους μισθούς από την Ελλάδα δίνουν απεριόριστα SMS και λεπτά ομιλίας και αρκετά GB για 10 ευρώ. Αφού έτσι είναι. Κάτσε εσύ και πλήρωνε 43 ευρώ για να έχεις 50 ώρες ομιλίας το μήνα και 5 γύφτικα GB και λέγε και ευχαριστώ! Σιγά που χρησιμοποιείς και τις 50 ώρες. Εγώ κάνω τις δουλειές μου και με 10 ευρώ φοιτητικό Vodafone (δηλαδή 4 φορές λιγότερα χρήματα από τα δικά σου) με ~20 ώρες ομιλίας και 1,2 GB που δεν χάνονται τον επόμενο μήνα και 1200 SMS. Και αν θέλω δίνω και 20 ευρώ στην Nova για σταθερό με απεριόριστα προς σταθερά και κινητά. Και πάλι φτηνότερα από τα κερατιάτικά σου. 😈 12 λεπτά πριν, polaki είπε Αν εσύ τώρα τα θεωρείς πολλά τα 43 no problem, κάτσε κλείνε τα data εσύ για να μην κάψεις δεδομένα και μπαταρία οκ, τί να πω ναι.. και το 1996 εγώ έβγαινα απτο internet για να πάρει η μάνα μου τη γιαγιά μου τηλέφωνο στο σταθερό. Δεν έχει να κάνει με το αν εγώ τα θεωρώ πολλά ή όχι για αυτά που προσφέρουν ή με το αν εγώ είμαι φραγκάτος ή όχι. Τα 43 ευρώ για τα @@ που είπες ότι παίρνεις είναι υπερβολικά πολλά. 12 λεπτά πριν, polaki είπε Ρε τα σκέφτεστε και τα λέτε? Τί μπαταρία και δεδομένα μου λες... Κλείσε και το τηλέφωνο ολόκληρο ρε φίλε, και πες τους αν σε χρειαστούν να σου στείλουν ταχυδρομικό περιστέρι να σου πει να το ανοίξεις!!! Και θεωρείς εμένα παράλογο που δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ να μάθω που στο μενού είναι η επιλογή να κλείσω τα data?? Αφού έχει μπαταρία η συσκευή - πώς να τo κάνουμε;;; Και αφού με ανοιχτά δεδομένα καταναλώνονται data τα οποία δεν είναι απεριόριστα - πώς να το κάνουμε;;; Και αφού εσύ δίνεις 43 ευρώ το μήνα για να έχεις 5GB - εντάξει κλαίω με αυτό 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, PCAPTURES είπε Με το easy transfer της cosmote μπορώ να στείλω απο καρτοσυμβόλαιο σε άλλη κάρτα 5ε? Γιατι προσπαθώ και μου ρίχνει άκυρο! Κάνω ένα Update. Κατάφερα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας απο σύνδεση Cosmote -> Κάρτα, μεσω easy transfer για 2 μήνες με 6€+12% (6,72€). Εν ολίγοις 6,72€ / 2 = 3,36€ / μήνα Η ανανέωση ισχύει για 2 μήνες. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από sphinxgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, randomcat είπε Εξυπνάκηδες γιατί;;; Αφού σε χώρες με πολύ μεγαλύτερους μισθούς από την Ελλάδα δίνουν απεριόριστα SMS και λεπτά ομιλίας και αρκετά GB για 10 ευρώ. Αφού έτσι είναι. Κάτσε εσύ και πλήρωνε 43 ευρώ για να έχεις 50 ώρες ομιλίας το μήνα και 5 γύφτικα GB και λέγε και ευχαριστώ! Σιγά που χρησιμοποιείς και τις 50 ώρες. Εγώ κάνω τις δουλειές μου και με 10 ευρώ φοιτητικό Vodafone (δηλαδή 4 φορές λιγότερα χρήματα από τα δικά σου) με ~20 ώρες ομιλίας και 1,2 GB που δεν χάνονται τον επόμενο μήνα και 1200 SMS. Και αν θέλω δίνω και 20 ευρώ στην Nova για σταθερό με απεριόριστα προς σταθερά και κινητά. Και πάλι φτηνότερα από τα κερατιάτικά σου. 😈 Δεν έχει να κάνει με το αν εγώ τα θεωρώ πολλά ή όχι για αυτά που προσφέρουν ή με το αν εγώ είμαι φραγκάτος ή όχι. Τα 43 ευρώ για τα @@ που είπες ότι παίρνεις είναι υπερβολικά πολλά. Αφού έχει μπαταρία η συσκευή - πώς να τo κάνουμε;;; Και αφού με ανοιχτά δεδομένα καταναλώνονται data τα οποία δεν είναι απεριόριστα - πώς να το κάνουμε;;; Και αφού εσύ δίνεις 43 ευρώ το μήνα για να έχεις 5GB - εντάξει κλαίω με αυτό 🤣 Δεν ξέρω αν προσπαθείς να τρολάρεις έτσι για το γαμώτο ή αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που λες. - Βλέπεις εσύ καμία σημαία Ιταλίας (που ανέφερες καμια 20αριά posts πιο πίσω) να ανεμίζει? Οχι. Άρα ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ τα 50GB που δίνουν εκεί? Στην Ταϊλάνδη επίσης μπορείς να πας με 13χρονα. Μήπως να ζητήσουμε και απτις δικές μας το ίδιο?? Τί συζητάμε για πράγματα που ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε? Δεν τη βαρεθήκατε πια την καραμέλα του 100mbps με 5€ και 50gb mobile data με 10€? Το είπαμε μία το είπαμε δυο το είπαμε 10 φορές. Φτάνει!!!! - Θέλω να μου πεις για τις παροχές που περιλαμβάνονται σε αυτό το 43άρι τί εναλλακτική μου προτείνεις εσύ. Γιατί εγώ σου μιλάω με νούμερα και σου λέω ότι και ΜΟΝΟ η δεύτερη γραμμή που είναι σε SIM, αλλά έχει πρόθεμα 213xxxxxx άρα οι πελάτες μου νομίζουν ότι παίρνουν σε σταθερό, και επίσης χρεώνονται σταθερό ενώ εγώ είμαι και κάνω τα μπάνια μου στη Μήλο, την πλήρωνα πάγιο γύρω στα 15€ + άλλα 10 με 15€ το μήνα που μου κόστιζε η προώθηση κλήσης απ'το σταθερό προς το κινητό μου όταν έλειπα. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ στα 43€ περιλαμβάνονται ήδη μέσα αυτά τα μινιμουμ 25€ που έδινα για το σταθερο του γραφείου! Νιώθεις? Οπότε λοιπόν εξήγησέ μου με τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς και όχι της Ζουαζιλάνδης γιατί τα 43€ που πληρώνω είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλά, και δώσε μου εναλλακτική λύση. Υπαρκτή λύση όμως, μη μου πεις να πάω Ρουμανία να δηλώσω για μόνιμη κατοικία το νεκροταφείο του Κόμη Δράκουλα για να πάρω ένα roaming κινητό που αν μη τί άλλο είναι εξοργιστικά αντιεπαγγελματικό να δείχνω στην κάρτα μου, και επίσης δεν θα με παίρνει ΚΑΝΕΙΣ γιατί θα χρεώνεται κλήση εξωτερικού... Το 43άρι λοιπόν δεν το δίνω για τα 5GB που χαζοτρολάρεις, αλλά για ένα ολόκληρο πακέτο παροχών για το οποίο όσο έχω ψάξει, δεν έχω βρει εναλλακτική. Αν μου βρεις μπράβο. Αν όχι, το ότι με τρολάρεις δείχνει ανωριμότητα και εκτίθεσαι. Το ότι μπήκα σε ένα thread που συζητάμε βέβαια αν είναι μασονία των περιπτεράδων τα 50 λεπτά που ζητάνε παραπάνω, ή αν η 10άρα κάρτα κρατάει 2 μήνες ενώ η 12άρα κρατάει 3, οκ είναι αυστηρά δικό μου λάθος.... Για τη μπαταρία που λες, πόσο σου καίει ρε αγόρι μου καλό το να τα έχεις ανοικτά, εξήγησε μου? Μισή ώρα λιγότερο θα σου κρατήσει? Ε οκ αν για μισή ώρα κάνεις έτσι το δέχομαι τί να πω. Για τα δεδομένα όμως που λες είναι το λιγότερο βλακώδες. Αν ΔΕΝ το χρησιμοποιείς, τα δεδομένα που κάνει send/receive η συσκευή σε idle φάση είναι ΑΣΤΕΙΑ. Τώρα το αν ο φίλος σου σου στείλει το video του Bράνιες με την Γέλενα στην Ακρόπολη και εσύ το ανοίξεις, ε εκεί ναι θα στα φάει τα δεδομένα είτε το έχεις ανοικτό, είτε το ανοίξεις μετά απτο SMS που θα σου στείλει για να σου πει να ανοίξεις το Viber, επειδή το ταχυδρομικό περιστέρι χέστηκε πάνω του και πήρε αναρρωτική άδεια. ΥΓ: Στο σημείο αυτό να αναφέρω επίσης ότι η κουβέντα μου ξεκίνησε επειδή είπες ότι τα SMS δεν τα χρησιμοποιούμε επειδή δεν τα έχουμε δωρεάν.. και εγώ σου είπα ότι ακόμα και εγώ που έχω 1500 SMS (έστω με αυτα τα 43€ που λες και ξαναλές), ανάθεμα αν στέλνω 10-15 όλο το μήνα. Το SMS έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Δεν φταίει το ότι δε μας το δίνουν "δωρεάν". ΚΑΝΕΙΣ δεν το χρησιμοποιεί, τέλος. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, thant είπε Φυσικά αυτό δεν εχει να κανει με το περίπτερο. Όχι το συγκεκριμένο περίπτερο προφανώς,αλλά η μέθοδος περίπτερο. Όπως είχες online, στην cosmote,ισχύει ακόμα το 10 10 λεπτά πριν, polaki είπε Για τη μπαταρία που λες, πόσο σου καίει ρε αγόρι μου καλό το να τα έχεις ανοικτά, εξήγησε μου? Μισή ώρα λιγότερο θα σου κρατήσει? Ε οκ αν για μισή ώρα κάνεις έτσι το δέχομαι τί να πω. Για τα δεδομένα όμως που λες είναι το λιγότερο βλακώδες. Αν ΔΕΝ το χρησιμοποιείς, τα δεδομένα που κάνει send/receive η συσκευή σε idle φάση είναι ΑΣΤΕΙΑ. Τώρα το αν ο φίλος σου σου στείλει το video του Bράνιες με την Γέλενα στην Ακρόπολη και εσύ το ανοίξεις, ε εκεί ναι θα στα φάει τα δεδομένα είτε το έχεις ανοικτό, είτε το ανοίξεις μετά απτο SMS που θα σου στείλει για να σου πει να ανοίξεις το Viber, επειδή το ταχυδρομικό περιστέρι χέστηκε πάνω του και πήρε αναρρωτική άδεια. Μάλλον δεν χρησιμοποιείς το κινητό σου για κάτι πέρα από viber και γι'αυτό δεν γνωρίζεις. Αρχικά να σε ενημερώσω ότι δεν έχουν όλα τα κινητά την ίδια μπαταρία, και ειδικά τα παλιά smartphones Δεν κρατάνε καθόλου λόγω παλαιότητας. Οπότε τα δεδομένα μπορεί να μειώσουν στην μέση την μπαταρία. Από την άλλη και ναυαρχίδα να έχεις,δοκίμασε να Εχ εις instagram,viber,twitter,Facebook,messenger , what'sapp και άλλες τόσες εφαρμογές ανοιχτές οι οποίες τρώνε mb να δεις πως τελειώνουν και αν χρειάζεται οικονομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Fabricated είπε Όχι το συγκεκριμένο περίπτερο προφανώς,αλλά η μέθοδος περίπτερο. Όπως είχες online, στην cosmote,ισχύει ακόμα το 10 Μάλλον δεν χρησιμοποιείς το κινητό σου για κάτι πέρα από viber και γι'αυτό δεν γνωρίζεις. Αρχικά να σε ενημερώσω ότι δεν έχουν όλα τα κινητά την ίδια μπαταρία, και ειδικά τα παλιά smartphones Δεν κρατάνε καθόλου λόγω παλαιότητας. Οπότε τα δεδομένα μπορεί να μειώσουν στην μέση την μπαταρία. Από την άλλη και ναυαρχίδα να έχεις,δοκίμασε να Εχ εις instagram,viber,twitter,Facebook,messenger , what'sapp και άλλες τόσες εφαρμογές ανοιχτές οι οποίες τρώνε mb να δεις πως τελειώνουν και αν χρειάζεται οικονομία Φίλε μου τί λες, φυσικά και χρησιμοποιώ το κινητό μου και δεν εχω κλείσει ΠΟΤΕ τα δεδομένα, μάλιστα σήμερα με αφορμή αυτή τη συζήτηση μπήκα και είδα πώς κλείνουν τα data! Οι εφαρμογές αυτές που λες αν δεν γίνεται "κάτι" εκεί μέσα, δεν καταναλώνουν τίποτα. Κατ'αρχήν, βάλε να μην γίνεται background update. Το background update ουσιαστικά ενω δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή σου φέρνει φουλ δεδομένα πχ όλο το instagram & facebook feed, ώστε όταν την ξανα-ανοίξεις να στα έχει έτοιμα. Άρα αυτό ναι οπωσδήποτε σου τρώει data και πρέπει να το έχεις κλειστό. Κατά δεύτερον φυσικά και καταναλώνουν αν κάποιος σου στείλει κάποιο μήνυμα πχ, ή ακόμα και αν σου στειλει notification ότι κάποιος έκανε like τη φωτό σου. Αυτό όμως α) είναι ελάχιστο, και β) Έτσι κι αλλιώς θα το "χρεωθείς" όταν ξανα-ανοίξεις τα data. Άρα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει κάποιος κλειστά τα δεδομένα, όταν όλος ο κόσμος πλέον λειτουργεί με δεδομένα. Τη μπαταρία οκ θα τη δεχτώ. Σε μένα μπορεί να είναι 30 λεπτά, σε παλιότερο κινητό μπορεί να τρώει 2 ώρες μπαταρία, οκ. Για τα δεδομένα όμως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που το πρόβλημα! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από polaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Πειτε τα με πμ,κουρασατε......τα ιδια λετε σε καθε ποστ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, polaki said: Ποιά θεωρείς εσύ ότι είναι η αξία του να έχεις ένα νούμερο ίδιο για ένα χρόνο μόνο για να σε παίρνουν. Και ποιά θεωρείς ότι είναι μία τίμια αξία για να κρατάς το ίδιο νούμερο, και μία στο τόσο να παίρνεις και εσύ κανένα τηλέφωνο που και που? Αυτή που ήταν τόσα χρόνια όταν υπήρχε ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες και όχι καρτέλ. 1 hour ago, polaki said: Βλέπεις εσύ καμία σημαία Ιταλίας (που ανέφερες καμια 20αριά posts πιο πίσω) να ανεμίζει? Οχι. Άρα ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ τα 50GB που δίνουν εκεί? Στην Ταϊλάνδη επίσης μπορείς να πας με 13χρονα. Μήπως να ζητήσουμε και απτις δικές μας το ίδιο?? Τί συζητάμε για πράγματα που ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε? Η Ιταλία όπως και η Ελλάδα είναι στην ΕΕ και πρέπει οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτή να ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πολιτική σε όλα τα κράτη μέλη της. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν στην Ταϊλάνδη, στο Μεξικό ή στα Η.Α.Ε. Π.χ. αν η Sony θα πουλάει στα γερμανικά mediamarkt το PS5 στα 250€ και εδώ το έχουν στα 500€, θα βρίζεις τη Sony, τις γερμανικές αλυσίδες και τη Μέρκελ ή θα πεις πάω να το αγοράσω στη διπλάσια τιμή γιατί τι να κάνουμε εδώ είμαστε Ελλάδα και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τις ίδιες τιμές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCAPTURES Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Κάνω ένα Update. Κατάφερα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας απο σύνδεση Cosmote -> Κάρτα, μεσω easy transfer για 2 μήνες με 6€+12% (6,72€). Εν ολίγοις 6,72€ / 2 = 3,36€ / μήνα Η ανανέωση ισχύει για 2 μήνες. Έχεις δίκιο γίνεται,μου έριχνε άκυρο γιατί είχα να ανανεώσω απο τον Αυγουστο. Πρόκειται για κάρτα που βρίσκεται σε Gps tracker αυτοκινήτου.Δηλαδή ήμαρτον ελάχιστη ανανέωση με paypal 10e για κάτι που άντε να χρησιμοποιήσω 5-6 φορές και τα υπόλοιπα χρήματα της κάρτας πάνε άκλαυτα μετά απο 3 μήνες? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από PCAPTURES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις