Προς το περιεχόμενο

Καταργήθηκε η ανανέωση χρόνου ομιλίας των 5 € απο τα καταστήματα..;;

Dennis077

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, kleo1 είπε

λίγο άσχετο αλλά πόσοι χρησιμοποιούν πλέον sms?

Ναι μερικές φορές θα χρειαστεί να στείλεις για κάποιους λόγους. Αλλά γενικά δεν αξίζει να το αναφέρουμε. Όλοι με viber δουλεύουν και πόσες φορές θα στείλεις μήνυμα σε κάποιον που δε το χρησιμοποιεί;

Πιστεύω ότι δεν τα χρησιμοποιούμε επειδή δεν μας τα δίνουν και επειδή είναι πανάκριβα στη χώρα μας. Αν ήταν απεριόριστα όπως στις προαναφερθείσες χώρες, τότε θα τα χρησιμοποιούσαμε.

Έστω και για να στείλεις μήνυμα στον άλλο να του πεις "άνοιξε το Viber, σου έχω στείλει".

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 hours ago, Γιαούρτι said:

εντάξει ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς όμως. Δε μπορείς να τα γλιτώσεις όλα.

Και από την άλλη ρε παιδιά για να είμαστε αντικειμενικοί ε δε γίνεται με 1 5ευρω το χρόνο να κρατάς το νούμερο σου. 

Σα να πηγαίνεις σε ταβέρνα, παραγγέλνεις μια μπύρα και κρατάς μέχρι στο βράδυ το τραπέζι. Μην αρχίσουμε τώρα ότι δεν είναι το ίδιο και δε κοστίζει τίποτα στην εταιρεία.

ένα καλό που βλέπω από αυτή την ιστορία είναι ότι πριν ο καθένας είχε από 5-6 νούμερα. Κοπήκανε αυτά. Δε κάθεσαι να παίρνεις με τη σειρά σε ποιο  θα απαντήσει.

Στην ουσία τώρα δεν υπάρχει καρτοκινητό, έγινε συμβόλαιο.

Πριν λίγα χρόνια όμως ακριβώς αυτό συνέβαινε. Με 5€ κρατούσες το νούμερο σου. Και ήταν και στα χρόνια της κρίσης μετά το 2010 κι όχι την εποχή των παχιών αγελάδων. Σήμερα χρειάζεσαι 10€χ6=60€ ή 12€χ4=48€ δλδ 12 και 10 φορές πάνω ότι πλήρωνες πριν. 

Συμφωνώ ότι αυτό που συνέβαινε με τα πολλαπλά νούμερα ήταν γελοίο. Ο καθένας είχε 5 διαφορετικά νούμερα λες και ήταν μυστικός πράκτορας... Όμως σήμερα υπάρχουν αρκετές συσκευές, όπως συναγερμοί, που για τη λειτουργία τους χρειάζονται κάρτα SIM. Η τακτική τους ανανέωση είναι ένα καθόλου αμελητέο επιπλέον κόστος.

6 ώρες πριν, mary είπε

Νομίζω ότι κάνεις κάπου λάθος ή δεν τα έχεις ψάξει τόσο.

Με GiffGaff ήμουν για περίπου 1 χρόνο, ανανεωνα με 7,5£ το μήνα και έπαιρνα 2gb 250 λεπτά και απεριόριστα SMS. Μετά το γύρισα σε συμβόλαιο που λόγω σύνδεσης σταθερού τηλεφώνου μου έδωσαν με 7£ 2,5gb, άπειρα λεπτά ομιλίας και άπειρα SMS

Προσωπικά και στα 2, τα gb και τα λεπτά ομιλίας μου ήταν υπεραρκετά για ένα μήνα.

Είπες την μαγική λέξη, giffgaff😁

6 ώρες πριν, randomcat είπε

Δύο πράγματα.

1. Οι μισθοί εκεί είναι διπλάσιοι.

Για να μην κάνω και αυτό ολόκληρο quote, το point μου ήταν ότι και εκεί θέλει με τον μήνα πέρα τα πόσα σου δίνουν. Όλα έχουν διάρκεια 30 ημέρες και μετά θα βάλεις και πάλι. Κοινώς το να το κάνουν και σε εμάς είναι θέμα χρόνου. 

33 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

το point μου ήταν ότι και εκεί θέλει με τον μήνα πέρα τα πόσα σου δίνουν. Όλα έχουν διάρκεια 30 ημέρες και μετά θα βάλεις και πάλι. Κοινώς το να το κάνουν και σε εμάς είναι θέμα χρόνου.  

Μόνο που εδώ θα το κάνουν με 100 φορές χειρότερα πακέτα... για να μην πω άπειρες φορές χειρότερα αφού εκεί δίνουν άπειρα SMS και λεπτά ομιλίας...

Οργανωμενο ηταν το ''εγκλημα''.Πρωτα ειχαμε τα ανωνυμα καρτοκινητα,ειχαμε 2-3 ο καθενας και τα μοιραζαν και τσαμπα στον δρομο,μετα οι υπερπροσφορες 1 ευρω 1500 λεπτα και αλλα τετοια,μετα υποχρεωτικη δηλωση του καρτοκινητου σε καποιο ονομα και τελος ανωνυμια,μετα κατι 5 ευρω 500mb και τωρα αυτο,μετα καταργηση του 5ευρου(φυσικα η 3ευρη ειχε καταργηθει πολυ νωριτερα)και τωρα υποχρεωτικη ανανεωση καθε διμηνο.Δεν ξερω ποιος ηγειται του καρτελ,αλλα he's mastered it.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, fastnq2 said:

Οργανωμενο ηταν το ''εγκλημα''.Πρωτα ειχαμε τα ανωνυμα καρτοκινητα,ειχαμε 2-3 ο καθενας και τα μοιραζαν και τσαμπα στον δρομο,μετα οι υπερπροσφορες 1 ευρω 1500 λεπτα και αλλα τετοια,μετα υποχρεωτικη δηλωση του καρτοκινητου σε καποιο ονομα και τελος ανωνυμια,μετα κατι 5 ευρω 500mb και τωρα αυτο,μετα καταργηση του 5ευρου(φυσικα η 3ευρη ειχε καταργηθει πολυ νωριτερα)και τωρα υποχρεωτικη ανανεωση καθε διμηνο.Δεν ξερω ποιος ηγειται του καρτελ,αλλα he's mastered it.

Δεν είμαι σίγουρος για του χρόνου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το 2021 η ανανέωση των 10 euro θα έχουν γίνει σίγουρα 1 μήνας. 

Επεξ/σία από ThReSh

30 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν είμαι σίγουρος για του χρόνου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το 2021 η ανανέωση των 10 euro θα έχουν γίνει σίγουρα 1 μήνας. 

Καλά αλίμονο,ήθελα να ήξερα δεν τους ελέγχει κάποιος? Με το να γίνουν καρτελ έχουν κάνει την κινητή μονοπώλιο δεν νομίζω να είναι και τόσο νομιμο.Αν μια μέρα συμφωνούσαν όλες οι εταιρίες ηλεκτρισμού και βάζανε πάγιο 500 ευρω και από εκεί και πέρα ότι κάψεις πάλι θα τον έπαιζαν οι αρμόδιοι? Α και btw λένε ότι σε λίγους μήνες η ελάχιστη ανανέωση γίνεται 12 ευρώ. 

Απλό.

Το πετάς σκουπίδια και να βάλουμε παντού wifi ώστε να μιλάμε με viber 😋😋

Πάντως είναι σπαστικό  να ξέρεις ότι είσαι αναγκασμένος να βάζεις κάρτα ώστε να μην χάσεις τον αριθμο σου 

Εκβιασμός 100%

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, stelios18120 said:

Απλό.

Το πετάς σκουπίδια και να βάλουμε παντού wifi ώστε να μιλάμε με viber 😋😋

Πάντως είναι σπαστικό  να ξέρεις ότι είσαι αναγκασμένος να βάζεις κάρτα ώστε να μην χάσεις τον αριθμο σου 

Εκβιασμός 100%

Φαντάσου να έχεις τον αριθμό σε συναγερμό, ως backup κιόλας, όχι main. Κάθε 1-2 χρόνια θα βγάζεις τη sim, θα ξοδέυεις μιλώντας και θα την ξαναβάζεις. 😛

Υποθέτω ότι σε backup λειτουργία οι μοναδες που θα ξοδεύει δεν θα είναι τόσες με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρήματα στη sim/αριθμό.

Επεξ/σία από ThReSh

35 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Αν μια μέρα συμφωνούσαν όλες οι εταιρίες ηλεκτρισμού και βάζανε πάγιο 500 ευρω και από εκεί και πέρα ότι κάψεις πάλι θα τον έπαιζαν οι αρμόδιοι?

Ναι.

11 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Με πηραν τηλέφωνο από Vodafone. Λέει θα καταργηθεί η 10ευρη ώς ελάχιστηκαι θα πάει 12 και στο μέλλον 15. Ισχύει τίποτα τέτοιο; Η παπατζες;

Είχα ξαναγράψει πριν λίγο καιρό

Ήμουν έξω βράδυ και αναγκαστικά έβαλα κάρτα από το περίπτερο γιατί χρειάζομουν και μου είπε το ελάχιστο πλέον για wind που έχω είναι 12€ και 0.50€ καπέλο,και έδωσα σύνολο 12.50€ για κάρτα.

2 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Μήπως είναι λόγω περίπτερου; Σε κατάστημα Η online δεν μπορείς πια 10;

Αυτό δεν το γνωρίζω

Όταν θα έρθει η ώρα να ξαναβάλω θα δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτερο που γνωρίζω η 10€ για wind εχει σταματήσει περίπου 3 εβδομάδες. Μονο η wind. Σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες.

Φυσικά αυτό δεν εχει να κανει με το περίπτερο. 

Επεξ/σία από thant

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...