Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας σε ένα κατάστημα VODAFONE και μου είπαν ότι η ανανέωση από 5 € δεν υπάρχει πια, μόνο από τα 10 € γίνεται ανανέωση και στο κατάστημα.. Πιστεύω ότι έτσι θα γίνεται και στην COSMOTE. Τι άλλο θα σκεφτούν πια για να μας τα πάρουν...;;;; Αφού κατάργησαν τις κάρτες 5 € από τα περίπτερα μετά περιόρισαν και το χρόνο ανανέωσης σε 90 μέρες αλλιώς χάνεις ότι έχει μέσα η κάρτα..!!!! ΕΛΕΟΣ....!!!!!!

  • Like 9
  • Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι δυστυχως συνεβη, ενα ακομη παραδειγμα οτι οι "εταιριες" τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα ενδοιαφερονται μονο για την αρπαχτη.

  • Like 2
Δημοσ.

Εκτός από TAZA που πήγε στα 6 ευρώ

 

Επίσης στα περίπτερα πλέον θα έχει και προμήθεια για τους περιπτεράδες 0,50 ευρώ και θα πάει 10,50 η κάρτα

Δημοσ.

ενώ όλες οι άλλες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για ....... ;

το σπαστικό της υπόθεσης είναι το ότι λήγει ο χρόνος (χρήματα) αν δεν τον χρησιμοποιήσεις σε 3 μήνες και επίσης τα γελοία βήματα χρέωσης 1 ή 3 λεπτών. ειδικά το τελευταίο είναι ο ορισμός της ξεφτίλας.

 

από εκεί και πέρα αν το δούμε πρακτικά, δε θεωρώ ότι έγινε και κάτι με την ελάχιστη ανανέωση 10€/3 μήνες.

δηλαδή ρε παιδιά δε ξοδεύετε 10€ σε 3 μήνες;

 

υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις δε λέω.

εμένα η μάνα μου έχει το κινητό μόνο αν πάει κάπου και χρειαστεί κάτι. όλες τις κλήσεις της κάνει από το σταθερό.

έχει τύχει και μερικούς μήνες να μη κάνει ούτε μια κλήση από το κινητό της. απλά βάζουμε κάρτα για να έχουμε το νούμερο.

 

δηλαδή κάποιος που κάνει τέτοια χρήση (στην ούσια μόνο τον καλούνε) δε θα πληρώσει τίποτα; σας φαίνεται λογικό;

αν είχαμε όλοι τα κινητά για να μας καλούνε μόνο, τι θα γινόταν;

 

σα να πηγαίνω σε μια ταβέρνα, πιάνω ένα τραπέζι αλλά δε παραγγέλνω. απλά το κρατάω.

 

μην αρχίσουμε τώρα τα σχόλια... άλλο αυτό και δε κοστίζουμε τίποτα στις εταιρίες και δεν είναι το ίδιο με το τραπέζι.

Δημοσ.

εννοείς ότι θα μπορούμε μεσω ιντερνετ να αγοράζουμε π.χ. 5 ευρώ ?

Οχι θα εγώ έτσι βάζω κάρτα εδώ και 3 χρόνια. Από το σπίτι με χρεωστικη

  • Like 3
Δημοσ.

Στη wind με 5€ ανανεωση ξεκλειδωνεις τα εβδομαδιαια online bonus και με 10€ παιρνεις δωρο 500mb. Φανταζομαι τωρα θα αλλαξουν αυτα.

 

Το προβλημα με το 10αρι, οπως και με το 5αρι πριν, ειναι οτι αν σου λειπουν λιγα ευρω για την ενεργοποηση του πακετου, πρεπει να βαλεις στην ουσια προωρα το ποσο του αλλου μηνα, χανοντας τα οποια πολυτιμα bonus.

 

Αλλα το κυριως προβλημα ειναι το γδαρσιμο αν κανεις κατι εκτος πακετου, ευκολο να συμβει αφου στην ουσια παιζεις με τις ημερομηνιες ληξης. Δεν ειναι να αφηνεις πλεοναζουσα καρτα μεσα. Ειδικα αν εισαι και "κοντα" σε συνορα, την πατησες.

Δημοσ.

Το άλλο το ξέρετε ότι με ανανέωση 10€ αυτόματα σου δίνει 400 λεπτά ομιλίας για 1 μήνα με χρέωση 3,2€ χωρίς να σε ρωτάει αν το θές..;;;; Μέχρι που μπορούν να φθάσουν για το κέρδος..;;; Και κανείς δεν αντιδράει όλο κάτι βρίσκουν για να μας τα παίρνουν με πλάγιους τρόπους...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...