Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκεφτομαι για 8.1 η δεκαρια, απο το λιγο που τα ειδα σε λαπτοπ φιλων η εμφανιση τους ειναι περιεργη-σε σημειο που ωρες ωρες νομιζα οτι ειμαι σε λαπτοπ

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι μωρε το ιδιο ακριβως ειναι! Στα 8.1 η μονη διαφορα ειναι οτι για τερματισμο πατας δεξι κλικ στο παραθυρο και τερματισμος! Η΄οτι εχει και τα tlies αμα πατησεις αριστερο κλικ η΄ το windows button του πληκτρολογιου... Ειναι πολυ πιο γρηγορα, βαλε τα και θα δεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτομαι για 8.1 η δεκαρια, απο το λιγο που τα ειδα σε λαπτοπ φιλων η εμφανιση τους ειναι περιεργη-σε σημειο που ωρες ωρες νομιζα οτι ειμαι σε λαπτοπ

τα 8.1 ουτε να τα σκεφτεσαι.

Κατευθειαν 10 x64..

• Like 2
Δημοσ.

Θα δω την Δευτερα που θα ερθει με το καλο και μιας και εχω ρεπο, θα κοιταξω αν στεκεται.

αν οχι, θα παω να παρω και ενα bracket να τελειωνω.

Υποθετω με τις βιδες θα ειναι ΟΚ, μιας και το πισι δεν κουνιεται ποτε απο εκει 

Δεν ειναι της παρουσης, τα 10 ομως υπαρχει περιπτωση με καποιες ρυθμισεις να τα κανω old school?Εννοω σαν τα 7/XP,δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

Το ιδιο ειναι απλα τα 10ρια βαριεμαι να βλεπω απο παντου ρουφιανιες και π@παριες τετοιες... Κι οσοι βαζουν remove spy win 10 και κατι τετοια, παιζεται το αν ειναι καλυτερο το spy της microsoft απο του δημιουργου του προγραμματος antispy...Και καθε 5-6 μηνες νεο update που στην ουσια κρυβουν σιγα σιγα ολα τα γνωστα κατατοπια των windows για να ειναι πιο συναρπαστικα...Οξω ρεεεεεεε!!.......

Οσο για το DX12 ασε μην μιλησουμε τωρα γι αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Βρες έναν PHENOM X4 945  ή έναν PHENOM X6 1055T , βάλε άλλα 4GB RAM και έναν SSD .

Το σύστημα θα γίνει κανόνι. 

Οι επεξεργαστές παίζουν από 30-50€

μνήμη από 30€

ssd ανάλογα τι θα πάρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν είπα απο έξω εννοούσα ali,ebay κλπ.Εννοείται μαξ 50€ θα δώσεις αν μιλάμε για 6πύρηνο αν και πιστεύω οτι με τα μισά λεφτά κάνεις δουλεια με τετραπύρηνο.Μνήμες 8gb από 15€ για amd.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προτείνω αναβάθμιση μιας που πλέον ο τιμές στις μνήμες τσούζουν.

Όπως σωστά ειπώθει με 3 καρτέλες δεν πρέπει να σέρνεται το σύστημα.Θα σου πρότεινα όπως και έκανες να πάρεις πρώτα δίσκο και βλέπουμε.

Δημοσ.

Απο τους 3 συγκεκριμενους, ο Χ6 μου φαινεται καλυτερη επιλογη σαν γρηγοροτερος η κανω λαθος ?

Ο Χ4 905 καιει λιγοτερο, οποιον απο τους 3 και να παρω θα τον φαω τον μηνα.

Υπαρχει καποια περιπτωση να αλλαχτει η μητρικη, να βαλω καποιο αλλο ddr σε μνημες ( 3 η 4 ) και να μεινουν τα υπολοιπα ως εχουν? ( σκληροι+ssd, vga, cpu )

Δημοσ.

Απο τους 3 συγκεκριμενους, ο Χ6 μου φαινεται καλυτερη επιλογη σαν γρηγοροτερος η κανω λαθος ?

Υπαρχει καποια περιπτωση να αλλαχτει η μητρικη, να βαλω καποιο αλλο ddr σε μνημες ( 3 η 4 ) και να μεινουν τα υπολοιπα ως εχουν? ( σκληροι+ssd, vga, cpu )

Ειναι "γρηγοροτερος" με το αναλογο κοστος φυσικα.Αν πας σε αλλο συστημα δεν θα μπορεις να κρατησεις το cpu αλλιως δεν θα χε νοημα.
Δημοσ.

CPU όχι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...