countass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ρωτησα για το δισκο, γιατι τα πολυ παλια πισια ειχαν IDE. για να αποφυγουμε την πιθανοτητα αυτη, εκανα την ερωτηση..!! τωρα απο τις προτασεις που εχουν ηδη γινει, θεωρω την τελευταια, με την προσφορα του Γερμανου, την καλυτερη, καθως εχει i3 + windows...! και του Blueblood7, πολυ ωραια συνθεση και την βρισκεις, χωρις να περιμενεις προσφορα..! αλλη μια εναλλακτικη προταση θα ηταν η συνθεση του Blueblood7 με Α8 9600 + ASROCK A320M-HDV, η οποια θα βγει κανα 15αευρο παραπανω, αλλα με περισσοτερες προοπτικες αναβαθμισης στο μελλον...!! τελικα με αυτο το θεμα συνειδητοποιησα, οτι ισως ειναι πιο tricky να στησεις πολυ χαμηλου μπατζετ συστημα, απο οτι τα πιο ακριβα...!! όχι πιο tricky θα έλεγα.Απλά διαφορετικό.Εγώ στήνω πιο εύκολα ένα σύστημα όταν υπάρχει περιορισμός στο budget,και με φτηνά σχετικά πράγματα.Έτσι έχω συνηθίσει να κάνω,σπάνια θα ασχοληθώ με κάτι high performance.Πιο σωστά λοιπόν,συνειδητοποίησες ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι πολύ,σου φαίνεται πιο δύσκολο Είμαστε όλοι ικανοί για σπουδαία πράγματα αρκεί να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτά.
cabdik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 όχι πιο tricky θα έλεγα.Απλά διαφορετικό.Εγώ στήνω πιο εύκολα ένα σύστημα όταν υπάρχει περιορισμός στο budget,και με φτηνά σχετικά πράγματα.Έτσι έχω συνηθίσει να κάνω,σπάνια θα ασχοληθώ με κάτι high performance.Πιο σωστά λοιπόν,συνειδητοποίησες ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι πολύ,σου φαίνεται πιο δύσκολο Είμαστε όλοι ικανοί για σπουδαία πράγματα αρκεί να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτά. οχι.. ακριβως..!! εχω στησει αρκετα φθηνα συστηματα....... (χωρις να ειμαι επαγγελματιας του χωρου, αλλα χομπιστας...ψειρας......!!!) το tricky, που λεω οτι συνηδειτοποιω καθε φορα που ψαχνω για ενα μικρου μπατζετ συνθεση, ποιο ειναι...? να στο αναλυσω λιγο περισσοτερο... ειναι πολυ ευκολο, για σενα ισως, οταν εχεις ενα μπατζετ 250-300-350€, να βαλεις τα ποιο φθηνα κομματια που θα βρεις στο skroutz-Bestprice κλπ...!! για μενα ομως, που το ψειριζω λιγο παραπανω, δεν ειναι καθολου απλο. θελω πρωτα να καταλαβω τι ακριβως θελει ο εκαστοτε υποψηφιος αγοραστης, απο το πισι του, ωστε να γινει μια συνθεση, που θα τον καλυπτει οσο το δυνατον σε μεγαλυτερο βαθος χρονου...!! ειναι πολυ ευκολο π.χ., να βρεις την φθηνοτερη μητρικη που υπαρχει στην αγορα π.χ με 40€. αλλα το ζητουμενο για εμενα ειναι, αν η μητρικη αυτη θα τον καλυπτει, για παραδειγμα...., σε περιπτωση -ας πουμε- που σε καποια στιγμη στο μελλον (6μηνες-1 χρονο) παρει μια τηλεοραση και θελησει να την συνδεσει, και δει οτι δεν εχει HDMI θυρα...!!! βαζω σαν παραδειγμα κατι πολυ απλο που συμβαινει συχνα τελευταια....!!! αυτο γιατι να μην το αποφυγει με μια μητρικη που κανει 45€...? τετοιες λεπτομερειες κοιταζω περισσοτερο στα entry level PC. αυτο σε ακριβοτερα μπατζετ, δεν θα το παθεις γιατι ολες οι μητρικες ειναι καλα εξοπλισμενες...!! αλλο ενα δυσκολο κομματι στα φθηνα συστηματα ειναι το κουτι. υπαρχουν πολλα φθηνα κουτια, αλλα τα περισσοτερα, οταν πας να στησεις το συστημα, θα σου σπασουν τα @@ με κατι λεπτομερειες... στους δισκους, στο cable management, κλπ..!! για αυτο λεω ειναι πιο tricky, και οχι δυσκολο...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα