BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Βρήκα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.island Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Θέλω να έχω δύο λογαριασμούς viber και whatsapp. To parallel spaces που δοκίμασα είναι γεμάτο διαφημίσεις, και ψάχνω κάτι καλύτερο.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δεν φτιαχνεις ακομα εναν χρηστη στην συσκευη σου,οπου ο καθενας θα εχει τις εφαρμογες του και τους λογαριασμους του;;;; Οριστε
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι δεν φτιαχνεις ακομα εναν χρηστη στην συσκευη σου,οπου ο καθενας θα εχει τις εφαρμογες του και τους λογαριασμους του;;;; Οριστε Θα μπορούν όμως να λειτουργούν ταυτόχρονα; Δεν το ήξερα αυτό.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα θα εναλλαζεις αναλογα ποιον λογαριασμο θες να χρησιμοποιησεις
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα θα εναλλαζεις αναλογα ποιον λογαριασμο θες να χρησιμοποιησεις Άρα, αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να αλλάζω λογαριασμό, για να δω αν έχω πχ μηνυμα στο viber. Αν είναι έτσι, δεν με καλύπτει κάτι τέτοιο. Σ' ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα, αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να αλλάζω λογαριασμό, για να δω αν έχω πχ μηνυμα στο viber. Αν είναι έτσι, δεν με καλύπτει κάτι τέτοιο. Σ' ευχαριστώ. Το δοκιμασες;;;;
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το δοκιμασες;;;; To βράδυ θα το κάνω και θα γράψω. Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή.
suffocater Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δούλευα αυτό και δουλευε καλα για τη δικια μου περιπτωση,αλλα δεν το ειχα δοκιμασει για viber και whats up.Για τσεκαρε και πες.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.excelliance.multiaccount&hl=el
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα