mp3mangr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Χαίρεται... ειχα βρει παλία στο Insomnia, ενα link για download σχολικών βιβλίων... Επειδή το εχω χάσει μήπως μπορεί κανείς να μου το θυμήσει... εκανα search αλλα δεν το βρίσκω, ευχαριστώ!
ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ξερετε αν μπορω να βρω τα βιβλια των Αγγλικων γυμνασιου η λυκειου σε ebook? αν οχι ξερετεαν μπορω να τα αγορασω?
pagman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 απ' ότι ξέρω όλα τα σχολικά βιβλία πωλούνται στα βιβλιοπωλεία και μάλιστα πολύ φθηνά...
dermitzos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Τα βιβλία του γυμνασίου έγιναν τα τελευταία 1-2 χρόνια της ΟΕΔΒ. Του Λυκείου τα βιβλία είναι ανάλογα τον καθηγητή. Αυτός επιλέγει ποια βιβλία θα χρησιμοποιήσει.
tempo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 απ' ότι ξέρω όλα τα σχολικά βιβλία πωλούνται στα βιβλιοπωλεία και μάλιστα πολύ φθηνά... ναι σε όλα τα βιβλιοπωλεία, μπορείς να τα παραγγείλεις. Είναι σχετικά φθηνά, να προσέξεις απο πίσω έχουν ένα σήμα (κάτι σαν χαρτόσημο), μην τα πάρει κανένας βιβλιοπώλης απο κανένα σχολείο και στα πουλήσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.