Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή την ερώτηση ήθελα να την κάνω εδω και μέρες γιατι εχω ενα samsung galaxy pocket το οποίο θέλω να του βάλω ποιο απλά και ελαφριά android ,γίνεται λοιπόν να αλλάξω android χωρίς να χρησιμοποιήσω pc?

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι. Root με kingroot, recovery με το flashify, νεο λειτουργικό μέσα απο το νέο recovery. Στην πράξη όμως είναι ταλαιπωρία.Το είχα κανει στο zte kis lite παλιότερα.

Δημοσ.

Θα εχεις βελτίωση αλλά βλέπω λιγες επιλογές rom και παντα υπάρχει κίνδυνος να το χαλασεις.Δοκίμασε όμως ,έχει ενδιαφέρον η όλη διαδικασία.Υπαρχουν και τρόποι να επιταχύνσεις χωρίς αλλαγή λειτουργικού πχ swapp

Δημοσ.

απλά το συγκεκριμένο μου χε βγεί πολύ καλό και θα θελα να το κρατλησω για αυτό κοιταγα για αλλο λογισμικό ..αλήθεια το να περάσω άλλα android δεν παιζει ε?

Δημοσ.

Συμφωνω οτι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πραγματα.Ειδικα όταν υπάρχει ένας πυρήνας και πιθανόν καταπονημενος απο το χρονο.Μάλλον θα αναγκαστεις να του βάλεις 2.3 που είναι ξεπερασμένο.

Δημοσ.

δε με νοιάζει να βάλω ξεπερασμένο λογισμικό πως μπορώ να το κάνω??

αυτό είναι που θέλω να κάνω να βάλω ενα λογισμικό όσο ποιο ελαφρύ ισα για τηλεφωνα μυνηματα κ μεσσεντζερ

Δημοσ.

απλά το συγκεκριμένο μου χε βγεί πολύ καλό και θα θελα να το κρατλησω για αυτό κοιταγα για αλλο λογισμικό ..αλήθεια το να περάσω άλλα android δεν παιζει ε?

Αν σε ικανοποιεί η συσκευή, και εφόσον θα ελαφρύνει αν μπει μια aosp rom που δε θα είναι φορτωμένη με άχρηστες εφαρμογές, δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς. Η απόδοση του επεξεργαστή δεν πέφτει με τα χρόνια, είχα συσκευή που τη χρησιμοποιούσα καθημερινά για 8-9 χρόνια και λειτουργούσε όπως και τον πρώτο χρόνο. Οι δυνατότητες που έχει είναι λίγες σε σχέση με τις σύγχρονες συσκευές, αλλά αυτό δεν την κάνει άχρηστη. 

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει, μια συσκευή 5 χρόνων είναι παλιά, ξεπερασμένη και για πέταμα. Από τη στιγμή που δεν έχει κάποια βλάβη και εσένα προσωπικά σε ικανοποιούν οι δυνατότητές της(με κάποια ελαφρύτερη ρομ ίσως) χρησιμοποίησέ τη όσο σ' ευχαριστεί. 

Δημοσ.

Με το Kingo root http://www.insomnia.gr/topic/637960-kingo-android-root-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-root/?fromsearch=1 θα το ρουταρης αλλά μετά πρέπει να βρεις recovery και ρομ και να την περάσεις μέσω recovery mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...