Προς το περιεχόμενο

Αγορά ντίζελ καινουριου

h3342

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω ένα αμάξι ντίζελ μικρό γιατί κάνω πολλά χιλιόμετρα κυρίως επαρχιακούς δρόμους.

Διαθέτω 15-17 χιλιάρικα

Είμαι κοντά στο fiesta 1.5 85 hp me 15 000 euro

ή το fiesta 1.5. 120hp με καλύτερη έκδοση στα 17000 ευρώ σε 5νταθυρο

Η αξιοπιστία κ η κατανάλωση είναι το βασικό π με ενδιαφέρει αλλά να έχει και λίγη δύναμη για προσπεράσεις.

Προτείνετε κάποια άλλη μάρκα ;

Απο τις παραπάνω εκδόσεις ποια θα περνάτε;

Περιμένω απόψεις!

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν κανει διαδρομες σε επαρχιακούς δρομους γιατι να εχει προβλημα με diesel; Το dpf δεν θα καταπονειται και δεν θα εχει προβλημα με περιορισμους σε πολεις αν περασουν τιποτα μετρα. Λιγη προσοχη σε πρατηριο που θα γεμιζει και καποιο καθαριστικο καθε μερικα γεμισματα.

+1 για το Rio. To έχει φίλη-συνεργάτης και είναι πολύ καλό, με πολύ χαμηλό κόστος service.

Διαφωνώ για τη βενζίνη, ακόμα και στα σχετικά λίγα χιλιόμετρα. Απλά, καύσιμο, μόνο σε εταιρικά πρατήρια.

• Like 1

Αν κανει διαδρομες σε επαρχιακούς δρομους γιατι να εχει προβλημα με diesel; Το dpf δεν θα καταπονειται και δεν θα εχει προβλημα με περιορισμους σε πολεις αν περασουν τιποτα μετρα. Λιγη προσοχη σε πρατηριο που θα γεμιζει και καποιο καθαριστικο καθε μερικα γεμισματα.

Ε καλά αν περάσουν μέτρα (που μάλλον δεν θα γίνει σύντομα) δεν θα είναι και το καλύτερο, δεν θα κινείται μόνιμα σε επαρχιακούς δρόμους!

Αλλά το λέω και από την άποψη ότι τα βενζίνης είναι πολύ οικονομικά πλέον και δεν έχουν και αυτές τις ευαισθησίες των diesel. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον.

Ε καλά αν περάσουν μέτρα (που μάλλον δεν θα γίνει σύντομα) δεν θα είναι και το καλύτερο, δεν θα κινείται μόνιμα σε επαρχιακούς δρόμους!

Αλλά το λέω και από την άποψη ότι τα βενζίνης είναι πολύ οικονομικά πλέον και δεν έχουν και αυτές τις ευαισθησίες των diesel. Αυτή την εντύπωση έχω τουλάχιστον.

Σπουδαίο πράγμα με ένα γέμισμα να βγάζεις τα διπλάσια χιλιόμετρα με diesel. Για μένα πολύ καλές επιλογές είναι τα hyundai και kia. Δοκιμασμένα και εταιρικά. Ειδικά το i30. Εμείς που κάνουμε τουλάχιστον 50-60.000 τον χρόνο με κάθε εταιρικό, έχουμε περιορίσει το λειτουργικό μας κόστος στο μισό. 

• Like 1

Σπουδαίο πράγμα με ένα γέμισμα να βγάζεις τα διπλάσια χιλιόμετρα με diesel. Για μένα πολύ καλές επιλογές είναι τα hyundai και kia. Δοκιμασμένα και εταιρικά. Ειδικά το i30. Εμείς που κάνουμε τουλάχιστον 50-60.000 τον χρόνο με κάθε εταιρικό, έχουμε περιορίσει το λειτουργικό μας κόστος στο μισό. 

Έχουν ακόμα τόση διαφορά στην κατανάλωση; Είχα την εντύπωση ότι τα καινούργια βενζίνης (τα μικρά τουλάχιστον) ήταν περίπου στην ίδια κατανάλωση.

Έχουν ακόμα τόση διαφορά στην κατανάλωση; Είχα την εντύπωση ότι τα καινούργια βενζίνης (τα μικρά τουλάχιστον) ήταν περίπου στην ίδια κατανάλωση.

Το Rio 1.1 με ένα γέμισμα βγάζει περίπου 800 χιλιόμετρα. Το αντίστοιχο με βενζίνη βγάζει περίπου τα μισά. 

• Like 1

Πιστεύω ότι ειδικά σε πετρέλαιο δεν θα είναι και τόσο τραγικό. Αλλά αν μπορεί στο πιο δυνατό ας πάει.

Όχι, είναι από άποψη δύναμης, σε βαθμό επικίνδυνου σε προσπέραση. Ενοχλητικά αργό, απίστευτα οικονομικό. Το πιο δυνατό είναι μια χαρά.

• Like 1

Πιστεύω ότι ειδικά σε πετρέλαιο δεν θα είναι και τόσο τραγικό. Αλλά αν μπορεί στο πιο δυνατό ας πάει.

Ειναι, ειδικα σε πετρελαιο.

Εχω οδηγησει πολλες φορες το focus που εχει γυρω στα 90 , και δεν....

Για να κινηθεις αξιοπρεπως ανεβαζεις στροφες κι ανεβαινει και η καταναλωση.

Για αξιοπρεπεις επιδοσεις και οικονομια, δε το διαλεγεις!

• Like 3

Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά

Οκ θα πάω να δω και το Rio έχω ακούσει καλά λόγια.

Ανάμεσα σε 85 και 120 hp πιο είναι best value?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...