gorillas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι εδώ και περίπου ένα χρόνο να αλλάξω αυτοκίνητο. Η κατηγορία που θα κινηθώ είναι αυτή του C3, βενζίνη. Το αμάξι το έκανα test drive και μου άρεσε πάρα πολύ, μόνο αρνητικό ήταν η ποιότητα των πλαστικών, μου φάνηκαν "σκληρά" για τα 16000 ευρώ που ζητάει. Εμφάνιση super για τα γούστα μου, επίπεδο εξοπλισμού πάρα πολύ καλό, ξεκούραστο αυτοκίνητο, με φοβερή ποιότητα κύλισης. Το αυτοκίνητο θα κινείται κατά 70% μέσα στην πόλη, Κόρινθος, και 30% περιφερειακά και τα 4-5 ταξίδια που κάνω το χρόνο. Ακούω γνώμες/συμβουλές/αντιπροτάσεις. Ευχαριστώ πολύ.
NickTG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά αμάξι. Αφού έκανες και test drive και σου άρεσε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι τόσο.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια άλλα είδες; Αν και πιστεύω ότι αν αυτό σου έκανε κλικ σε αυτό θα καταλήξεις όσα και να δεις Είναι πολύ όμορφο πάντως.
gorillas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω δει το Clio από φίλο και το Kia το Rio, δεν τα έχω οδηγήσει βέβαια.
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το φιέστα; το καινούριο σουιφτ; το γιαρις; είναι πολλές οι επιλογες σε αυτήν την κατηγορία
stefan123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όμορφο δεν λέω αλλά είναι γαλλικο με ότι αυτό συνεπάγεται...Εγώ για Γάλλο 16 χιλιάρικα δεν θα τα πέταγα...Οι λόγοι γνωστοί...Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε κια Ρίο σε χιουνται i 20 η σε κανένα yaris auris..Τώρα αν σε τραβάει η εμφάνιση και ο εξοπλισμός που δίνουν οι γαλλοι καθώς και το πάτημα στον δρόμο το αγοράζεις....Αλλά σε βάθος χρόνου μάλλον θα το μετανιώσεις.. Εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα η οι Γάλλοι έμαθαν πλέον να φτιάχνουν σωστά αυτοκίνητα (που δεν το νομίζω...)
Liapisftw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όμορφο δεν λέω αλλά είναι γαλλικο με ότι αυτό συνεπάγεται...Εγώ για Γάλλο 16 χιλιάρικα δεν θα τα πέταγα...Οι λόγοι γνωστοί...Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε κια Ρίο σε χιουνται i 20 η σε κανένα yaris auris..Τώρα αν σε τραβάει η εμφάνιση και ο εξοπλισμός που δίνουν οι γαλλοι καθώς και το πάτημα στον δρόμο το αγοράζεις....Αλλά σε βάθος χρόνου μάλλον θα το μετανιώσεις.. Εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα η οι Γάλλοι έμαθαν πλέον να φτιάχνουν σωστά αυτοκίνητα (που δεν το νομίζω...) Φτάσαμε στο 2017 και ακόμα συγκρίνουμε κατασκευαστές... Όλοι τα ίδια σκατα είναι. Αυτό που ακούω πχ οι Γάλλοι είναι για πεταμα ή τα γερμανικά είναι τα καλύτερα, παραπέμπουν σε απόψεις παππούδων 80 χρόνων που ότι είναι γερμανικό ή αμερικανικό είναι κορυφή ενώ όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Τι Γάλλος τι Γερμανός το Κορεάτης και τι Ιάπωνας εμένα μου κάνει το ίδιο. Πλέον όλοι μοιράζονται κινητήρες μεταξύ τους και όι περισσότεροι ανήκουν σε ομίλους με άλλες εταιρίες. Πάρτε ότι σας αρέσει στο μάτι και στην οδήγηση και αφήστε τα άλλα ώστε να γουστάρετε τα αυτοκίνητα σας. 4
gorillas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όμορφο δεν λέω αλλά είναι γαλλικο με ότι αυτό συνεπάγεται...Εγώ για Γάλλο 16 χιλιάρικα δεν θα τα πέταγα...Οι λόγοι γνωστοί...Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε κια Ρίο σε χιουνται i 20 η σε κανένα yaris auris..Τώρα αν σε τραβάει η εμφάνιση και ο εξοπλισμός που δίνουν οι γαλλοι καθώς και το πάτημα στον δρόμο το αγοράζεις....Αλλά σε βάθος χρόνου μάλλον θα το μετανιώσεις.. Εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα η οι Γάλλοι έμαθαν πλέον να φτιάχνουν σωστά αυτοκίνητα (που δεν το νομίζω...) Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για την φράση " αλλά είναι γαλλικο με ότι αυτό συνεπάγεται...Εγώ για Γάλλο 16 χιλιάρικα δεν θα τα πέταγα...Οι λόγοι γνωστοί... "
doctorkostis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για την φράση " αλλά είναι γαλλικο με ότι αυτό συνεπάγεται...Εγώ για Γάλλο 16 χιλιάρικα δεν θα τα πέταγα...Οι λόγοι γνωστοί... " Το πεζο 205 και το citroen AX ειχαν προβλημα στα ηλεκτρικα. Αρα τα γαλλικα θα ειναι αχρηστα εις τους αιωνας των αιωνων. Αμην.
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τι σχέση έχει αυτή η αμαξάρα με τα παλιά γαλλικά βρε παιδιά; Εξάλλου τα γαλλικα που έχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά είναι τα Renault.
katz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 2017 και ακομα λεμε για γαλλικα και ιταλικα κτλ. Ημαρτον. Οπως λεει και ο πιο πανω μονο οι παππουδες τα λενε αυτα πλεον Παντως το c3 φιλε ειναι απιστευτο με κορυφαιο εξοπλισμο. Βεβαια και τα 208 yaris polo κτλ μια χαρα αμαξια ειναι. Ειναι θεμα γουστου Αλλα οντως και εμενα πιο πολυ αυτο μ αρεσει μεσα εξω.
toyo73 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 2017 και ακομα λεμε για γαλλικα και ιταλικα κτλ. Ημαρτον. Οπως λεει και ο πιο πανω μονο οι παππουδες τα λενε αυτα πλεον Παντως το c3 φιλε ειναι απιστευτο με κορυφαιο εξοπλισμο. Βεβαια και τα 208 yaris polo κτλ μια χαρα αμαξια ειναι. Ειναι θεμα γουστου Αλλα οντως και εμενα πιο πολυ αυτο μ αρεσει μεσα εξω. Φυσικα και υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητες και αυτο φαινεται μετα απο χρονια και πολλα χιλιομετρα.Παντως το προηγουμενο c3 το ειχε ο ξαδελφος μου και του κολλησε καρκινο απο τις βλαβες.
gorillas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Φυσικα και υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητες και αυτο φαινεται μετα απο χρονια και πολλα χιλιομετρα.Παντως το προηγουμενο c3 το ειχε ο ξαδελφος μου και του κολλησε καρκινο απο τις βλαβες. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος με τις βλάβες, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα