Levs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Επίσης να σας ρωτήσω. Ο επεξεργαστης θα αγοραστεί είτε από kappoutel είτε από askadam store (μαύρο λογότυπο). Ποιο θα επιλέγατε εσείς; έχετε εμπειρία; Τα άλλα δυο parts απο quickshop.
adtakhs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα αποφασίσει πριν 10 μέρες για Strix B350-F ή Gaming K5, αλλά λόγω χρημάτων, αποφάσισα να μην δώσω τόσα πολλά λεφτά επειδή μετά ήθελα να πάρω και κουτί και πληκτρολόγιο για την strix γιατι έχω ps2 και ανέβαινε μετά. Οπότε αφού διάβασα οτι με την MORTAR άλλα άτομα έχουν καταφέρει 3200MHz και 3.9GHz στο 1700 κι όλας, είπα να πάω στην 'οικονομική' λύση. Από MSI CARBON και KRAIT από AB350. Εκεί βέβαια παιζουν πλέον και X370 μητρικές. Μετά παίρνεις ASROCK AB350 PRO 4 ή ASROCK AB350M PRO 4 ανάλογα το μέγεθος που θες . 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι όπως το γράφεις ένας που δεν γνωρίζει και πολλά πολλά καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει win 7 σε ryzen. Μπορείς λοιπόν να ενσωματώσεις drivers όπως σωστά είπες και να βάλεις τα win 7 κανονικότατα. Πάει αυτό. Τα updates μπορείς να τα κατεβάσεις offline και να τα βάλεις. Επίσης υπάρχει και ένα patch που κυκλοφορεί και που ξεκλειδώνει τα updates αλλά έχω καιρό να το δουλέψω. Άρα πάει και αυτό. Α μην μου αρχίζεις τα offtopic και τις τρίπλες. Να αφήσουμε λοιπόν τις ανακρίβειες περί ασυμβατότητας των win 7 με ryzen και kabylake ώστε να ωθούμε με το έτσι θέλω τον κόσμο στα win 10. Όποιος λοιπόν θέλει να βάλει τα 7 να βάλει τα 7. Όποιος θέλει να βάλει τα 10 να βάλει τα 10. ΤΕΛΟΣ. 1
Levs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα θα μου απαντήσετε για τα καταστηματα; :P :] χαχα.. προσθετω και το terrabyte ..
ilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Από askadam πάρε άφοβα. Τον άλλον δεν έχω εμπειρία. Quickshop δεν είναι φυσικό κατάστημα νομίζω (αποθήκη). 1
mindtrapper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς να πας εκεί και να παραλάβεις, γραφειοαποθήκη είναι. Αυτό έχω εγώ σαν limit για να θεωρήσω κάτι καθαρά online (mustshop κτλ) ή φυσικό κατάστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα