Προς το περιεχόμενο

Απεριόριστο streaming βίντεο και μουσικής υπόσχεται η Cosmote με το Play Now Unlimited

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τόσα χρόνια ο ανταγωνισμός στην κινητή είναι τα ίδια πακέτα με τις ίδιες τιμές σε όλους τους παρόχους - πλην της απελπισμένης κατά καιρούς Wind. Μην μας κάνει εντύπωση λοιπόν, εδώ η κινητή είναι "πεδίο κέρδους λαμπρό" και όχι υποδομή που θα φέρει ανάπτυξη. Αν δεν ξυπνήσουμε εμείς πρώτα σαν καταναλωτές και δεν αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση, δεν θα αλλάξει τίποτε.

Υπαρχουν και οι μη απελπισμενες q & frog που απλα καποιοι αδιαφορουν και οπως καταλαβαινω και απο το ποστ σου το ιδιο κανεις και εσυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η cosmote κοροιδεύει

γενικά το τρίγωνο cosmote/vodafone/wind έχει φτιάξει ένα καρτελ μουρλια και πλέον δεν κάνουν σοβαρές αντι-προσφορές να πάρουν πελάτες από τον ανταγωνιστή!

ποιον ανταγωνιστή , συναγωνιστές στο άρμεγμα είναι με τιμές από τις ποιο ακριβές στην ΕΕ.

Και εγώ θα ήθελα να πάρω μια Φεραρι πληρώνοντας το κόστος υλικων που κάνει μια Φεραρι στην χώρα που κατασκευάζεται αλλά δεν γίνεται

Οι εταιρίες πρέπει να έχουν έσοδα για να κάνουν επενδύσεις

Το "δεν κοστίζει τίποτα να προσφέρουν όγκους δεδομένων" είναι απλά λάθος. Ποιος το λέει ότι δεν κοστίζει τιποτα; οι επενδύσεις σε δίκτυο, οι εξοπλισμοί, οι ανθροπωρες, το support,τα νοίκια κεραιών, το rnd είναι τιποτα;

Good cheap fast, you can pick any two

• 3 μήνες μετά...

Έφτιαξα λογαριασμό μόνο και μόνο για να σχολιάσω σε αυτό το θέμα. Έχω διαβάσει και άλλες βλαχοαπαντήσεις από άτομα που "δήθεν" ξέρουν από τον καναπέ τους χωρίς καν να δοκιμάσουν ή να ρωτήσουν. Έχουμε και λέμε, μιας και είμαι χρήστης του play now unlimited, τα εξής:

1) Όταν λέει ο Cosmote δεν υπάρχει πολτική ορθής χρήσης, εννοεί πως ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν υπάρχει περιορισμός στα δεδομένα που καταλανώνεις. (Άτιμες συνομωσίες)

2) Όσον αφορά τους κλάψες που λένε για το 480p (muh 480p) αυτό ισχύει επειδή το πρόγραμμα προσανατολίζεται σε χρήστες κινητού. Έχοντας iPhone 7 Plus, έχω να πω πως το 480p και στο youtube και στο Netflix (που απαιτεί ξεχωριστά συνδομή, οπότε αν έχει εκεί συνδρομή και wifi τότε στην τηλεόραση σου βλέπεις HD περιεχόμενο) είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικό.

3) Όσον αφορά τους "Προφέσορες" που λένε ότι με hotspot καταναλώνονται τα δεδομένα του πακέτου πάλι σφάλουν. Επανειλημμένα έχω κάτσει να δω Netflix και youtube με τις ώρες μέσω hotspot από το κινητό μου και δεν μου κατανάλωσε ίχνος δεδομένων από το πρόγραμμα.

4) Τέλος, σχετικά με το παντελώς ανούσιο κλαψούρισμα ότι το πακέτο προϋποθέτει χρήση της εφαρμογής, το βρίσκω τελείως λογικό να απαιτείται χρήση της εφαρμογής. Μπορείτε προτού κλαφτείτε να μάθετε όλοι εσείς οι "πειρατές" του καναπέ να κάνετε root την συσκευή σας και μέσω link2sd να περάσετε τα "σπασμένα" Spotify και τις εφαρμογές του P*rnHub στην κάρτα μνήμης, για να ελευθερώσετε χώρο ή να απεγκαταστήσετε όλα τα παιχνίδια που κατεβάσετε και παίξατε μισή φορά. 

5) Όσον αφορά την αλλαγή της υποχρεωτικής ανανέωσης χρόνου από 12 σε 4 μήνες, μάθετε πως η Vodafone το έχει πάει στους 3 μήνες. Μια ζωή μίσος για την Cosmote. Δεν μας πάει η Cosmote πίσω 10 χρόνια, εσείς με την νοοτροπία σας μας πάτε πίσω 50 χρόνια. Muh θέλω δωρεάν ΑΑΑ παιχνίδι, αλλά muh έχει διαφημίσεις. Muh θέλω δωρεάν όλη την μουσική, αλλά muh δεν έχω να πληρώσω 6 € για το Spotify.

Φιλικά,

Ένας φοιτητής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...