Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω 12 gb αρχεια σε φωτογραφιες και βιντεο. Συνδεσα με το pc windows10 και πηγα να κανω copy paste. Μου βγαζει unspecified error.

Πηγα να κανω import files απο τα windows εφερε καποια αρχεια, αλλα εχασα και μερικα εκανα skip all conflicts. Ποιος ειναι σωστος τροπος να παρεις αρχεια και σε μενα γιατι δεν λειτουργει;

Δημοσ.

Καλα ολοι εσεις πως τα περνατε τα αρχεια σας στον υπολογιστη; θελει κολπο να περασει καποιος τα αρχεια του στον υπολογιστη;

Τι μπουρδελο ειναι το android :)

Δοκιμασε να μπεις σε TWRP αν το εχεις,με power+volume up.

Κοιταξε αν θα το δει το pc σε εκεινο το μενου.

Tι ειναι αυτο; την αυθεντικη mui ρομ εχω. Ειναι μεσα;

Δικαιουμε 15gb στο google drive να τα παρω απο εκει; δεν ηθελα να μοιραστω τα αρχεια μου με την Google.

Δημοσ.

Οχι δε θελει κανενα κολπο,ειναι το πιο απλο πραμα,ουτε itunes,ουτε συγχρονισμοι και αηδιες.

Οταν συνδεεις το usb σου βγαζει τιποτα στο κινητο?

Αν οχι,παμε παρακατω.

Κλεισε το κινητο και ανοιξε το πατωντας power+ volume up.
Στο μενου που θα σου βγαλει ( αν σου βγαλει ) μην πατησεις τιποτε,απλα δες αν το βλεπει το pc.

Αν δεν το βλεπει ακομα πες μου να σου βρω κανεναν οδηγο.

Και αν ξαναμιλησεις ασχημα για το android δε θα σε ξαναβοηθησω :P

Δημοσ.

Ολες τις φορες που προαθησα να παρω τα αρχεια, το pc vlepei το τηλεφωνο στο my computer σαν redmi note 3 pro.

Τωρα εκανα οτι ειπες, εβγαλε κατι στην οθονη του redmi με ενα κινητο και ενα καλωδιο και δεν το βλεπει πια το pc.

Παρακατω...

Δημοσ.

Τίποτα απολύτως δεν χρειάζεται συνδέεις το κινητό με το pc το αναγνωρίζει σαν usb στικ και παίρνεις τα αρχεία σου.

Καλησπερα. Εχω 12 gb αρχεια σε φωτογραφιες και βιντεο. Συνδεσα με το pc windows10 και πηγα να κανω copy paste. Μου βγαζει unspecified error.

Πηγα να κανω import files απο τα windows εφερε καποια αρχεια, αλλα εχασα και μερικα εκανα skip all conflicts. Ποιος ειναι σωστος τροπος να παρεις αρχεια και σε μενα γιατι δεν λειτουργει;

Δημοσ.

Αν πάρεις μία φωτογραφία την αντιγραφή;

Παω copy paste dcim, στο windows desktop σαν να ειναι στικακι.

Τι την θες την φωτο

Δημοσ.

Απάντησε σε αυτό που ρώτησα, αν την αντιγραφή δοκίμασε να πάρεις λίγα λίγα τα αρχεία σου.

Τωρα καταλαβα τι ειπες. ναι μια ερχεται.

Την αντιγραφει θες να πεις. Οχι αντιγραφη.

εκανα τερματισμο τηλεφωνου και ανοιγμα και φαινεται να ξεκολλησε. Για να δω αν θα φτασει μεχρι το τελος

Δημοσ.

Ναι η αυτόματη διόρθωση φταίει,

Τότε κάνε μεταφορά στον υπολογιστή λίγες λίγες ίσως τρώει σκάλωμα που είναι πολλά Gb. Δοκίμασε να πιάσεις καμιά 50αρια φωτογραφίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...