Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Εχω εναν καλουτσικο υπολογιστη με xp και μπηκε αυτο το συστημα γιατι παιζουν καλα καποιες συσκευες που ειναι πανω. Για λογους ασφαλειας λεω να προσπαθησω να βαλω windows10, αλλα ανησυχω για τα drivers καποιων παλιως συσκευων. Θελω να μπορω να γυρισω στα windows xp αν κατι παει στραβα. Ειτε να εχω dual boot και να το καταργησω αν ολα πανε καλα και να μεινω με τα 10αρια. Βγαινει ευκολα; Ειτε να φτιαξω virtual machine Ειτε να παρω system back up ολο το xp, και να το επαναφερω απο windows10, αν χρειαστει. Τι μου προτεινεται; και με ποια εφαρμογη; (εκτος της πρωτης λυσης)
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Haswell διπυρηνος με 4gb ram. Μητρικη δεν θυμαμαι, μηχανικος σκληρος.
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλύτερο είναι να βάλεις έναν άλλο παλιό δίσκο και να βάλεις καθαρά τα 10άρια, αφού αποσυνδέσεις πρώτα τον δίσκο με τα xp. Αν όλα πάνε καλά μεταφέρεις τα 10άρια στον άλλο δίσκο, αλλιώς τον αποσυνδέεις και συνδέεις τον δίσκο με τα xp. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το καλύτερο είναι να βάλεις έναν άλλο παλιό δίσκο και να βάλεις καθαρά τα 10άρια, αφού αποσυνδέσεις πρώτα τον δίσκο με τα xp. Αν όλα πάνε καλά μεταφέρεις τα 10άρια στον άλλο δίσκο, αλλιώς τον αποσυνδέεις και συνδέεις τον δίσκο με τα xp. Σωστος...Και να μην εχεις αλλον δισκο, με 10-15 ευρω βρισκεις εδω μεσα εναν απο 80-250gb για πλακα και γλιτωνεις απο το αγχος ..
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι πως μεταφέρω τα 10αρια απο τον παλιό στον νεο δίσκο;
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει πολλά προγράμματα κλωνοποίησης. Εγώ χρησιμοποίησα με επιτυχία κανά δύο φορές το casper (όχι δωρεάν) για 7 και xp και η έκδοση 10 γράφει ότι υποστηρίζει και gpt, αλλά δες και το easyus todo backup free ή το marcrium reflect free.
rfc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε ενα κανονικο δισκο βρε φιλος και αμα σου κανουν...... αστο ετσι. Τι παλιος και δοκιμες και clone μετα? 1
Alexlooker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε ενα κανονικο δισκο βρε φιλος και αμα σου κανουν...... αστο ετσι. Τι παλιος και δοκιμες και clone μετα? Εχει δικιο... http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st1000dm010-barracuda-1tb-sata3-p-PER.302197
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα