gamanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Γεια σου, έχω αυτό http://www.e-shop.gr/a4tech-x7-801mp-gaming-mouse-pad-p-PER.570574 στο γραφείο μου και έχει ένα πλαστικό από κάτω που μέσα σε αυτό μπαίνει η επιφάνεια του mousepad. Καλό είναι και μεγάλο. Αν το δεις σττη φωτογραφία του e-shop φαίνεται η πλαστική "κορνίζα" που λέω. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ιδανικό και για καναπέ, αλλά νομίζω πώς μπορείς να το δοκιμάσεις αν το βρεις και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική.
Cyberdemon87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Παλιά είχα το Razer Sphex στο γραφείο μου, το οποίο ήταν αυτοκόλλητο στην ουσία και το mouse έτρεχε πολύ καλά. Κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλά η κάτω πλευρά του να ήταν κάτι σκληρό, π.χ. ξύλο ή πλαστικό για να μην τσαλακώνεται στον καναπέ. Μάλλον θα πρέπει να κάνω καμιά πατέντα μου φαίνεται...
sistah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα σε ενδιεφερε το slippery surface του Logitech G440?Mπορεις να το δεις και σε video.
@topos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν ριχνεις μια ματια στην βιβλιοθηκη σου μπας και βρεις κανενα βολικο σε μεγεθος/υφη βιβλιο? Υ.γ Λογικα θα μπορουσες να κολλησεις και πανω του ενα απλο mousepad εαν δεν το λυπασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα