Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μόνιμα το PC συνδεδεμένο με την TV και ψάχνω για ένα gaming mousepad το οποίο να είναι φτιαγμένο από κάποιο ποιοτικό σκληρό υλικό και όχι από το σύνηθες υλικό (καουτσουκ ;) των περισσότερων mousepad που "τσαλακώνουν".

Εδώ και χρόνια έχω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/7578059/Sharkoon-1337-Gaming-Mat.html

Αλλά επειδή ο καναπές τις έχει τις λακουβίτσες του, δεν είναι ιδανικό πλέον και έτσι το mouse χάνει πάρα πολύ.

Αν μπορείτε προτείνετε κάποια από skroutz που να τα έχετε δοκιμάσει, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, ως 25 ευρώ περίπου.

Αν ξεπερνάνε κάπως το ποσό αλλά το αξίζουν πραγματικά προτείνετε και πιο ακριβά.

Σας ευχαριστώ!

EDIT : Το μέγεθος του να είναι σχετικά μεγάλο.

Δημοσ.

Παρε ενα που να σου αρεσει και αν δεν ειναι οσο σκληρο το θες, ασε το στον ηλιο μια εβδομαδα και θα στρωσει! :-D

Η΄κοψε ενα χοντρο χαρτονι η΄ καποια αλλη σκληρη επιφανεια(αλουμινιο ας πουμε) και κολλησε το απο κατω ωστε να ειναι πιο συμπαγες... 

Δημοσ.

Νομιζω πως πρέπει να κοιτάξεις τη σειρα QCK heavy από τη steelseries. Μην περιμένεις να αποδόσει κάτι όπως αυτό που έστειλες. Αλλιώς πάρε μία παλιά κούτα , κόψε ένα κομμάτι και κάνε το βάση. 

Το DIY θα σε βοηθήσει περισσότερο από το να έχεις κάτι τόσο βαρύ όσο έδειξες. 

Corsair Vengeance MM600 , αυτό ίσως είναι καλύτερο απο της razer , αν όντως θες κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.

Δεν με ενδιαφέρει να είναι razer, απλά το πόσταρα για να δείξω περίπου το υλικό το οποίο δεν είναι το κλασσικό καουτσούκ των mousepad, σαν πλαστικό μου φαίνεται.

Ως 30 ευρώ λοιπόν θεωρείς αυτό την καλύτερη επιλόγη; https://www.skroutz.gr/s/7567777/SteelSeries-Surface-QcK-Heavy.html

Νομίζω πάντως πως από καουτσούκ είναι και αυτό και τσαλακώνει.

EDIT: Ας είναι και medium σαν το vespula, δεν με πειράζει.

Το ποντίκι μου είναι αυτό παρεμπιπτόντως: https://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html

Δημοσ.

Το δικο μου ποντικι ειναι απο σκληρο πλαστικο. Ειναι φτηνο πλαστικο και ψευτικο σε αισθηση.

Αυτο που ΔΕ μπορω να δοκιμασω ειναι αν τσαλακωνει το καλυμα του καναπε σου (εχω καταλαβει καλα οτι μιλαμεγια το καλυμα του καναπε?).

Το δοκιμαζω στη φορμα που φοραω, πανω στο ποδι μου και ειναι γλιστερο.

ΑΝ σου κανει, δε μπορω να σε διαβεβαιωσω. Αλλα ειναι πολυ ψευτικο σε αισθηση κι ελαφρυ.

Τιμη 20-25 ευρω μαζι με το πληκτρολογιο. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος (το λεω γιατι απεχθανομουν τα ασυρματα. Αλλα αυτο ειναι πολυ γρηγορο σε αποκρυση)

Δοκιμασε το πρωτα.

Ειναι αυτο

mk235-wireless-keyboard-and-mouse.png

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να πάρω καινούρια keyboard+mouse, mousepad θέλω.

Οι λακκούβες που αναφέρω υπάρχουν στον καναπέ λόγω παλαιότητας, είτε με κάλυμμα είτε όχι, είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το vespula θα πρότεινα το έχω στο σπίτι και στη δουλειά είναι αρκετά ποιοτικό (αν και razer) και έχει 2 διαφορετικές επιφάνειες. Είναι αρκετά μεγάλο και η στήριξη του καρπού είναι πολύ καλή. Δεν έχει πάθει τίποτα μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...