Mikelpcpro_GR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, παιδιά έχω ένα θέμα με την sd την έχω στο κινητό μου την έβαλα χθες και έκανα διαμόρφωση μιας και ήτανε καινούργια και τώρα όταν την βάζω στο υπολογιστή δεν μπορώ να κάνω edit να βάλω αρχεία κλπ μόνο ανάγνωση λέει οτί έχει προστασία εγγραφής το κουμπί που το κλειδώνει το έχω ξεκλείδωτο τι παίζει?
Manjaro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ο υπολογιστής τρέχει windows ή linux; μπορείς με δεξί click πάνω στο εικονίδιο της κάρτας στις ιδιότητες να αλλάξεις τα δικαιώματα για ανάγνωση και εγγραφή
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που ειχα παθει εγω ηταν o SD ανταπτορας που ειχα για να βαζω τη MicroSD ειχε χαλασμενο "κουμπακι" και καθε φορα που την εβαζα στο πισι πηγαινε μονο του στο Lock, αλλαξα τον ανταπτορα SD και ξεμπερδεψα. Παρε ενα card reader ωστε να βαζεις απευθειας την microsd εκει. Επισης γιατι δεν βαζεις τιν micro sd Στο κινητο και να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη για να κανεις τις μεταφορες 2
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ο υπολογιστής τρέχει windows ή linux; μπορείς με δεξί click πάνω στο εικονίδιο της κάρτας στις ιδιότητες να αλλάξεις τα δικαιώματα για ανάγνωση και εγγραφή Windows 10 pro το έχω κάνει πάλι τα ίδια σκέφτομαι ότι ο αντάπτορας και το κάνει αυτό Αυτο που ειχα παθει εγω ηταν o SD ανταπτορας που ειχα για να βαζω τη MicroSD ειχε χαλασμενο "κουμπακι" και καθε φορα που την εβαζα στο πισι πηγαινε μονο του στο Lock, αλλαξα τον ανταπτορα SD και ξεμπερδεψα. Παρε ενα card reader ωστε να βαζεις απευθειας την microsd εκει. Επισης γιατι δεν βαζεις τιν micro sd Στο κινητο και να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη για να κανεις τις μεταφορες Θα το δοκιμάσω και θα σου πω ο αντάμπτορας έχει θέμα λογικά
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που ειχα παθει εγω ηταν o SD ανταπτορας που ειχα για να βαζω τη MicroSD ειχε χαλασμενο "κουμπακι" και καθε φορα που την εβαζα στο πισι πηγαινε μονο του στο Lock, αλλαξα τον ανταπτορα SD και ξεμπερδεψα. Παρε ενα card reader ωστε να βαζεις απευθειας την microsd εκει. Επισης γιατι δεν βαζεις τιν micro sd Στο κινητο και να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη για να κανεις τις μεταφορες Το δοκίμασα και πάλι το ίδιο μου λέει Το έφτιαξα τελικά παιδιά ευχαριστώ πάντως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα