manoliskapa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα ... Κατεβάζω κάποια τραγούδια mp3 από ένα πρόγραμμα , τα οποία όταν τα κάνω μετονομασία και τα φορτώνω στο itunes , ΔΕΝ εμφανίζει τον τίτλο που έχω βάλει εγώ , αλλά τον τίτλο από την μάνα του , καταλαβαίνετε . Πως διορθώνεται αυτό το πάρα πολύ σοβαρό θέμα ? ? ? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που αλλάζει το get info του τραγουδιού , έτσι ώστε να πάρει τα στοιχεία μου ? Η κάποιος τρόπος μέσα από το itunes ? Έψαξα στο preferences , δεν υπάρχει κάτι ... Όποιος μπορεί να με βοηθήσει , είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα .... Ευχαριστώ Y.Γ Μην μου πείτε ένα ένα παιδιά , είναι πάνω από 1500 τραγούδια ...
Demon Lord Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε με το Mp3 tag. Με αυτό έχω φτιάξει τίτλους και φωτογραφίες εξώφυλλου σε 300+ τραγούδια και είναι κομπλέ (μόνο το εξώφυλλο δε φαίνεται σε κάποια αλλα΄δε με πειράζει)
CheOnWeb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικώς να ξέρεις ότι, άλλο το file name τού αρχείου και άλλο το track title. Εσύ άλλαξες το file name αλλά το iTunes διαβάζει το track title, εφόσον υπάρχει. Αν το πεδίο τού track title είναι κενό, τότε το iTunes διαβάζει το file name. Αν βρεις δηλαδή τρόπο να κάνεις μαζικά αφαίρεση των track titles και τα ρίξεις στο iTunes, τότε το iTunes θα διαβάσει το file name και θα το θεωρήσει ως track title. 2
kingjulien11_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Αφού τα έχεις βάλει στο iTunes, δεξί κλικ στο καθένα "Πληροφορίες Τραγουδιού" και από εκεί μπορείς να αλλάξεις ότι θες!
gagarin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Απλα γρήγορα και εύκολα... Tagr Appstore Video Youtube ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Συνδεση με amazon,discoq με ενα κλικ περνας ονοματα εξωφυλλα λεπτομερειες αλλα αλλαζεις κ το filename...
CheOnWeb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, gagarin said: Απλα γρήγορα και εύκολα... Tagr Appstore Video Youtube ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Συνδεση με amazon,discoq με ενα κλικ περνας ονοματα εξωφυλλα λεπτομερειες αλλα αλλαζεις κ το filename... Το title θέλει να αλλάξει, όχι το file name.
gagarin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 31/1/2018 στις 9:28 ΠΜ, CheOnWeb είπε Το title θέλει να αλλάξει, όχι το file name. Με το εν λογώ προγραμμα αλλαζεις τα παντα αλλα και το filename...οτι θες και οπως το θες... Θες μονο το title ή μονο filename ή μονο cover ή μονο συνθέτη ή μονο χρονολογια το κανεις... Θελεις συνδυασμο ολων των παραπανω ή ολα τα παραπανω επισης το κανει...ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!
CheOnWeb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, gagarin said: Με το εν λογώ προγραμμα αλλαζεις τα παντα αλλα και το filename...οτι θες και οπως το θες... Θες μονο το title ή μονο filename ή μονο cover ή μονο συνθέτη ή μονο χρονολογια το κανεις... Θελεις συνδυασμο ολων των παραπανω ή ολα τα παραπανω επισης το κανει...ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!! Το κατάλαβα, Επειδή ανέφερες ειδικά το "αλλάζεις και το file name", έκανα τη διευκρίνηση. Ωραίο το app αλλά φαντάζομαι υπάρχει και free, δεν το έχω ψάξει (λόγω πρόσβασης σε Windows που το batch delete τού Title, το κάνεις απ' τα Properties).
gagarin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/2/2018 στις 4:51 ΜΜ, CheOnWeb είπε Το κατάλαβα, Επειδή ανέφερες ειδικά το "αλλάζεις και το file name", έκανα τη διευκρίνηση. Ωραίο το app αλλά φαντάζομαι υπάρχει και free, δεν το έχω ψάξει (λόγω πρόσβασης σε Windows που το batch delete τού Title, το κάνεις απ' τα Properties). Επειδή έχω μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη και δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ για macOS πιστεψεμε ειναι οτι πιο ευχρηστο υπαρχει... Κατεβασα πολλα απο το θειο...ακομα κ αυτο. Αφου κατεληξα στο Tagr το αγορασα μιας κ ο δημιουργος του αξιζει ενα ποτο να πιει στην υγεια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα