Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το modem μου τα φτύνει για τα καλά, είναι ZTE της Cosmote και το εχω γύρω στα 5-6 χρόνια.

Αν πάω στη cosmote θα μου δώσουν κάποιο άλλο χωρίς χρέωση; Αν μου δώσουν ή αγοράσω ένα τότε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να το στήσω; Μιας και δεν ξέρω πολλά από τεχνικά θέματα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί δε κάνεις μια ερώτηση σε κατάστημα να σε ενημερώσουν σχετικά και μετά εάν δε σε συμφέρει θα σου γράψουν εδώ καποιο να πάρεις που έχουν δοκιμάσει, καθοδήγηση θα έχεις και εκεί και εδώ να το στήσεις , εύκολο είναι.

Δημοσ.

Γιατί δε κάνεις μια ερώτηση σε κατάστημα να σε ενημερώσουν σχετικά και μετά εάν δε σε συμφέρει θα σου γράψουν εδώ καποιο να πάρεις που έχουν δοκιμάσει, καθοδήγηση θα έχεις και εκεί και εδώ να το στήσεις , εύκολο είναι.

Ε για μια πρώτη άποψη, φόρουμ άλλωστε είναι εδώ.

Δημοσ.

Cosmote θα σου δώσει speedport το βάζεις και παίζει δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο.

Θα είναι τίποτα καλό ή καμιά πατάτα; Γιατί αν είναι το δεύτερο δίνω 50 ευρώ και παίρνω ένα κανονικό

Δημοσ.

Τι γραμμής έχεις δεν μας έγραψες για να σου προτείνουμε άλλο.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...