Tablet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 προσπαθώ να συνδέσω το λάπτοπ μου με τη τηλεόραση του τίτλου ώστε να έχω το laptop να σερβίρει στη tv content με plex server (mac) και plex media (tv). Δημιουργώ ένα wifi δίκτυο στο mac και το πρόβλημα είναι ότι η tv δε μπορεί να δει αυτό το δίκτυο αν το κινητό μου πχ μπορεί. Έχω ψάξει και στα κρυμενα δίκτυα στη tv αλλα τίποτα. Έχει κανεις καμια ιδέα;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειάζετε wifi direct το σενάριο που λές. Απο την στιγμή που υπάρχει ip connectivity μεταξύ plex server και plex client (πχ εντός (W)LAN) απο τον οποιοδήποτε client κάνεις browse τα περιεχόμενα που "σερβίρει/υπάρχουν διαθέσιμα" σε server.
Tablet Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 υπάρχει whireless share από το δίκτυο αλλα είναι παρα πολύ αργό διότι το modem βρίσκεται αρκετά μακριά και δεν υπάρχει καλο σήμα ώστε να σερβίρει 4κ 60GB content πχ.. γι αυτό θέλω direct που είναι διπλα οι συσκευές..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σου έχω απαντήσει για το wifi direct και macOS. Κατά δεύτερον μην έχεις απαιτήσεις από wireless (εκτός του 802.11ac) για 4k content... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
Tablet Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σου έχω απαντήσει για το wifi direct και macOS. Κατά δεύτερον μην έχεις απαιτήσεις από wireless (εκτός του 802.11ac) για 4k content... και το mac και η tv έχουν wifi ac όποτε δεν είναι θέμα αυτό. Το θέμα είναι γιατί η tv δε μπορεί να δει το wifi δίκτυο που φτιάχνω στο μακ. Δεν υπάρχει κανένας που να το έχει δοκιμάσει αυτό; Επίσης στο direct wifi όταν το κάνω enable από την tv. Το μακ συνδέεται κανονικά αλλά η τηλεόραση εμφανίζει το mac σαν unsupported device ..:/
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν κάνεις (που προφανός αυτό δοκίμαζεις) ad-hoc wifi network σε mac και περιμένεις να δουλέψει καταρχάς εξ ορισμού το ad-hoc (που δεν είναι direct wifi όπως σου ξαναέιπα τεχικά το ίδιο) σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 11Mbps (άρα το wifi ac μαλλον το ξεχνάς) το βρίσκω "δύσκολο" λόγω περιορισμού της ταχύτητας σε ad-hoc mode. Προφανός (για 3-4 φορά αναφέρεις το μύνημα που σου εμφανίζει η tv με το mac ως unsupported device σε direct wifi) λές (και σου απαντώ) πως σε macos δεν πάιζει το direct wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα