Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτη αναφερει compatible with pc ενω η δικη μου δεν αναφερει κατι τετοιο.Τι εννοεις εσωτερικη διευθυνση, την ip?

Ναι αυτό εννοώ σε σχέση με την ip και ναι είναι πιθανό αυτό παράλληλα..δε τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη

έχεις windows 10 στο pc μήπως κυκλοφορεί κάποια εφαρμογή συμβατή με τη κάμερα όπως και στο κινητό??

Βρήκα και αυτό το Link.png Site: blogAvidsen να ρωτήσεις αλλά είναι στα Γαλλικά..

Δημοσ.

ενώ το κινητό σου είναι android και τη βλέπει ?

σε αυτή τη Link.png Site: σελίδα έχεις δοκιμάσει? αφου επιλέξεις το 123288

ναι με αυτά γίνεται τώρα το διάβασα https://www.ispyconnect.com/download.aspx

κατεβάζεις την εφαρμογή τους iSpy_6_8_5_0, εγκατάσταση και μετά έχει οδηγό για να τη βρεις και είναι για Avidsen IP camera URL το οποίο νομίζω το παίρνεις από εκεί που θα επιλέξεις το 123288  

Latest Version: v6.8.5.0. Works on Windows 7 and above. Previous download available for Windows XP and Windows Vista.

βέβαια λέει ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι συμβατό με τη camera αυτή αλλά την έχει.

Δημοσ.

Στην πρωτη περιπτωση που αναφερεις με παει μεχρι ενα σημειο οπου μου βγαζει αυτο  rtsp://admin:[email protected]/11 

μετα δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Στην δευτερη περιπτωση ποιος ειναι ο οδηγος που λες?

Δημοσ.

ωραία κράτα το παπαρδελακι από πάνω , έκανες εγκατάσταση το iSpy_6_8_5_0???

Δημοσ.

εάν βάλεις στο menu add - ip camera τα στοιχεία και τη διεύθυνση που σου έδωσε δεν επικοινωνεί?

Δημοσ.

To εκανα και αυτο....τιποτα!!!

Άρα πιθανόν να μη την υποστηρίζει γιατί μέσα δεν την έχει καταχωρημένη η εφαρμογή

Ενώ στο "help me find the right URL" στη εφαρμογή με μπλε γράμματα έχει την advisen και το δικό σου μοντέλο, δε το έχω μπροστά μου να το ψάξω και δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπέρα δυστυχώς  

Δημοσ.

Δεν πειραζει αρκετα το κουρασαμε.Και παλι ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες.

Ναι και στις οδηγίες μόνο για την εφαρμογή σε android από google play έχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...