Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα μου ήρθε η LG 24MP58VQ-P.

Την έχω συνδέσει με HDMI σε μια rx480.Στα specs είχα διαβάσει οτι υποστηρίζει free sync.Στο Radeon Settings μου γράφει όμως not supported.

Έβαλα έναν driver που βρήκα στο site τους και μου την βγάζει LGIPSFULLHD τώρα στην διαχείρηση συσκευών αλλα πάλι δεν μου το βγάζει supported.

Radeon Software Version έχω 17.1.1

Windows 10 pro 64 bit

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και πως να διαχειριστώ την κατάσταση;

p.s.

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά το γράφω:

Ένα άλλο που είδα είναι ότι σαν αναγνωριστικό υλικού (στην διαχείρηση συσκευών) μου βγάζει MONITOR\GSM5AB8 όπου παραπέμπει σε άλλη οθόνη της lg που δεν υποστηρίζει το free sync.Το κουτί κ το αυτοκόλλητο που έχει πίσω η οθόνη γράφουν 24MP58VQ-P.

Με κορόιδεψαν;

Δημοσ.

To monitor σύμφωνα με το site της LG, δεν υποστηρίζει FreeSync.

Τώρα αυτό που λες με το αναγνωριστικό που παραπέμπει σε άλλο monitor, περίεργο μου ακούγεται.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι 99/100 σίγουρος ότι έχω την ίδια οθόνη κ παρότι δεν έχω ενεργοποιήσει το freesync είμαι σίγουρος ότι το έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις. Μόλις πάω σπίτι θα σας πω

Διόρθωση. Έχω την ίδια σε 23 ίντσες

Δημοσ.

Οντως επεστρεψε την.

Εχεις δικαιωμα,οποτε μπορεις χωρις μα και μου.

Περα απο το οτι γινεται λαθος αναγραφη χαρακτηριστικων δηλαδη.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έβγαλα και σκρινσοτ απ το site τους.

Πήγαινε να απαιτήσεις αντικατάσταση και αν σου πουν μα και μου και δεν είδες καλά και τέτοια, δείξτους τα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...