ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πρόκειται για το κινητό ενός πρώην συναδέλφου Του έβγαλε ότι το id του έχει απενεργοποιηθεί Μπήκα από ένα pc με τα στοιχεία του , έβαλα τις ερωτήσεις ασφαλείας και μπήκα στο account του, Από το κινητο του εκανα εξοδο από το icloud έβαλα πάλι τα στοιχεία συνδεσης και μπήκα Με το που πάω να κατεβάσω κατι από το appstore βγαζει παλι οτι το apple id ειναι απενεργοποιημένο Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν εχουμε βάλει κάτι. Και στο Iphone Με το που έβαλα παλι τα στοιχεία εβγαλε οτι εχει 5gb free χώρο Του το ειχα φτιαξει εγω το appleid Οταν ημουν στην εταιρία
CheOnWeb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μπορείς, δοκίμασε να κάνεις sign in και View Account, απ' το iTunes, να δεις αν είναι όλα καλά. Αν δεν βγάλεις άκρη, πάρε τηλέφωνο 9-5 στο 0080044145417.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μπήκα τώρα από το σταθερό Pc με τα στοιχεια του στο appleid.apple.com . Μπήκα κανονικα Του αλλαξα το Password, το δοκίμασα από το iphone και μπήκε κανονικα Με το που πάω να κατεβάσω εφαρμογή λεει πάλι τα ιδια
CheOnWeb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο Payment Information, είσαι στο "None"? Αν ναι, πάρε τηλ. και λογικά θα το λύσουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 1
MikeJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει μπλοκαριστεί για κάποιο λόγο (ίσως κάποια περίεργη συναλλαγή ή αμφισβήτηση από το χρήστη ή τη τράπεζα του) το itunes κομμάτι του apple id και μόνο. Δλδ κατά τα άλλα δουλεύει μπορείς να λογκάρεις κλπ αλλά μόλις πας να κατεβάσεις και δωρεάν εφαρμογή σου πετάει ένα You 're apple id has been disabled. Πρέπει να επικοινωνήσεις με το support και να σε συνδέσουν με το itunes να στο ξεμπλοκάρουν Βλέπω από Ελλάδα δεν υπάρχει δυνατότητα δυστυχώς για άμεση επικοινωνία με το itunes μεσω τσατ οπότε θα πρέπει να καλέσεις να σε συνδέσουν αυτοί ή να συνδεθούν και να στο ξεμπλοκάρουν. ( 1 κουμπί πατάνε) Απλά το itunes έχει συνήθως δουλίτσα. Πάρε κατά τις 10 το πρωί που θα είναι πιο ήσυχα. Α... αυτός που θα καλέσει πρέπει να είναι ο account holder και καλά ιδιοκτήτης του apple id. Οπότε αν πάρεις εσύ πες ότι είναι δικό σου, ειδικά όταν ρωτήσουν αν είσαι ο account holder. Μετά θα σε κάνουν verify ( να πιστοποιήσουν ότι όντως σου ανήκει ο λογαριασμός) οπότε πρέπει ανάλογα με τον λογαριασμό να ξέρεις τις ερωτήσεις ασφαλείας (2 τουλάχιστον από τις 3) ή και άλλα στοιχεία ανάλογα. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα τους καλέσω το πρωί. Διαχειριζόμουν εγώ όλα τα accounts της προηγουμενης εταιρίας . Εχω εγώ όλα τα passwords σε ενα excel . Ήταν όλα τα accounts επαγγελματικά οπότε δεν εχουμε θέμα. Ευχαριστώ παιδιά
MikeJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το κωδικό δε πρόκειται να στον ζητήσουν ποτέ έτσι κι αλλιώς. Απλά θα σε ρωτήσουν "Αυτός ο λογαριασμός είναι δικός σας ; " Εσύ απάντα ναι γιατί άμα πεις όχι είναι εταιρικό μπλα μπλα θα σου πουν πρέπει να καλέσει αυτός στον οποίο ανήκει. Οπότε για ευκολία πες απλά ναι ακόμα και αν το όνομα είναι διαφορετικό στο apple id απ ότι το δικό σου εφόσον πεις είναι δικό σου αυτό αρκεί για να προχωρήσεις σε εξακρίβωση. Μετά γίνεται η εξακρίβωση στοιχείων με 2 από τις 3 ερωτήσεις εφόσον ο λογαριασμός είναι απλής ασφαλείας. ( απ ότι αναφέρεις είναι ).Αν για οποιοδήποτε λόγο δε πετύχεις τις απαντήσεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι εξακρίβωσης αλλά εξαρτάται από το αν αυτά τα στοιχεία έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό. πχ κάρτα είπες δεν υπάρχει (αλλιώς θα σου ζητούσαν από τη κάρτα κάποια στοιχεία). κλπ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες τι και πως. Εστειλα όλα τα στοιχεία , κωδικους και ερωτήσεις ασφαλείας στον φίλο και του ειπα να καλεσει το support γιατί και εγώ είμαι τώρα σε αλλη δουλειά και δεν μπορούσα Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα