Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακριά απο τον Κωτσόβολο! Έχει πέρασει ένας μήνας από την παραγγελία και ακόμα δεν έχει έρθει. Όταν ολοκληρώθηκε η παραγγελία έλεγαν πως θα ολοκληρωθεί  σε 10 ημέρες. Έχω δόσει προκαταβολή και τους παρακαλάω(!) να μάθω τι γίνεται με τη παραγγελία και κανείς δεν απαντάει! Περιμένω 10 λεπτά μέχρι με μιλήσω με κάποιον από το τηλεφωνικό κέντρο, δεσμεύοντε να με καλέσουν μέσα στην ημέρα και φυσικά ποτέ δεν με καλούν. Κανένας σεβασμός στον πελάτη. Από μαγαζί της γειτονιάς θα είχα πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση! Μακριά απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα!

• Like 2
Δημοσ.

Μακριά απο τον Κωτσόβολο! Έχει πέρασει ένας μήνας από την παραγγελία και ακόμα δεν έχει έρθει. Όταν ολοκληρώθηκε η παραγγελία έλεγαν πως θα ολοκληρωθεί  σε 10 ημέρες. Έχω δόσει προκαταβολή και τους παρακαλάω(!) να μάθω τι γίνεται με τη παραγγελία και κανείς δεν απαντάει! Περιμένω 10 λεπτά μέχρι με μιλήσω με κάποιον από το τηλεφωνικό κέντρο, δεσμεύοντε να με καλέσουν μέσα στην ημέρα και φυσικά ποτέ δεν με καλούν. Κανένας σεβασμός στον πελάτη. Από μαγαζί της γειτονιάς θα είχα πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση! Μακριά απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα!

Αυτο ειναι δεδομενο.

Γενικοτερα ο μονος λογος να ψωνισεις απο τον κωτσο ειναι οι δοσεις.

Κανενας αλλος,ουτε καν οι "προσφορες" που κανει κατα καιρους.

• Like 3
Δημοσ.

έχοντας ψωνίσει διαδικτυακά παραπάνω από μια φορά και με παραγγελία και ετοιμοπαράδοτο,

και από Κωτσόβολο και από συνοικιακό

από τιμές και ο Κωτσόβολος και τα συνοικιακά μαγαζιά

είναι όπου σε πιάσουν,

καμιά φορά όμως αμφότεροι έχουν καλές ευκαιρίες αρκεί να έχεις ανοιχτά τα μάτια

η εξυπηρέτηση που είχα στον Κωτσόβολο ήταν άψογη,

ενημέρωση στην ιστοσελίδα-τηλεφωνικά -με μηνύματα,

στην ημερομηνία που είχαν δρομολόγιο συμφωνήσαμε,

όπως τα είπαμε από την αρχή, έτσι και μου το έστειλαν

και από το συνοικιακό είχα ΟΚ εξυπηρέτηση

τα μεταφορικά στον Κωτσόβολο δωρεάν σε όλη την Ελλάδα,

αντίθετα το συνοικιακό μαγαζί για να μου παραδώσουν δωρεάν ανά την Ελλάδα, τις πιο πολλές φορές το ξεχνάω

στην καλύτερη μου το πηγαίνουν μέχρι τη μεταφορική που με δικά μου έξοδα θα το στείλω μόνος μου

ΥΓ: στον Κωτσόβολο υπάρχει μια γκριζα ζώνη που δεν έχω ξεκαθαρίσει,

αν δεν εκτελεσθεί η παραγγελία εντός μηνός,

αλλά σε γενικές γραμμές φροντίζουν να εκτελούν τις παραγγελίες άμεσα

όσο κατά το δυνατό τα εμπορεύματα προς αποστολή να παραμένουν μάξιμουμ μια βδομάδα στις αποθήκες

Δημοσ.

Το 2012 ειχα παει στον Κωτσο για να αγορασω 3 τηλεορασης,δυο 40" και μια 25",μετρητοις.

Επιασα την πωλητρια που ηταν στον οροφο και τη ρωτησα 2 πραματα,για να με κατευθυνει,της τονισα φυσικα οτι θα επαιρνα 3 τηλεορασεις cash.

Οχι μονο δεν ειχε ιδεα για τι πραμα ρωτουσα,δεν ειχε ουτε φυλλαδια με τεχνικα χαρακτηριστικα  καθως πλεον ολα τα εχουν online,αλλα ουτε και υπολογιστη διαθεσιμο για να δω τα χαρακτηριστικα της μιας εκ των τηλεορασεων που εψαχνα.

Οταν τη ρωτησα εαν η phillips που κοιτουσα ειχε IPS panel,αφου φυσικα δεν ειχε ιδεα,καλεσε τον "τεχνικο", με τον οποιο μιλησαν κανα 10λεπτο γιατι ειχαν καιρο να τα πουνε,για να μου πει στο τελος οτι ο τεχνικος δεν ειχε ξανακουσει αυτο το IPS.

Ηθελα να ζητησω τον διευθυντη,για να του πω την ιστορια,αλλα επειδη  βιαζομουν εφυγα.Στην ουσια ο Κωτσος εκει εχασε γυρω στα 2.500 εξαιτιας της γουρουνας που ειχαν για πωλητρια.

Προσφατα με πηρε μια φιλη που ηταν εκεινη τη στιγμη στον Κωτσο,για να ζητησει τη γνωμη μου για ενα λαπτοπ.

Μου ειπε για εναν I5 που κοιτουσε και της ζητησα να ρωτησει αν ειναι διπυρηνος η τετραπυρηνος,για να ακουσω απο μεσα τον "τεχνικο" να λεει οτι δεν υπαρχουν διπυρηνοι i5.

Σχεδον οσες φορες μπηκα στο καταστημα για να παραδωσω δεμα καποιος ζητουσε τα ρεστα,προσφατως με πηρε και εμενα η μπαλα,γιατι το δεμα που ειχα μαζι ηταν το κινητο ενος γυφτου που του ελεγαν οτι "ερχεται"¨2 μηνες τωρα.
Και τελευταιο,μια παραγγελια που εκανα επειδη ειχα τη δωροεπιταγη εκανε να ερθει κανα μηνα,δε με ενημερωσε κανεις και απλα δεν ασχοληθηκα να παω να την παρω.

Περαν ολων αυτων,οι μονες προσφορες που εχω δει ειναι αυτες που βγαζει ταυτοχρονα με mediamarkt,τις υπολοιπες φορες βρηκα οτι εψαχνα πολυ φθηνοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Να πάω στα κατάστημα σαν πελάτης δεν το έχω κάνει ποτέ.

Έχω ψωνίσει διακτυακά 2-3 φορές με παράδοση από το κατάστημα της περιοχής όταν αυτό που ψάχνω είναι

σε ίδια περίπου τιμή με την φθηνότερη του σκρουτζ και φυσικά όταν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και ποτέ με

αποστολή στο σπίτι.Πάω την ίδια μέρα και το παραλαμβάνω.

Τα παρέλαβα κανονικά χωρίς προβλήματα.

Εκείνο που τους βαριέμαι κάθε φορά κοιτάνε να σου πωλήσουν επί πλέον εγγύηση με πληρωμή βέβαια, ή

ασφάλεια ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Για αποστολή και παράδοση στο σπίτι δεν έχω άποψη οπότε σέβομαι αυτά που λένε οι παραπάνω και μάλλον

θα αποφύγω αυτού του είδους την αγορά στο μέλλον.

Edit.Σήμερα παρήγγειλα αυτόν  https://www.skroutz.gr/s/3575573/Western-Digital-Elements-1TB.html

στα 55  ευρώ με παραλαβή από κατάστημα.Δεν έχω πάει ακόμη.Από περιέργεια κοίταξα

και δεν υπάρχει πλέον.Θα πάω σε λίγο για παραλαβή και τα λέμε. :D

Δημοσ.

Το 2012 ειχα παει στον Κωτσο για να αγορασω 3 τηλεορασης,δυο 40" και μια 25",μετρητοις.

Επιασα την πωλητρια που ηταν στον οροφο και τη ρωτησα 2 πραματα,για να με κατευθυνει,της τονισα φυσικα οτι θα επαιρνα 3 τηλεορασεις cash.

Οχι μονο δεν ειχε ιδεα για τι πραμα ρωτουσα,δεν ειχε ουτε φυλλαδια με τεχνικα χαρακτηριστικα καθως πλεον ολα τα εχουν online,αλλα ουτε και υπολογιστη διαθεσιμο για να δω τα χαρακτηριστικα της μιας εκ των τηλεορασεων που εψαχνα.

Οταν τη ρωτησα εαν η phillips που κοιτουσα ειχε IPS panel,αφου φυσικα δεν ειχε ιδεα,καλεσε τον "τεχνικο", με τον οποιο μιλησαν κανα 10λεπτο γιατι ειχαν καιρο να τα πουνε,για να μου πει στο τελος οτι ο τεχνικος δεν ειχε ξανακουσει αυτο το IPS.

Ηθελα να ζητησω τον διευθυντη,για να του πω την ιστορια,αλλα επειδη βιαζομουν εφυγα.Στην ουσια ο Κωτσος εκει εχασε γυρω στα 2.500 εξαιτιας της γουρουνας που ειχαν για πωλητρια.

Προσφατα με πηρε μια φιλη που ηταν εκεινη τη στιγμη στον Κωτσο,για να ζητησει τη γνωμη μου για ενα λαπτοπ.

Μου ειπε για εναν I5 που κοιτουσε και της ζητησα να ρωτησει αν ειναι διπυρηνος η τετραπυρηνος,για να ακουσω απο μεσα τον "τεχνικο" να λεει οτι δεν υπαρχουν διπυρηνοι i5.

Σχεδον οσες φορες μπηκα στο καταστημα για να παραδωσω δεμα καποιος ζητουσε τα ρεστα,προσφατως με πηρε και εμενα η μπαλα,γιατι το δεμα που ειχα μαζι ηταν το κινητο ενος γυφτου που του ελεγαν οτι "ερχεται"¨2 μηνες τωρα.

Και τελευταιο,μια παραγγελια που εκανα επειδη ειχα τη δωροεπιταγη εκανε να ερθει κανα μηνα,δε με ενημερωσε κανεις και απλα δεν ασχοληθηκα να παω να την παρω.

Περαν ολων αυτων,οι μονες προσφορες που εχω δει ειναι αυτες που βγαζει ταυτοχρονα με mediamarkt,τις υπολοιπες φορες βρηκα οτι εψαχνα πολυ φθηνοτερα.

Αν πάρει εξειδικευμένο προσωπικό θα δίνει στον κάθε ένα 800+ικα, Τώρα την βγάζει με 500+ικα, απλά μαθηματικά για αυτούς.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πάρει εξειδικευμένο προσωπικό θα δίνει στον κάθε ένα 800+ικα, Τώρα την βγάζει με 500+ικα, απλά μαθηματικά για αυτούς.

Αν ειχαν εναν πιο εξειδικευμενο στον οροφο με τις τηλεορασεις εκεινη τη μερα θα τσιμπουσαν 2.5κ ευρω cash.

Αντι αυτου,εχασαν και στο μελλον,καθως δεν παταω πλεον για τιποτα εκει,ουτε εγω ουτε και κανενας φιλος,καθως τους πρηζω ολους να μην πετανε λεφτα εκει.

Ξεχασα να πω και για ενα ipod που πηγα να παρω παλιοτερα,γιατι βολευε στο τρεξιμο,το οποιο βρηκα μονο σε τελευταιο εκθεσιακο κομματι,για το οποιο φυσικα ζητουσαν τιμη καινουργιου. Τους εκραξα και εφυγα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ειχαν εναν πιο εξειδικευμενο στον οροφο με τις τηλεορασεις εκεινη τη μερα θα τσιμπουσαν 2.5κ ευρω cash.

Αντι αυτου,εχασαν και στο μελλον,καθως δεν παταω πλεον για τιποτα εκει,ουτε εγω ουτε και κανενας φιλος,καθως τους πρηζω ολους να μην πετανε λεφτα εκει.

Ξεχασα να πω και για ενα ipod που πηγα να παρω παλιοτερα,γιατι βολευε στο τρεξιμο,το οποιο βρηκα μονο σε τελευταιο εκθεσιακο κομματι,για το οποιο φυσικα ζητουσαν τιμη καινουργιου. Τους εκραξα και εφυγα.

. Σωστό αλλά τους νοιάζει πόσα ξοδεύουν πάνω στο χρόνο, όλοι έτσι δουλεύουν...

Έξοδα, έσοδα, τι μένει; αυτά τέλος...

Είναι δύσκολο να έχεις μαγαζί φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Εξάλλου ρε παιδιά τι να πρωτοξέρει ο πωλητής ; 

Για σκούπες, για καφετιέρες, για τηλεοράσεις, για κουζίνες, για playstation ?

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αγοραστών:

Αυτοί που ξέρουν από πριν τι θέλουν, έχουν τσεκάρει τιμή, οπότε πάνε απλά για να το δουν από κοντά (και αν τους κάνει η τιμή ή τέλος πάντων θέλουν να το βάλουν δόσεις να το αγοράσουν) και οι άσχετοι, που είτε θα πάρουν ότι απλά σηκώνει η τσέπη τους, είτε ότι τους δώσει ο πωλητής, ασχέτως αν τους πει μπούρδες... 

4~5 φορές που έχω ψωνίσει από Κωτσόβολο δεν είχα παράπονο πάντως

• Like 3
Δημοσ.

Τα έχουμε συζητήσει σε παλαιότερα thread, ο πωλητής στα μαγαζιά είναι από ψηλοάσχετος εως εντελώς άσχετος, για την ακρίβεια το μαγαζί προτιμά να προσλάβει με ψωρομισθό ανειδίκευτους ανθρώπους που θα λειτουργούν ως γλάστρες, σου λέει απλά να χαιρετήσω τον πελάτη να του πω σε πιο σημείο του ορόφου βρίσκονται οι συσκευές που ψάχνει και μετά ας ψάξει μόνος του τι χρειάζεται.

Εγώ πάντα πριν αγοράσω κάτι μελετώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπω τιμές και επιλέγω από πριν τι θα αγοράσω και σε πιο μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Αλλο να μην ξερει,αλλο να σου λεει οτι ουτε ο "τεχνικος" γνωριζει αυτο που ζητας.

Και ο αλλος ο καλλιτεχνης,να μου λεει οτι δεν υπαρχει διπυρηνο i5..

Ενιωσα λες και ειμαι σε συζητηση σε φορουμ :P

• Like 1
Δημοσ.

Ηθελα να ζητησω τον διευθυντη,για να του πω την ιστορια,αλλα επειδη  βιαζομουν εφυγα.Στην ουσια ο Κωτσος εκει εχασε γυρω στα 2.500 εξαιτιας της γουρουνας που ειχαν για πωλητρια.

Καλά το πήγαινες μέχρι εκεί, με τέτοια σχόλια και μείωση ανθρώπων που πάνε για ένα μεροκάματο, είναι πάρα πολύ άσχημο. Εις άνωτερα.

• Like 4
Δημοσ.

Το να μην γνωρίζει ο υπάλληλος μπορεί να συμβεί το ίδιο εύκολα και στον Κωτσόβολο και στο συναοικιακό.

Υπάρχουν βέβαια υπάλληλοι για πολλές φάπες,

εμένα μου έχει τύχει πραγματικά απαράδεκτος υπάλληλος όχι σε γνώσεις αλλά σε συμπεριφορά τουλάχιστον

που όλοι θα τον αναφέραμε στον προϊστάμενό του για λόγους συμπεριφοράς και όχι μόνο

(λυπήθηκα κακώς το 'μεροκάματο' του υπαλλήλου και δε λυπήθηκα τον αυτοσεβασμό μου,

αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Τέλος πάντων όλοι στη δουλειά μας πρέπει να σεβόμαστε τον πελάτη και τους κανόνες της δουλειάς μας.

Το ύψος του μεροκάματου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματισμό που οφείλει κανείς να έχει.

Όπως είπα παραπάνω, παράδοση στο σπίτι δεν είχα παράπονο ούτε από Κωτσόβολο ούτε από συνοικιακό.

Η διαφορά είναι ότι ο Κωτσόβολος το στελνει σε όλη την Ελλάδα με δική του μεταφορική και δικά του έξοδα.

Εγγύηση και λοιπές χαζομάρες έχει συμβεί πρόσφατα να μου πλασάρουν σε αγορά στο Public.

Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει παντού.

Από τιμές, αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα μάς έπιαναν τον π@πό όλοι.

Και ο Κωτσόβολος και τα συνοικιακά.

Καλές τιμές έχει παντού αρκεί να έχουμε ανοιχτά μάτια.

Προσωπικά, 

θα ξαναγοράσω διαδικτυακά εκεί που θα με συμφερει

και επειδή το θέμα είναι συγκεκριμένο

δεν συμφωνώ στο 'Μακριά από Κωτσόβολο' με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία μου,

το αντίθετο θα έλεγα.

Και για να αναφέρω ένα τελευταίο,

στον Κωτσόβολο υπάρχει οργανόγραμμα, ιεραρχία, είναι μεγάλη επιχείρηση, έχει όνομα, μπορείς να βρεις μια άκρη στη στραβή. Δεν είμαι το ίδιο σίγουρος για το οποιοδήποτε συνοικιακό και περισσότερο πιστεύω θα λυπηθεί κανείς να καταγγείλει ένα μικρομάγαζο και να ταλαιπωρηθεί.

Δημοσ.

όταν η κάθε επιχείρηση κοιτάει να προσλάβει άτομα <25 για να δίνει ψύχουλα, αυτά είναι τα αποτελέσματα.

προσωπικά όταν πάω σε κατάστημα πάντα πάω ξέροντας ακριβώς τι θέλω, οπότε αγνοώ τους πωλητές.

επίσης μη τα βάζετε με τους πωλητές, δε φταίνε αυτοί.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...