chrispet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα δίκτυο στο οποίο έχω καρφωτές ip και proxy. Τρέχω Virtual Box με Windows Xp και θέλω να έχω την ip του μηχανήματος περασμένη και στα Xp για να μπορέσω να έχω internet. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Αν ναι πως; Σας ευχαριστώ πολύ
giannisasini Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 απο οτι καταλαβαινω χρειαζεσαι το virtual machine να ειναι στο ιδιο δυκτιο με τα windows... για να γινει αυτα θα πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις του virtual machine στο network και να επιλεξεις bridged και οχι nat
chrispet Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου κι όμως το έβαλα σε bridge mode αλλά πάλι δεν λειτουργεί Μου βγάλει στα Windows XP ότι υπάρχει διένεξη ip
giannisasini Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 δεν γινεται να εχεις την ιδια ip και ατα δυο πρεπει να βαλεις διαφορετικη ip στο virtual machine πχ αν στα windows εχεις 192.168.1.10 ατο virtual machine θα πρεπει να βαλεις 192.168.1.11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα