BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιρετώ τους φίλους στο forum. Χρησιμοποιώ την τελευταία διανομή Mint Cinnamon 64bit, και λόγω δουλειάς πρέπει να χρησιμοποιώ το Skype πάρα πολύ συχνά όλη την ημέρα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η ποιότητα βιντεοκλήσης στο Linux είναι πολύ χειρότερη και προβληματική σε σχέση με τη χρήση Skype σε Windows 10. Το βίντεο κολλάει, υπάρχει έντονη καθυστέρηση ήχου, αλλά όλα αυτά μόνο στο Mint. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γιατί το skype είναι ο μόνος λόγος που μπουτάρω Windows ενώ δεν θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μπες απο chrome/chromium, οχι απο ff ή κατι αλλο, στο web.skype.com και δοκιμασε να κανεις μια βιντεοκληση απο εκει. Αν ειναι παλι χαλια, αναγκαστικα θα μπαινεις στα windows για skype. Αν οχι, το ψαχνεις αλλου, Προτεινω το παραπανω για troubleshooting γιατι η "εφαρμογη" του skype πλεον ειναι το web.skype.com ανοιγμενη σε εναν υποτυπωδη browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε το Skype legacy, πάρα τις προβλέψεις για διακοπή της λειτουργίας του την πρώτη Ιουλίου που πέρασε, συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μπες απο chrome/chromium, οχι απο ff ή κατι αλλο, στο web.skype.com και δοκιμασε να κανεις μια βιντεοκληση απο εκει. Αν ειναι παλι χαλια, αναγκαστικα θα μπαινεις στα windows για skype. Αν οχι, το ψαχνεις αλλου, Προτεινω το παραπανω για troubleshooting γιατι η "εφαρμογη" του skype πλεον ειναι το web.skype.com ανοιγμενη σε εναν υποτυπωδη browser. Το ίδιο ακριβώς μέσω Chrome. Επίσης, παρατηρώ ότι κάποιες κλήσεις δεν έρχονται καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα ειναι γενικοτερο προβλημα της σελιδας του skype. Μια λυση ειναι αυτη που προτεινει παραπανω ο oxygene, αλλα ειναι διαδικασια. Καταρχην το κατεβαζεις wget https://download.skype.com/linux/skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb και επειδη ειναι αποκλειστικα 32αρι, λες στο συστημα σου οτι θα χρειαστεις και 32αρες βιβλιοθηκες sudo dpkg --add-architecture i386 sudo apt-get update το βαζεις sudo dpkg -i skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb και αν πει οτι κατι του λειπει sudo apt-get install -f και τερμα... Βεβαια, αν θυμαμαι καλα, θελει την libssl 1.0.0, που δεν ξερω πως θα την βρεις για mint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα ειναι γενικοτερο προβλημα της σελιδας του skype. Μια λυση ειναι αυτη που προτεινει παραπανω ο oxygene, αλλα ειναι διαδικασια. Καταρχην το κατεβαζεις wget https://download.skype.com/linux/skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb και επειδη ειναι αποκλειστικα 32αρι, λες στο συστημα σου οτι θα χρειαστεις και 32αρες βιβλιοθηκες sudo dpkg --add-architecture i386 sudo apt-get update το βαζεις sudo dpkg -i skype-debian_4.3.0.37-1_i386.deb και αν πει οτι κατι του λειπει sudo apt-get install -f και τερμα... Βεβαια, αν θυμαμαι καλα, θελει την libssl 1.0.0, που δεν ξερω πως θα την βρεις για mint... Πάντα αναλυτικός και πρόθυμος να βοηθήσεις. Σ' ευχαριστώ. Δεν θέλω την παλιά έκδοση για linux, γιατί δεν με αφήνει καν να συνδεθώ με τα στοιχεία του λογαριασμού μου. Την έχω σε δύο άλλους υπολογιστές με lubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα. Ποια εκδοση του skypeforlinux εχεις τωρα? Αν εχεις την beta (5.x) να σου πω οτι υπαρχει και preview (8.x), με το ιδιο αυτιστικο ui που εχει και στα windows, και την κατεβαζεις απο εδω https://go.skype.com/skypeforlinux-64-preview.deb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα. Ποια εκδοση του skypeforlinux εχεις τωρα? Αν εχεις την beta (5.x) να σου πω οτι υπαρχει και preview (8.x), με το ιδιο αυτιστικο ui που εχει και στα windows, και την κατεβαζεις απο εδω https://go.skype.com/skypeforlinux-64-preview.deb Την τελευταία beta έχω. Θα κατεβάσω την preview, μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα. Και η preview δουλεύει με τη λογική του skype for web; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik16v Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, είμαι ο μόνος που του εμφανίζει μετά από λίγο λευκή οθόνη; Το κλείνω το ανοίγω, πάλι τα ίδια. Έκδοση Skype 8.9.0.1 Έκδοση κλήσης 2017.21.01.31 Σε Ubuntu 16.04 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εφοσον το εχεις εγκαταστησει απο το deb του, βγαλτο και βαλε το παλιο (το 5.5) οσο το εχει ακομα διαθεσιμο η ms στο repo του και μπορει να κατεβει μεσω του apt sudi apt-get autoremove skypeforlinux sudo apt-get install skypeforlinux=5.5.0.1 και βαλτο να μην το ενημερωνει sudo apt-mark hold skypeforlinux και τερμα με την σαπιλα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2017 από jim_p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad1kas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Επίσης έχω προβλήματα με τις κλήσεις στο Skype Preview. Διακοπές στη φωνή του συνομιλητή για την ακρίβεια, και αναγκαστικά καλώ από Skype Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν εισαι σε debianοειδη διανομη, βαλε το 5,5 με τον τροπο που λεω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Επίσης έχω προβλήματα με τις κλήσεις στο Skype Preview. Διακοπές στη φωνή του συνομιλητή για την ακρίβεια, και αναγκαστικά καλώ από Skype Android. Εγώ πάντως έκανα κλήση 2 ώρες απο το κινητό (γιατί δεν δούλευε το Skype στο Linux), με 4G (γιατί δεν έπιανε το wi-fi στην δουλειά) στο εξωτερικό και εντυπωσιάστηκα, μια χαρά παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Βλεπω περασε χτες η εκδοση 8.10.x στο stable repo. Την εβαλε κανενας να πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα