Rabbeat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αποφάσισα να αναβαθμίσω την οθόνη μου αγοράζοντας μια Asus PB277Q της οποίας η ανάλυση ειναι 2560x1440. Ενώ είμαι ευχαριστημένος για την αγορά παρατήρησα πως σε stream στο twitch αλλα και στο Youtube η ποιότητα της εικόνας ειναι πολυ μέτρια. Ναι πολλα δεν υποστηρίζουν 2K αλλα ακόμα και το hd τους στην οθόνη μου φαίνεται άσχημα. Γνωρίζει κανένας αν μπορω να κανω κατι για να το διορθώσω??Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό φαντάζομαι όταν κάνεις το video fullscreen?
bazzil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το youtube σου σερβίρει όσα αντέχει η σύνδεσή σου. Βάλε καμια ταινία να δεις πως φαίνεται
Rabbeat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό φαντάζομαι όταν κάνεις το video fullscreen? γενικά κυρίως σε καναλια που δεν εχουν μεγαλη αναλυση. Γνωριζω πως επειδη μερικοι δεν εχουν την δυνατοτητα να στριμαρουν σε υψηλή αναλυση αναγκαζεται η οθονη να " χαλασει " την ποιοτητα του βιντεο το youtube σου σερβίρει όσα αντέχει η σύνδεσή σου. Βάλε καμια ταινία να δεις πως φαίνεται προφανώς.. σερβιρει οσο αντεχει η συνδεση του streamer ( για Livestreams μιλαω ) απλά ειπα μηπως μπορω να κανω κατι για να βλεπω ακομα και τα streams που εχουν 720p max αναλυση καπως καλυτερα .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Το να μην τα έχεις fullscreen αλλά στο "original size" κάπως περιορίζει το πρόβλημα των video, δεν είναι δλδ πρόβλημα της οθόνης.
bazzil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 γενικά κυρίως σε καναλια που δεν εχουν μεγαλη αναλυση. Γνωριζω πως επειδη μερικοι δεν εχουν την δυνατοτητα να στριμαρουν σε υψηλή αναλυση αναγκαζεται η οθονη να " χαλασει " την ποιοτητα του βιντεο προφανώς.. σερβιρει οσο αντεχει η συνδεση του streamer ( για Livestreams μιλαω ) απλά ειπα μηπως μπορω να κανω κατι για να βλεπω ακομα και τα streams που εχουν 720p max αναλυση καπως καλυτερα . Οχι. Οτι σου σερβίρει αυτό βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα