ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μου χάρισε η μάνα μου ένα lumia 520 γιατί πήρε καινούργιο με επιδότηση και το οποιο δεν αναγνωρίζει την κάρτα που εχω της wind Βέβαια δεν το εψαξα αρκετα αλλά δεν έχω βρει ακόμα άκρη . Υπάρχει καμια λύση?
Pseudonumo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ε τί να σου πούμε εκτός απ'τα προφανή... Μετακίνησέ τη λίγο πιο μέσα/έξω και ξαναδοκίμασε, δοκίμασε άλλη κάρτα να δεις αν την αναγνωρίζει, βάλε την κάρτα σου σε άλλη συσκευή και αν έχει πρόβλημα η sim ή και αν δεν έχει αλά εξακολουθεί να μην την αναγνωρίζει ενώ αναγνωρίζει άλλες, με 5(?) ευρώ παίρνεις καινούργια από wind και δοκιμάζεις. Η αν για παράδειγμα την έχεις κόψει εσύ και δεν ταιριάζει σωστά στη συσκευή... 1
evkar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ή την έχει κόψει λάθος (στραβά) , ή δεν κάνει καλή επαφή ή η κάρτα είναι απεργοποημένη ή την βάζει λάθος στην συσκευή (αν και στο 520 δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να την βάλεις λάθος).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ή την έχει κόψει λάθος (στραβά) , ή δεν κάνει καλή επαφή ή η κάρτα είναι απεργοποημένη ή την βάζει λάθος στην συσκευή (αν και στο 520 δεν νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να την βάλεις λάθος). Εγώ έχω ένα alcatel one touch αυτό το διάστημα στο οποίο δουλευει κανονικα. Το σκ που ήμουν Αθήνα την δουλευα στο samsung της μάνας μου για να μπω στο internet. Στο lumia αρνείται να δουλεψει. Το Lumia δούλευε πάντα με vodafone. Υπάρχει περίπτωση να ειναι κλειδωμένο σε vodafone? Το μόνο που δεν εκανα ειναι να βαλω αλλη κάρτα στο lumia εκτος απο την δικια μου
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να ειναι κλειδωμένο σε vodafone? όχι δεν παίζουν τέτοια εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα