Hamurabi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια εχω το Moto g play. μουπεσε για χιλιοστη φορα απτα χερια και δεν αναγνωριζε τη καρτα μηημης. μουπε επρεπε να της κανω μορφοποιησει. το πατησα και κολησε στο 30% δε προχωραγε με τιποτα. κλεινω κινητο τη βγαζω,τη συνδεω στο πισι και τη κανω απο εκει φορματ οπου φαινεται κανονικα. μετα τη ξαναβαζω κινητο κ μου λεει επανω οτι ειναι κατεστραμενη η καρτα και να πατησω για επιδιορθωση. μετα παταω και λεει να κανει μορφοποιηση, το κανω και με βγαζει στο 30% που ειχε μεινει πριν και μενει εκει κολημενο για παντα. τια να κανω;;;
life is music Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια εχω το Moto g play. μουπεσε για χιλιοστη φορα απτα χερια και δεν αναγνωριζε τη καρτα μηημης. μουπε επρεπε να της κανω μορφοποιησει. το πατησα και κολησε στο 30% δε προχωραγε με τιποτα. κλεινω κινητο τη βγαζω,τη συνδεω στο πισι και τη κανω απο εκει φορματ οπου φαινεται κανονικα. μετα τη ξαναβαζω κινητο κ μου λεει επανω οτι ειναι κατεστραμενη η καρτα και να πατησω για επιδιορθωση. μετα παταω και λεει να κανει μορφοποιηση, το κανω και με βγαζει στο 30% που ειχε μεινει πριν και μενει εκει κολημενο για παντα. τια να κανω;;; παρε μια γομα και καθαρησε της ακιδες π εχει η μνημη και στην συνεχεια βαλε επανω την καρτα μνημης αν συνεχιζει το ιδιο με μια γομα παλι καθαρισε την εσωχη π μπαινει η μνημη !
Damachi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα εχει κανει /σπασιμο ρωγμη οσο μικρη και να ναι δεν υπαρχει επιδιορθωση - τοπαθα με samsung 64 που πηγε εντελως τσαμπα ... και δε νομιζω να τη δεχονται στο service .
Hamurabi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕ βλεπω κανενα σπασιμο πουθενα. αυτο το "συρταρακι" που βγαινει απτη μια περνει τη σιμ και απτην αλλη πλευρα τη καρτα μνημης.δε βλεπω καπου ρωγμη
webparts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ρωγμη στην καρτα εννοει ο φιλος,οχι στη συσκευη. Δοκιμασε αλλη καρτα sd,μαλλον αυτη τελειωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα