Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το Moto g play. μουπεσε για χιλιοστη φορα απτα χερια και δεν αναγνωριζε τη καρτα μηημης.

μουπε επρεπε να της κανω μορφοποιησει. το πατησα και κολησε στο 30% δε προχωραγε με τιποτα.

κλεινω κινητο τη βγαζω,τη συνδεω στο πισι και τη κανω απο εκει φορματ οπου φαινεται κανονικα.

μετα τη ξαναβαζω κινητο κ μου λεει επανω οτι ειναι κατεστραμενη η καρτα και να πατησω για επιδιορθωση. μετα παταω και λεει να κανει μορφοποιηση, το κανω και με βγαζει στο 30% που ειχε μεινει πριν και μενει εκει κολημενο για παντα.

τια να κανω;;;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το Moto g play. μουπεσε για χιλιοστη φορα απτα χερια και δεν αναγνωριζε τη καρτα μηημης.

μουπε επρεπε να της κανω μορφοποιησει. το πατησα και κολησε στο 30% δε προχωραγε με τιποτα.

κλεινω κινητο τη βγαζω,τη συνδεω στο πισι και τη κανω απο εκει φορματ οπου φαινεται κανονικα.

μετα τη ξαναβαζω κινητο κ μου λεει επανω οτι ειναι κατεστραμενη η καρτα και να πατησω για επιδιορθωση. μετα παταω και λεει να κανει μορφοποιηση, το κανω και με βγαζει στο 30% που ειχε μεινει πριν και μενει εκει κολημενο για παντα.

τια να κανω;;;

παρε  μια γομα και καθαρησε της ακιδες π εχει η μνημη και στην συνεχεια βαλε επανω την καρτα μνημης αν συνεχιζει το ιδιο με μια γομα παλι καθαρισε την εσωχη π μπαινει η μνημη !

Δημοσ.

Αμα εχει κανει /σπασιμο ρωγμη οσο μικρη και να ναι δεν υπαρχει επιδιορθωση - τοπαθα με samsung 64 που πηγε εντελως τσαμπα ...

και δε νομιζω να τη δεχονται στο service .

Δημοσ.

ΔΕ βλεπω κανενα σπασιμο πουθενα.

αυτο το "συρταρακι" που βγαινει απτη μια περνει τη σιμ και απτην αλλη πλευρα τη καρτα μνημης.δε βλεπω καπου ρωγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...