Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ομαδαρα. Πριν απο 20 μερες μπηκα φανταρος (ΠΝ) και το φυλλο πορειας μου εγραφε πανω Πειραια. Εχω σπιτι στον Πειραια και εκει θα μενω αλλα δεν εχω ι τερνετ. Θα ηθελα λοιπον να μαθω ποια θα ηταν η καλυτερη εταιρια να βαλω ιντερνετ για τον επομενο χρονο? Δεν με ενδιαφερουν τα τηλεφωνα,μονο ιντερνετ θελω και να μην ξεπερναει τα 30-35 ευρω το μηνα.

Δημοσ.

Παραμεθώρα και εσύ έ ; Μεγάλο στάξιμο προβλέπεται   :-D  (χούμορ κάνω)   

Υπάρχει αυτό το σάιτ που είναι σαν σκρουτζ για συνδέσεις http://www.hapitel.gr/

Λογικά δεν έχεις γραμμή οπότε θα έχεις τέλη ενεργοποίησης. (κοντά 70άρι)

Αυτή τη περίοδο μόνο η Wind δίνει δώρο τα τέλη αλλά για 24μηνο συμβόλαιο.

Για ένα έτος συμβόλαιο οι τιμές ανεβαίνουν σε όλες τις εταιρείες αλλά μεγάλες διαφορές στις τιμές δε θα δεις. Εκτός από Cosmote που είναι πιο ακριβός (αλλά με συνήθως καλύτερες υπηρεσίες)

Δημοσ.

καλημερα σας πιστευω οτι σε εξυπηρετει η ελληνικες ραδιουπηρεσιες η αλλιως hrs 

εχει πιο οικονομικα προγραματα συμβολαιου απο την vodafone διοτι απο την αρχη σου δινει εκπτωση παγιου τα συμβολαια ειναι για 12 μηνες και χρησιμοποιει το δικτυο της vodafone ειδα και λογαριασμο της εταιρειας δεν εχει αναλυτικα τις κλησεις αλλα συγκεντρωτικα. 
ενας γνωστος μου που το εκανε , ειχε ενα συλλογο συνταξιουχων και τους ειπε με 17 ευρω τον μηνα θα εχεται 350 ωρες προς ολους 1000 λεπτα προς αστικα και υπεραστικα και λιγα mb ιντερνετ και το εβαλε , 
παντως μπορεις να βαλεις και σταθερο τηλεφωνο απο την vodafone προφανως hol , με 17,89 ευρω τελικη τιμη με ολα μεσα! 
και να εχεις 300 λεπτα προς κινητα , 1500 προς αστικα και υπεραστικα και 1000 λεπτα προς hrs κινητα και απεριοστο ιντερνετ . 
δειτε εδω http://www.hrsmobile.gr/plans.asp?cid=5
καταλαβαινω για την τιμη να γραφει οτι θελει αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε τις νεες

ξεχασα να αναφερω οτι η εταιρεια υπαρχει αρκετα χρονια και τα προγραμματα δεν αφουρουνε μονο εταιρειες αλλα δινονται κανονικα και σε ιδιωτες.

τωρα με τον φορο κινητης 5% εχει παει το παγιο στο 18,89 ευρω , το κοστος ενεργοποιησης δεν υπαρχει και το μοντεμ κοστιζει 25 ευρω και ειναι ευρυζωνικο με μπαταρια ενσωματωμενη. 

παρε τηλεφωνο στην εταιρεια και συζητα για διαθεσιμοτητα καλεσε εδω Τηλ. 210 4184126-7 ωρες γραφειου δουλευουνε.  δεν δινει vdsl να ξερεις απο την αρχη. αλλα δειχνει να συμφερει δεν την εχω δοκιμασει διοτι δεν εχω εναλλακτικο παροχο περα απο τον οτε στην περιοχη μου. 

Δημοσ.

Μου αρεσει που αφού κάνεις μια πλήρη διαφήμιση της εταιρίας μαζί με τηλέφωνα πετάς στο τέλος και ένα "δεν την έχω δοκιμάσει". Λες και δεν φαίνεται απο χιλιόμετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...