Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σκαλίζω την πέτρα ακόμα, δεν καταλαβαίνω, για κομπιούτερ λέτε?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

office 2007 win 10.

Χρήση σπιτιού και με καλύπτει για ακόμα 7.954 χρόνια.

Μικρές συνηθως οι αλλαγές απο έκδοση σε έκδοση και για οικιακό χρήστη δεν αξίζει η μετάβαση αυτή ούτε τα 150 για την άδεια.Όταν θα υποστηρίζει το office vr και να γράφω με τα μάτια η την σκέψη τότε θα αγοράσω πάλι άδεια.μέχρι τότε τσου.Πολλά ζητάει η M$ πάλι.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον ένα πράγμα είναι πλήρως παραγωγικό, και οι περισσότερες επιχειρήσεις (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ και στο εξωτερικό για να μην έχουμε πάλι το κλασικό επιχείρημα της φούτσας) δουλεύουν Office 2010 (για να μη πω 2007 και σκυλιάσετε οι νεωτεριστές) και Libre-open office, η microsoft ασχολείται με το να βγάζει τα ίδια και τα ίδια ξαναζεσταμένα και ΠΟΛΛΕΣ φορές χαλασμένα και πρέπει αυτός που το δουλεύει να ξαναμαθαίνει από την αρχή πράγματα με διαφορετικό τρόπο που ΟΥΤΕ πιο παραγωγικός είναι ΟΥΤΕ πιο απλός. 

/rant off.

Κι εγώ χρησιμοποιούσα παλαιότερο office και όταν άνοιξα το γραφείο μου πήγα και αγόρασα το πιο πρόσφατο που ήταν το Office 2013, με καλύπτει στα πάντα και δεν σκοπεύω να το αλλάξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η εξέλιξη. Και κάποιος που θέλει να αγοράσει τώρα το προϊόν θα αγοράσει προφανώς και το πιο πρόσφατο.

• Like 1
Δημοσ.

Στην δουλεια office 2010. Σπίτι 2016 για τα απλά. Στην δουλεια ενας που με νεο μηχανημα του περασαν 2016, λειτουργουν όλα οκ αλλα στο outlook..... ουτε αναζήτηση δεν μπορεί να κανει της προκοπής.

Δημοσ.
Υπάρχουν και cd-keys stores όπου με 10- ευρώ αγοράζεις άδεια για office 2016 student για τα βασικά

Μπορεις να μας πεις κανενα γιατι με ενδιαφέρει και δεν πολυ ψήνομαι να τα βαλω σπασμενα

Δημοσ.

Μπορεις να μας πεις κανενα γιατι με ενδιαφέρει και δεν πολυ ψήνομαι να τα βαλω σπασμενα

Στο kinguin πχ αλλά βλέπω ότι το πήγαν 18 από 9,99 που το είχα πάρει εγώ τον Ιούλιο 

Δημοσ.

Στο kinguin πχ αλλά βλέπω ότι το πήγαν 18 από 9,99 που το είχα πάρει εγώ τον Ιούλιο 

Άσχετο με το θέμα αλλά δεν το ήξερα το Site. Νομίζω θα το τιμήσω στο μέλλον. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Υπάρχουν και cd-keys stores όπου με 10- ευρώ αγοράζεις άδεια για office 2016 student για τα βασικά 

φαντάζομαι όμως ότι γίνονται reuse από πολλούς. Οπότε παίζει και η πιθανότητα να μπαναριστεί το key(?).

πως όμως μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το office 2016 (.iso) από την Microsoft (χωρίς το key) , σε αφήνει;

Δημοσ.

Το office 2016 είναι μεν το καλύτερο αλλά και πάλι είναι γεμάτο bugs. Όποιος δουλεύει συχνά σε μεγάλα κείμενα με πίνακες, γραφικά και σελιδοδείκτες το ξέρει καλά.

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Microsoft είναι να διορθώσει τα bugs.

Eμένα μου λες.. Πόσες επιστημονικές εργασίες για το πανεπιστήμιο κινδύνεψα να χάσω από force quits.. Το θέμα είναι ότι τα bugs μπορεί να είναι τόσο ασήμαντα σε σημείο το πρόγραμμα να παγώνει και στις πιο απλές εντολές (πχ αλλαγή στοίχισης). Δεν ξέρω αν είναι όντως πρόβλημα μίας συγκεκριμένης έκδοσης (γιατί και σε προηγούμενες εκδόσεις δεν ήταν όλα ρόδινα), εκκρεμές update δεν υπάρχει, αλλά όσο περισσότερο καιρό το χρησιμοποείς για μεγάλα κείμενα (με πίνακες, γραφικά κτλ), νομίζω μαθαίνεις πλεον απ'έξω να αναγνωρίζεις τί προκαλεί τα σφάλματα και το αποφεύγεις. Όμως αυτό δεν είναι λύση. Σίγουρα το save σε σώζει, αλλά όταν γράφεις κάτι σημαντικό, και 2 και 5 σελίδες δουλειά να χάσεις είναι πολύ άσχημο. Ελπίζω να το office 2019 να διορθώσει τα bugs όπως λες. Το UI μια χαρά είναι έτσι και αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...