Hal9000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τις πρώτες πληροφορίες για το Office 2019 έδωσε η Microsoft στο συνέδριο Ignite που διεξήχθη στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επόμενη μεγάλη έκδοση της καλύτερης σουίτας εφαρμογών γραφείου, θα κυκλοφορήσει μέσα στο β' εξάμηνο του επόμενου έτους και όπως πάντα θα περιλαμβάνει το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook, ενώ οι εταιρικές εκδόσεις θα περιλαμβάνουν τον Exchange, το SharePoint και το Skype for Business που μελλοντικά θα αντικατασταθεί από το Microsoft Teams. Παραδοσιακά, η Microsoft θα διαθέσει νωρίτερα και συγκεκριμένα στα μέσα της χρονιάς, τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις. Σε ότι αφορά τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2019, η Microsoft αναφέρει αρχικά ότι θα περιλαμβάνει νέες δυνατότητες για τους χρήστες αλλά και τους IT που δεν είναι έτοιμοι ακόμα για τη μετάβαση στο cloud. Ένα από αυτά είναι η βελτιωμένη υποστήριξη ψηφιακών γραφίδων που θα κάνουν τη χρήση τους πιο «φυσική» με τις εφαρμογές του Office, υποστηρίζοντας διάφορα tilt effects, ευαισθησία πίεσης κ.α. Το Excel θα αποκτήσει νέες φόρμουλες και διαγράμματα για καλύτερες αναλύσεις δεδομένων ενώ το PowerPoint θα διαθέτει δύο νέα animation για παρουσιάσεις με τις ονομασίες Morph και Zoom.
d_crazy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 To office 2019 θα έρθει το 2018.Πάντως και τα 16 μια χαρά κάνουν την δουλειά τους.
LiquidTroll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 τα 16 ειναι υπεροχα , ας ελπισουμε οτι τα 19 δεν θα ειναι πατατα
vaggelhs4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλώς να ορίσει. Το 2016 αν εξαιρέσουμε τα κλασικά bugs στο ελληνικό λεξικό που ήταν γνωστά απο τό office 2013 είναι μια χαρά. Βέβαια δεν μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω γιατί το word φορτωμένο σε SSD να θέλει 5sec για ανοίξει στα W10 όταν στα W8.1 στον ίδιο SSD το ίδιο exe άνοιγε σε 0.5sec
alcemist Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το office 2016 είναι μεν το καλύτερο αλλά και πάλι είναι γεμάτο bugs. Όποιος δουλεύει συχνά σε μεγάλα κείμενα με πίνακες, γραφικά και σελιδοδείκτες το ξέρει καλά. Το καλύτερο που έχει να κάνει η Microsoft είναι να διορθώσει τα bugs. 4
possiz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 To office 2019 θα έρθει το 2018.Πάντως και τα 16 μια χαρά κάνουν την δουλειά τους. Και το 2007 μια χαρά είναι για το 99% των χρηστών. 9
De@th L0rd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον ένα πράγμα είναι πλήρως παραγωγικό, και οι περισσότερες επιχειρήσεις (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ και στο εξωτερικό για να μην έχουμε πάλι το κλασικό επιχείρημα της φούτσας) δουλεύουν Office 2010 (για να μη πω 2007 και σκυλιάσετε οι νεωτεριστές) και Libre-open office, η microsoft ασχολείται με το να βγάζει τα ίδια και τα ίδια ξαναζεσταμένα και ΠΟΛΛΕΣ φορές χαλασμένα και πρέπει αυτός που το δουλεύει να ξαναμαθαίνει από την αρχή πράγματα με διαφορετικό τρόπο που ΟΥΤΕ πιο παραγωγικός είναι ΟΥΤΕ πιο απλός. /rant off. 3
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω το 2013 και 2016 business σε δύο υπολογιστές. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η εμφάνιση. Βέβαια τα χρησιμοποιώ μόνο για απλά πράγματα, ίσως να έχει διαφορές σε πιο εξειδικευμένα.
Agmourk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον ένα πράγμα είναι πλήρως παραγωγικό, και οι περισσότερες επιχειρήσεις (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ και στο εξωτερικό για να μην έχουμε πάλι το κλασικό επιχείρημα της φούτσας) δουλεύουν Office 2010 (για να μη πω 2007 και σκυλιάσετε οι νεωτεριστές) και Libre-open office, η microsoft ασχολείται με το να βγάζει τα ίδια και τα ίδια ξαναζεσταμένα και ΠΟΛΛΕΣ φορές χαλασμένα και πρέπει αυτός που το δουλεύει να ξαναμαθαίνει από την αρχή πράγματα με διαφορετικό τρόπο που ΟΥΤΕ πιο παραγωγικός είναι ΟΥΤΕ πιο απλός. /rant off. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν φορτωμένα προγράμματα λογιστικά στο Excel και εάν τα μεταφέρουν σε ποιο καινούργιο δεν τους εγγυάται κανείς ότι δουλεύουν. If it works, don't touch it. Πάντως γενικά τα Office του 2016, απο το 2010 τουλάχιστον έχει μεγάλη διαφορά.Περισσότερες επιλογές, add-ons (Endnote, Onenote, Evernote κλπ) που σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Πάντως όλα είναι συνιφασμένα και με την έκδοση Windows. Τα 7αρια συνήθως έχουν τα 10, ενώ τα Xp το 2007. Όσο για το libre office, ναι είναι καλό, αλλά ο κόσμος εμάθε με το Office, και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν τους βλέπω και σκάνε 160 ευρώ για την πλήρη lifetime έκδοση (για φοιτητές κλπ λέω, όχι για επαγγελματία).
dimi5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 για μενα δεν ειναι και τοσο καλα τα 16 ειχα και εχω προβλημα με το search βασικα δεν κανει ακομα ειδα πολλα φιξ στο διαδικτυο αλλα δεν διορθώθηκε ακομα.για να δουμε και τα 19 τι προβληματα θα εχουν..
mkp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί office 2019 και όχι office 2017 η έστω office 2018?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί office 2019 και όχι office 2017 η έστω office 2018? Γιατί συνήθως το πάνε +3 (χρόνια) πάνω κάτω... 1
Federer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είμαι με τα Office XP, κανένας λόγος για αναβάθμιση 6
randomcat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είμαι με το Notepad τόσα χρόνια, τι να το κάνω το Word????!1!1!! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα