Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Θα ήθελα να βάλω ίντερνετ στο σπίτι που νοικιάζω στα Ιωάννινα ( φοιτητικό ) . Από ότι κατάλαβα η πιο σίγουρη επιλογή είναι ο ΟΤΕ με 18.80 το μήνα .

Το θέμα είναι ότι :

Εγώ χρειάζομαι συμβόλαιο για ένα χρόνο , κάτι το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται ένας υπάλληλος και μου διέψευσε ένας άλλος.

Μου είπε επίσης ο ένας ότι θέλω 30 ευρώ για να ενεργοποιήσω τη γραμμή , ενώ ο άλλος μου είπε είναι τζάμπα .

Τι γίνεται τελικά ; Δηλαδή κάνω σύνδεση και πληρώνω απλώς 18.80 στον πρώτο λογαριασμό ;

Δημοσ.

Για ενεργοποιηση γραμμης πληρωνεις μια φορα γυρω στα 35 ευρω.Τωρα για ετησιο συμβολαιο δεν ξερω,νομιζω τα συμβολαια εχουν γινει 18μηνα η 24μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάω να ρωτήσω ξανά σε ένα κατάστημα για να δω τι θα μου πουν .

Για να κάνεις συμβόλαιο υπογράφεις κάπου όπου λέει τους όρους ;

Δημοσ.

Το κόστος ενεργοποίησης γραμμής είναι 36 ευρώ στον ΟΤΕ. Τώρα για τα δωρεάν τέλη δεν ξέρω αν παίζει καμία προσφορά αυτόν το καιρό αλλά καλό είναι να ξαναρωτησεις. Τα φοιτητικά πακέτα είναι 12 μήνα και όχι 24μηνα οπότε μια χαρά σε βολεύει.

Δημοσ.

Καλημέρα ,

Θα ήθελα να βάλω ίντερνετ στο σπίτι που νοικιάζω στα Ιωάννινα ( φοιτητικό ) . Από ότι κατάλαβα η πιο σίγουρη επιλογή είναι ο ΟΤΕ με 18.80 το μήνα .

Το θέμα είναι ότι :

Εγώ χρειάζομαι συμβόλαιο για ένα χρόνο , κάτι το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται ένας υπάλληλος και μου διέψευσε ένας άλλος.

Μου είπε επίσης ο ένας ότι θέλω 30 ευρώ για να ενεργοποιήσω τη γραμμή , ενώ ο άλλος μου είπε είναι τζάμπα .

Τι γίνεται τελικά ; Δηλαδή κάνω σύνδεση και πληρώνω απλώς 18.80 στον πρώτο λογαριασμό ;

Υπάρχουν και 12μηνα συμβόλαια φυσικά αλλά είναι πιο ακριβά.

Για παράδειγμα τα 24mbps χωρίς πακέτο κλήσεων είναι στα 30,59€ (συμπεριλαμβάνεται το τέλος 5%).

Από 34,83€ (συμπεριλαμβάνεται τέλος 5%) ξεκινούν τα πακέτα με ενσωματωμένο πακέτο κλήσεων.

Το καλύτερο απ' όλα φυσικά είναι να δεις αν μπορείς να βάλεις φοιτητικό που είναι σίγουρα φθηνότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...