SuPerMaNrE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα , Θα ήθελα να βάλω ίντερνετ στο σπίτι που νοικιάζω στα Ιωάννινα ( φοιτητικό ) . Από ότι κατάλαβα η πιο σίγουρη επιλογή είναι ο ΟΤΕ με 18.80 το μήνα . Το θέμα είναι ότι : Εγώ χρειάζομαι συμβόλαιο για ένα χρόνο , κάτι το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται ένας υπάλληλος και μου διέψευσε ένας άλλος. Μου είπε επίσης ο ένας ότι θέλω 30 ευρώ για να ενεργοποιήσω τη γραμμή , ενώ ο άλλος μου είπε είναι τζάμπα . Τι γίνεται τελικά ; Δηλαδή κάνω σύνδεση και πληρώνω απλώς 18.80 στον πρώτο λογαριασμό ;
XronisR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Για ενεργοποιηση γραμμης πληρωνεις μια φορα γυρω στα 35 ευρω.Τωρα για ετησιο συμβολαιο δεν ξερω,νομιζω τα συμβολαια εχουν γινει 18μηνα η 24μηνα. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα πάω να ρωτήσω ξανά σε ένα κατάστημα για να δω τι θα μου πουν . Για να κάνεις συμβόλαιο υπογράφεις κάπου όπου λέει τους όρους ;
timos71 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το κόστος ενεργοποίησης γραμμής είναι 36 ευρώ στον ΟΤΕ. Τώρα για τα δωρεάν τέλη δεν ξέρω αν παίζει καμία προσφορά αυτόν το καιρό αλλά καλό είναι να ξαναρωτησεις. Τα φοιτητικά πακέτα είναι 12 μήνα και όχι 24μηνα οπότε μια χαρά σε βολεύει.
SuPerMaNrE Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία , τέλεια. Αν υπάρχει τέτοια προσφορά θα είναι καλό δηλαδή .
l337 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα , Θα ήθελα να βάλω ίντερνετ στο σπίτι που νοικιάζω στα Ιωάννινα ( φοιτητικό ) . Από ότι κατάλαβα η πιο σίγουρη επιλογή είναι ο ΟΤΕ με 18.80 το μήνα . Το θέμα είναι ότι : Εγώ χρειάζομαι συμβόλαιο για ένα χρόνο , κάτι το οποίο μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται ένας υπάλληλος και μου διέψευσε ένας άλλος. Μου είπε επίσης ο ένας ότι θέλω 30 ευρώ για να ενεργοποιήσω τη γραμμή , ενώ ο άλλος μου είπε είναι τζάμπα . Τι γίνεται τελικά ; Δηλαδή κάνω σύνδεση και πληρώνω απλώς 18.80 στον πρώτο λογαριασμό ; Υπάρχουν και 12μηνα συμβόλαια φυσικά αλλά είναι πιο ακριβά. Για παράδειγμα τα 24mbps χωρίς πακέτο κλήσεων είναι στα 30,59€ (συμπεριλαμβάνεται το τέλος 5%). Από 34,83€ (συμπεριλαμβάνεται τέλος 5%) ξεκινούν τα πακέτα με ενσωματωμένο πακέτο κλήσεων. Το καλύτερο απ' όλα φυσικά είναι να δεις αν μπορείς να βάλεις φοιτητικό που είναι σίγουρα φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα