liverpoolman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλε με πατεντα καναν επιπλεον ανεμιστηρα να φυσαει την ψυκτρα.. Να υποθεσω οτι εβαλαν αυτοι στο σερβις παστουλα αλλα τι ποιοτητας θα ειναι... Για την παστα ελα μου ντε... να καναν ολοκληρη δουλεια και να τσιγκουνευτηκαν την παστα θαναι χαζοι γιατι θα με βρουν πιο ευκολα μπροστα τους αν ξαναχαλασει... Καλη ιδεα, εχω ενα ανεμιστηρακι στο κουτι θα το βαλω κατω απο αυτο της καρτας, λες να γινει τιποτα ή απλα θα ανακτευεται ο αερας απο το ενα στο αλλο?
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλε το ετσι ωστε να μην γινεται αυτο που λες... Αν υπαρχει κενο που ειναι η ψυκτρα σκετη, βαλε το εκει..
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κλειστή σαν φέρετρο είναι η κάρτα (αν είναι reference). Βάλε να φυσάει το pcb από πίσω, πιο πολύ δουλειά θα κάνει. Αλλά κακώς την επισκευασες αν έδωσες πάνω από 30 ευρώ. Είναι "ωρολογιακή βόμβα".
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα ειναι αυτη η κασα που λες τοτε ναι...ετσι καλυτερα..
liverpoolman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κλειστή σαν φέρετρο είναι η κάρτα (αν είναι reference). Βάλε να φυσάει το pcb από πίσω, πιο πολύ δουλειά θα κάνει. Αλλά κακώς την επισκευασες αν έδωσες πάνω από 30 ευρώ. Είναι "ωρολογιακή βόμβα". 30 ευρω εδωσα και μου εδωσε 6 μηνες εγγυηση δεν ειχα αλλη επιλογη στην φαση που ειναι οι καρτες πλεον... Να την βαλω να φυσαει απο πισω αν ειναι καλυτερα πανω στην πλακετα, γιατι οντως ειναι κλειστη... Την μ,αυρη \οθονη μου την ξαναεκανε στο νεο pes μετα εκανα επανακινηση του pc και ολα οκ... Σε αλλα παιχνιδια δεν το κανε προς το παρον... πχ street fighter5 παιζει πολυ ωρα και στα φουλ και δεν το κανει.. τεσπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα