Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εκεί που έπαιζα το pes 2018 πρωτη φορά σταθερά στα 60 FPS και η θερμοκρασία έφτασε μέγιστη 75 βαθμούς και μέση θερμοκρασία 65 περίπου amd 6950hd 2,GB...να σημειωθεί ότι παρολαυτα έκανε θόρυβο λογικά η κάρτα ή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού... Όλα τά άλλα ελεγμένα οκ και drivers κτλ... Να σημειωθεί ότι η κάρτα επισκευάστηκε πρόσφατα

Δημοσ.

Όταν λες μαύρη οθόνη εννοείς ότι το σύστημα κόλλησε ή απλά δούλευε χωρίς να βλέπεις τίποτα στην οθόνη;

Δημοσ.

Εσυ δεν εισαι που την ειχες παει στο πλαισιο και στην δωσανε την αλλη μερα κατευθειαν οτι και καλα επισκευαστηκε?Η΄κανω λαοθς?

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ δεν εισαι που την ειχες παει στο πλαισιο και στην δωσανε την αλλη μερα κατευθειαν οτι και καλα επισκευαστηκε?Η΄κανω λαοθς?

οχι φιλε λαθος δεν εχω καμμια σχεση με αυτο το καταστημα

Δημοσ.

οχι φιλε λαθος δεν εχω καμμια σχεση με αυτο το καταστημα

Οκ απλα καπου εχω την εντυπωση οτι σε ξανα διαβασα γι αυτο...Για θυμησε μου, εχεις ανοιξει καποιο αλλο θεμα προσφατα?

Τι ακριβως θεμα ειχε και επισκευαστηκε?

Κανα reflow?

Δημοσ.

Οκ απλα καπου εχω την εντυπωση οτι σε ξανα διαβασα γι αυτο...Για θυμησε μου, εχεις ανοιξει καποιο αλλο θεμα προσφατα?

Τι ακριβως θεμα ειχε και επισκευαστηκε?

Κανα reflow?

Eιχα ανεβασει θεμα οντως με αυτη την καρτα, ειχα θεμα δεν εμπαιναν drivers καν... Tην εκαναν κατι τετοιο απο οτι καταλαβα... απο εδω και περα τι γινεται...?Εγγυηση μου δωσαν αν ξαναχαλασει να την κανει... Εχει κανεις εμπειρια? Μεχρι στιγμης δουλευει ολα καλα αλλα μου εκανε αυτο στο νεο pro που την δοκιμασα... σημερα το ξαναεβαλα και ολα οκ αλλα ρυθμισα να τρεχει στο 100% load η καρτα και τα φανακια της... κανει σαν σινουκ αλλα η θερμοκρασια εφτασε max oυτε καν 70c... Ολα οκ λοιπον με αυτη τη ρυθμιση...? Η επιβαρυνεται περισσοτερο?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν κανανε reflow μπορει να κρατησει απο μερες μεχρι καποιους μηνες... Οσο πιο καλα ψυχεται τοσο καλυτερα...Ποσο εγγυηση σου δωσανε? Κανα 1-3 μηνες?

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν κανανε reflow μπορει να κρατησει απο μερες μεχρι καποιους μηνες... Οσο πιο καλα ψυχεται τοσο καλυτερα...Ποσο εγγυηση σου δωσανε? Κανα 1-3 μηνες?

6 μηνες ειπαν τωρα θα δειξει... αν δλδ την ψυχω καλυτερα θα κερδισω πιστευεις εργατωρες?

Δημοσ.

Μεθοδος ψησηματος ειναι το reflow... Το reballing ειναι επανακολληση του chip...

αρα το πρωτο μου καναν αλλα με εδωσε εγγυηση 6 μηνες... απλως σκεφτομαι τι να κανω μπας και κρατησει παραπανω... να αλλαζα την ψυχτρα της? εχεις να προτεινεις κατι? εχω τελειο airflow.στο κουτι ειναι ολα κρυα...

Δημοσ.

Βαλε με πατεντα καναν επιπλεον ανεμιστηρα να φυσαει την ψυκτρα.. Να υποθεσω οτι εβαλαν αυτοι στο σερβις παστουλα αλλα τι ποιοτητας θα ειναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...