Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα

Εδω και καποιες μερες ενω ειμαι στην επιφανεια εργασιας και κουναω περα δωθε το ποντικι κολλαει ξαφνικα ο υπολογιστης για 2-3 δευτερολεπτα, το Load του CPU παει 100% και μετα στρωνει..Μπορει καποιες στιγμες μαλιστα να κολλαει σχεδον καθε 5 δευτερα ασταματητα...Σε αντιθεση οταν παιζω καποιο παιχνιδι που υποτιθεται εκει τραβαει βαρος ο επεξεργαστης δεν μου κανει κανενα κολλημα...

Τωρα μολις που πληκτρολογω αυτο το μηνυμα χωρις καν να κουναω το ποντικι κολλησε παλι για 2 δευτερα και παρατηρω πλεον οτι κολλαει και στην πληκτρολογηση..

Δεν εχω προσθεσει καποιο προγραμμα τελευταια που να δικαιολογει αυτα τα κολληματα και πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη..

Το συστημα ειναι:

i7 7700k

Kraken x62

32GB RAM

GTX 1070

SSD EVO 250GB

EVGA G3 750W

Windows 10 Pro

Mouse και keyboard της Razer 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα

Εδω και καποιες μερες ενω ειμαι στην επιφανεια εργασιας και κουναω περα δωθε το ποντικι κολλαει ξαφνικα ο υπολογιστης για 2-3 δευτερολεπτα, το Load του CPU παει 100% και μετα στρωνει..Μπορει καποιες στιγμες μαλιστα να κολλαει σχεδον καθε 5 δευτερα ασταματητα...Σε αντιθεση οταν παιζω καποιο παιχνιδι που υποτιθεται εκει τραβαει βαρος ο επεξεργαστης δεν μου κανει κανενα κολλημα...

Τωρα μολις που πληκτρολογω αυτο το μηνυμα χωρις καν να κουναω το ποντικι κολλησε παλι για 2 δευτερα και παρατηρω πλεον οτι κολλαει και στην πληκτρολογηση..

Δεν εχω προσθεσει καποιο προγραμμα τελευταια που να δικαιολογει αυτα τα κολληματα και πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη..

Το συστημα ειναι:

i7 7700k

Kraken x62

32GB RAM

GTX 1070

SSD EVO 250GB

EVGA G3 750W

Windows 10 Pro

Mouse και keyboard της Razer 

Η απάντηση είναι απλή (εάν δεν είναι θέμα hardware - μνημη συνηθως), το αντιικό σου πρόγραμμα (antivirus) εκείνη τη στιγμή σκανάρει στο παρασκήνιο τον Η/Υ σου, ή κάνει update  κοίτα τις ρυθμίσεις του. Ποιό χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

βγάλε το razer synapse και ότι "καλούδι" από software της razer έχεις. (boost, πουστ κτλ)

Οκ το βγαζω τωρα και ενημερωνω..Παντως κι αυτο το προγραμμα το εχω καιρο και δεν μου ειχε δημιουργησει θεμα εκτος αν με καποιο update του προκαλει το προβλημα...

Η απάντηση είναι απλή (εάν δεν είναι θέμα hardware - μνημη συνηθως), το αντιικό σου πρόγραμμα (antivirus) εκείνη τη στιγμή σκανάρει στο παρασκήνιο τον Η/Υ σου, ή κάνει update  κοίτα τις ρυθμίσεις του. Ποιό χρησιμοποιείς;

Το αντιικο το εχω αρκετο καιρο και ειναι το bitdefender 2017 αρα αν ηταν απο αυτο λογικα θα μου το εκανε και πιο πριν ενω αυτο συμβαινει ξαφνικα τις τελευταιες μερες...

Δημοσ.

βγάλε το razer synapse και ότι "καλούδι" από software της razer έχεις. (boost, πουστ κτλ)

δεν εχω κανενα προβλημα με synapse εγω, μαλλον κατι αλλο γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε τον Task Manager και δες ποιο process σου τρώει όλα τα resources. Από εκεί θα καταλάβεις ποιο πρόγραμμα φταίει.

Δημοσ.

Ολα στο task manager ειναι απο 0 εως 0,5%...Τη στιγμη οπως που κολλαει δεν μπορω να δω ποιο κανει το 100% παρα μονο στο γραφημα οτι ο επεξεργαστης ειχε 100% load

Το πετυχα στο system να πιανει 100% και να κολλαει εκεινη τη στιγμη...

Δημοσ.

Ολα στο task manager ειναι απο 0 εως 0,5%...Τη στιγμη οπως που κολλαει δεν μπορω να δω ποιο κανει το 100% παρα μονο στο γραφημα οτι ο επεξεργαστης ειχε 100% load

Το πετυχα στο system να πιανει 100% και να κολλαει εκεινη τη στιγμη...

Μηπως εχεις τσιμπησει κανενα malware?

Δημοσ.

Malware δεν θα διαρκούσε μερικά δευτερόλεπτα. Το πιθανότερο είναι είτε κάποιος driver, είτε κάποιο πρόγραμμα να έκανε update και να έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν ειναι malware το τσεκαρα..Φοβαμαι κι εγω οτι μπορει να εχει να κανει με καποιον driver η update...

Τι αλλαγες εκανες τον τελευταιο καιρο;

Εχω αναβαθμισει drivers καρτας γραφικων και οτι Update εχουν κανει τα windows τιποτα αλλο..

Δημοσ.

Ασ' το και σε λίγο καιρό θα στρώσει μόνο του  :-) . Εμένα κολλάει μερικές φορές όταν κάνουν κάποιο update τα windows και αυτή η κατάσταση μπορεί να διαρκεί μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί το update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...