Shadows Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω αρχικα για το ενδιαφερον και την βοηθεια,δυστυχως τπτ δεν αλλαξε. Εβγαλα τον επεξεργαστη,κανενα πινακι δεν ηταν στραβωμενο.Δεν θα το εκανα θεμα,γτ αλλωστε ειναι παλιο,αλλα να χαλασει μετα απο αλλαγη ψυκτρας?Πολυ περιεργο,υποψιαζομαι ισως καποιο βραχυκυκλωμα δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω.
aris73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Στο BIOS ο επεξεργαστης φαινεται; Αν ΝΑΙ τοτε τι θερμοκρασια δειχνει;
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Στο BIOS ο επεξεργαστης φαινεται; Αν ΝΑΙ τοτε τι θερμοκρασια δειχνει; Κάνε μου την χάρη και κάνε κάτι άλλο. Άντε μπράβο. Κυριακάτικά. 2
aris73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κάνε μου την χάρη και κάνε κάτι άλλο. Άντε μπράβο. Κυριακάτικά. Οριστε;
XronisR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εαν εχεις χρονο λυσε το ολο και ξαναδεσε το εκτος κουτιου και δες εαν bootαρει
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κάνε μου την χάρη και κάνε κάτι άλλο. Άντε μπράβο. Κυριακάτικά. Χαλάρωσε ρε φιλαράκι.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κάνε μου την χάρη και κάνε κάτι άλλο. Άντε μπράβο. Κυριακάτικά. κλαιω 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βγαλε ρευμα και μπαταρια μητρικης και μπες στο bios μετα! Ετσι φαινεται καλυτερα αν η cpu λειτουργει κανονικα! Μετα αν δεις οτι εχει υψηλη θερμοκρασια, παρε εναν κουβα νερο και ριξε τον με γωνια 75 μοιρων οπως βλεπεις την μητρικη στο κουτι απο δεξια προς τα αριστερα για να μην χτυπησει ο σκληρος δισκος. Αν εχεις ssd τοτε ριξε το εντελως καθετα στην μητρικη 1
Weiss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Οριστε; Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψες πριν.
aris73 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 https://www.dropbox.com/s/ix04jzjjz8datsc/IMG_20171002_175936.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/75spah8lu435lsp/IMG_20171002_180000.jpg?dl=0
mixalis95320 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 https://www.dropbox.com/s/ix04jzjjz8datsc/IMG_20171002_175936.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/75spah8lu435lsp/IMG_20171002_180000.jpg?dl=0 Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε ο bluebloοd7 και καταλαβαινω απολυτα την αντιδραση του. Για να μην το κουραζουμε αλλο και συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν στεκουν και δεν εχουν καμια βαση θα σου το εξηγησω με απλα λογια. Δεν γινεται να μπεις στο bios αν δεν εχει επεξεργαστη πανω κουμπωμενο και λειτουργικο. Ελπιζω να στο εκανα απλο και να το καταλαβες. 1
aris73 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε ο bluebloοd7 και καταλαβαινω απολυτα την αντιδραση του. Για να μην το κουραζουμε αλλο και συνεχιζεις να λες πραγματα που δεν στεκουν και δεν εχουν καμια βαση θα σου το εξηγησω με απλα λογια. Δεν γινεται να μπεις στο bios αν δεν εχει επεξεργαστη πανω κουμπωμενο και λειτουργικο. Ελπιζω να στο εκανα απλο και να το καταλαβες. Αυτο περιμενα να ακουσω χτες απ'τον χρηστη που ανοιξε το θεμα για να του πω να ξαναβγαλει την ψυκτρα και τον επεξεργαστη και να τα ξανακαθαρισει γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ κατι δεν κουμπωσε σωστα ή στραβοπατησε. Η αντιδραση του ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
mixalis95320 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αυτο περιμενα να ακουσω χτες απ'τον χρηστη που ανοιξε το θεμα για να του πω να ξαναβγαλει την ψυκτρα και τον επεξεργαστη και να τα ξανακαθαρισει γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ κατι δεν κουμπωσε σωστα ή στραβοπατησε. Η αντιδραση του ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δεν ξερω τι ηθελες να ακουσεις ακριβως αλλα αυτο που ειπες σχετικα με το προβλημα που υπηρχε ηταν λαθος χρονικα σε σχεση με την σωστη διαγνωση και αστοχο γενικα διοτι το προβλημα ηταν οτι δεν ποσταρει και εσυ ρωτας αν διαβαζει τον επεξεργαστη στο bios, πραγμα που δεν βγαζει νοημα. Anyway. Και εγω πιστευω ειναι η ψυκτρα-την εσφυξε πολυ η το τροφοδοτικο.. Ελπιζω να βρεθει λυση.
aris73 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι ηθελες να ακουσεις ακριβως αλλα αυτο που ειπες σχετικα με το προβλημα που υπηρχε ηταν λαθος χρονικα σε σχεση με την σωστη διαγνωση και αστοχο γενικα διοτι το προβλημα ηταν οτι δεν ποσταρει και εσυ ρωτας αν διαβαζει τον επεξεργαστη στο bios, πραγμα που δεν βγαζει νοημα. Anyway. Και εγω πιστευω ειναι η ψυκτρα-την εσφυξε πολυ η το τροφοδοτικο.. Ελπιζω να βρεθει λυση. Ας απαντησει ο χρηστης και βλεπουμε για το επομενο βημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα