mindtrapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 γιατί να μην παει σε gigabyte μητρική? εγώ που έχω την gigabyte ab350 gaming 3 εκανα λάθος επιλογή? το λέω αυτό γιατί και στα ξένα φόρουμ οι περισσοτεροι προτείνουν την gigabyte gaming 3 για επεξεργαστές όπως ο ryzen 1600 Σύμφωνα με αυτό: λέω όχι Gigabyte. 1
kogos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να ακυρώσω το παλικάρι στο video, γιατί όπως φαίνεται είναι γνώστης, αλλά ότι συμπέρασμα βγάζει για τα gigabyte τα βγάζει από φωτογραφίες των μητρικών χωρίς να έχει gigabyte για test, και προσωπικά από τα προβλήματα που αναφέρει δεν αντιμετώπισα κανένα με 8 core cpu.
akoinonitos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Με ενα μελος απο εδω μεσα που προσπαθησαμε να ανεβασουμε τον επεξεργαστη του μεσω τηλεφωνου τα ρευματα τους ειναι λιγο απαραδεκτα στις πιο φθηνες. Τωρα γενικα σαν μητρικες μπορει να ειναι καλες ,αλλα μου εκανε πολύ εντυπωση η προχειρότητα του bios.
mindtrapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να ακυρώσω το παλικάρι στο video, γιατί όπως φαίνεται είναι γνώστης, αλλά ότι συμπέρασμα βγάζει για τα gigabyte τα βγάζει από φωτογραφίες των μητρικών χωρίς να έχει gigabyte για test, και προσωπικά από τα προβλήματα που αναφέρει δεν αντιμετώπισα κανένα με 8 core cpu. Εννοεί 8 core με oc τσίτα. Προφανώς όλες οι μητρικές αντέχουν όλους τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν σε στοκ καταστάσεις. Λογικό, πρέπει να φροντίσουν και για τον τύπο που θα πάρει την πιο φτηνή Α320 και θα βάλει πάνω 1800x.
kogos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά, 8 core με 3.8ghz r7 1700 stock cooler σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Χωρίς να πολυασχοληθω κιόλας, απλά ανέβασα συχνότητα, άλλαξα vcore και τέλος. Μπορεί να τα κατάφερνα και καλύτερα αν είχα ασχοληθεί και λίγο παραπάνω. Δεν είναι και oc τσίτα, αλλά δεν αγοράζει κανείς b350 αν θέλει oc τσίτα. Μέγιστη θερμοκρασία κατακαλόκαιρο σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό σε prime είδα 84 βαθμούς. Με θερμοκρασίες cpu και vrm να πηγαίνουν μαζί. Παρόμοια αποτελέσματα είδα και σε φόρουμ για τις αντίστοιχες asus και asrock.
adtakhs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά, 8 core με 3.8ghz r7 1700 stock cooler σε καθημερινή πολύωρη χρήση. Χωρίς να πολυασχοληθω κιόλας, απλά ανέβασα συχνότητα, άλλαξα vcore και τέλος. Μπορεί να τα κατάφερνα και καλύτερα αν είχα ασχοληθεί και λίγο παραπάνω. Δεν είναι και oc τσίτα, αλλά δεν αγοράζει κανείς b350 αν θέλει oc τσίτα. Μέγιστη θερμοκρασία κατακαλόκαιρο σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό σε prime είδα 84 βαθμούς. Με θερμοκρασίες cpu και vrm να πηγαίνουν μαζί. Παρόμοια αποτελέσματα είδα και σε φόρουμ για τις αντίστοιχες asus και asrock. Τα συμπεράσματά τα βγάζει από τους controllee και τα hi-lo moss που φοράνε. Οι εταιρες που τα παράγουν έχουν δώσει data για τις αντοχές θερμικές κ.λ.π. απαιτήσεις τους.
kogos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το ειχα δει παλιά το video και τώρα είμαι απο το κινητό. Αν θυμάμαι καλά, είχε πει πως έχει τα πιο καινούργια mofsets τα οποία θεωρητικά αντέχουν περισσότερη θερμοκρασία (125 αν θυμάμαι καλά το data sheet) αλλά από την άλλη θεωρεί ότι λόγο του design υπάρχει πρόβλημα με heat dissipation, κάτι το οποίο θέλει δοκιμές για να το δεις και δεν φαίνεται από κανένα στοιχείο στο χαρτί. Στα χαρτιά θα έπρεπε να είναι ΟΙ τοπ, με περισσότερες φάσεις και πιο καινούργια υλικά. Η μετάδοση θερμότητας υπήρχε, όντως... Ανέβαζαν θερμοκρασία τα vrm και μεταδιδόταν η θερμοκρασία στη cpu αμέσως, και γι αυτό οι 2 αυτές θερμοκρασίες πήγαιναν χέρι χερι. Αλλά όχι σε απαγορευτικές τιμές για μια overclocked 8core cpu. Εννοείτε Φυσικά οτι δεν περίμενα να πάει στα 4 ο r7 1700, γνώριζα ότι με το b350 δεν μπορούσα να κάνω τέτοιες μαγκιές. Αλλά 3.8 τα είχε άνετα. Δυστυχώς δεν το έχω ακόμα για δοκιμές, γιατί άλλαξα σε asus x370 pro καθώς χρειαζόμουν τα sata (δεν θέλω να μπλέξω με pci sata). Έχω όμως κάτι κρατημενα screenshots στα 3.8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα