Patronnus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια τωρα τελαιυτεα αργει να μου φορτωσει τις σελιδες στο ιντερνετ..ενω ετρεχε πολυ γρηγορααα πριν καμια βδομαδα δεν ειχα θεμα..τωρα μ το κανει αυτο..ενω η γραμμη ειναι το ιδιο 10mbs δεν μπορω να καταλβω τι συμβαινει...ξερει κανεις;
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κατεβασε το malwarebytes και κανε ενα σκαναρισμα για αρχη και βλεπουμε μετα... Τι μηχανημα ειναι? Ποσο cpu usage και ποσο hdd usage εχει την ωρα που το κανει αυτο?Και τι windows?
Patronnus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εκανα και φορμάτ αδερφέ τίποτα πήρα και την Forthnet μήπως είχαν τίποτα οι dns server τίποτα μου είπε μάλλον επειδή αλλάζουμε καλώδια και τέτοια...fx8350 gigabyte 990xa ud3 ram 8gb windows 10
Alexlooker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια τωρα τελαιυτεα αργει να μου φορτωσει τις σελιδες στο ιντερνετ..ενω ετρεχε πολυ γρηγορααα πριν καμια βδομαδα δεν ειχα θεμα..τωρα μ το κανει αυτο..ενω η γραμμη ειναι το ιδιο 10mbs δεν μπορω να καταλβω τι συμβαινει...ξερει κανεις; Κλεισε το router για 1 λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα