variemai Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια.. Σε ενα παλιο PC εχω για οθονη την LG 22M35A με d-sub υποδοχη και αγορασα για το pc την RX 550 η οποια εχει hdmi κ dvi-d... Μπορειτε να μου πειτε τι καλωδιο/ανταπτορα θελω για να τα συνδεσω; Ευχαριστω πολυ
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν γνωριζω αν η RX 550 εχει dvi-d η dvi-i. Αν εχει dvi-i παρε τον γνωστο ανταπτορα dvi-i σε vga. Aν εισαι θεσσαλονικη,ευχαριστως να σου δωσω και εναν δωρεαν. Aν εχει dvi-d (που μαλλον αυτο εχει) τοτε αγορασε εναν adaptora hdmi-vga . https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=vga+hdmi http://cdn.overclock.net/d/d6/d62b2dd9_7801.dvid.gif με βαση την παραπανω εικονα θα δεις τι dvi εχει η καρτα 1
variemai Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απο την εικονα φαινεται οτι ειναι το dvi-d dual... Αλλα αφου εχει hdmi η καρτα δε μπορω να βαλω hdmi - vga καλωδιο; Το d-sub που λεει η οθονη εχει διαφορα με το vga?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά το ίδιο Site: βύσμα εννοείς.. αναλογικό ενώ η κάρτα σου έχει εξόδους με ψηφιακό σήμα, οπότε σου έδωσε τις λύσεις ο paok to the bone.
variemai Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι απλα ψαχνω καλωδιο ολοκληρο... Εχω ενα παλιο vga καλωδιο που δε νομιζω να κανει δουλεια. Θεωρητικα αυτο δε θα εκανε;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Η οθόνη έχει είσοδο για αναλογικό σήμα και η κάρτα γραφικών έχει έξοδο για ψηφιακό σήμα που δε γνωρίζω μέχρι στιγμής να κυκλοφορεί τέτοιο καλώδιο γι αυτό και σου έβαλε link με μετατροπείς και με το καλώδιο που έχεις, μία επιλογή είναι αυτό, να τα συνδέσεις και να παίξουν. Το καλώδιο που έβαλες θεωρητικά δεν κάνει.
variemai Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Α οκ, νομιζω καταλαβα... Θα παραγγειλω αυτο και ο θεος βοηθος! Ευχαριστω!
Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σου κανει αυτο το τελευταιο που εβαλες. Παρελαβα ενα τετοιο χθες και το δοκιμασα και ολα οκ.
variemai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Την πρώτη φορά που έκανα boot η οθόνη λειτούργησε, αλλά μόλις φόρτωσαν τα Windows έγραψε No Signal και συνεχίζει οταν κάνω reboot.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε το πρώτο post από τη μητρική δε δείχνει? Ποια μητρική έχεις?
variemai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Η μητρική είναι αυτή εδώ: http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-m5a78l-m-lx3-p-PER.522983 Την πρώτη φορά είδα στην οθόνη τις επιλογές για boot (F8 -> Boot Menu κτλπ), είδα το γαλάζιο σήμα των Windows 10 και τον κύκλο που έδειχνε πως φορτώνουν, από τότε μου βγάζει No Signal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα