Crystallization Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήταν πιο λογικό να "πειραματιστεί" με το να δώσει την δυνατότητα επεξεργασίας του tweet τουλάχιστον για 1 λεπτό αφότου αναρτηθεί, παρά με το να μεγαλώσει το όριο χαρακτήρων. Να θέλεις να διορθώσεις ένα ορθογραφικό και να πρέπει να διαγράψεις το tweet και να το ξανά γράψεις. 2
jim5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή εσυ ενημερώνεσαι για τα νέα από το Twitter?? Η ΣΤΑΘΕΡΗ πτώση της μετοχής του τα τελευταία 5 χρόνια μόνο δημοφιλή δεν το κατατάσσει.. Γιατί τα θέλω σου να εξαρτώνται από την δημοφιλία;κάποιοι θα το έλεγαν προβατοποιηση.. Και εγώ το twitter το εχω για ειδήσεις. Facebook δεν έχω.
d_crazy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Η εικόνα με τον Donald όλα τα λεφτά.Αν και όσο περισσότεροι χαρακτήρες ,τόσο περισσότερο χάνεται η εννοία του "tweet" 2
pvpagency Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά απορώ ποιους χρησιμοποιεί το Twitter! Μεγαλύτερη σαβούρα ΕΒΕΡ!! Εγώ, γιατί είναι ανοησεία δεν κατάλαβα
speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή εσυ ενημερώνεσαι για τα νέα από το Twitter?? Η ΣΤΑΘΕΡΗ πτώση της μετοχής του τα τελευταία 5 χρόνια μόνο δημοφιλή δεν το κατατάσσει.. Breaking news για πολιτικα και αθλητικα πρωτα στο twitter και μετα αναρτουνται στα sites. Νο1 γι'αυτα. Το εχω ξαναγραψει, θελει υπομονη και χτισιμο το twitter. Nα βρεις αυτους που αξιζει ν'ακολουθησεις, φιλτραρεις τη σαβουρα (ναι και σ'αυτο σαφως εχει πολυ) και μετα αξιζει. Εχει και πολυ γελιο με καποια πανεξυπνα και αστεια αστεια/memes/takes. Τωρα για τους 280 χαρακτηρες μαλακια το βρισκω. Ηδη το διακωμωδουν με βαρετα κατεβατα που δεν βγαζουν νοημα. 1
qonquer7gate Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 δεν πιστεύω ότι είναι αναγκαίο ,θα χάσει το χαρακτήρα του δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουν Facebook ... 1
JimGer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή εσυ ενημερώνεσαι για τα νέα από το Twitter?? Η ΣΤΑΘΕΡΗ πτώση της μετοχής του τα τελευταία 5 χρόνια μόνο δημοφιλή δεν το κατατάσσει.. Το ότι δεν έχει βρει τρόπο να βγάλει λεφτά δεν το κάνει λιγότερο δημοφιλές ή βολικό... Δηλαδή το reddit που δεν βγάζει μία και το συντηρούν οι users του είναι μη δημοφιλές και μ***α κατ' εσέ?
DeMeLeneTaso Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Useless Απορώ πως το χρησιμοποιούν ακόμα BTW γιατί δεν το κάνουν από τώρα Facebook 2, αφού με κάθε αλλαγή όλο και πιο πολύ εκεί το πάνε
nectons Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπάθησα παλαιότερα να του δώσω μια ευκαιρία αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα να συμβιώσω. Δεν μπορώ να καταλάβω με ΤΙΠΟΤΕ τι μπορεί να προσφέρει αυτή η υπηρεσία. Βέβαια μπορεί να είμαι μόνο εγώ με αυτή την άποψη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα