Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήταν πιο λογικό να "πειραματιστεί" με το να δώσει την δυνατότητα επεξεργασίας του tweet τουλάχιστον για 1 λεπτό αφότου αναρτηθεί, παρά με το να μεγαλώσει το όριο χαρακτήρων.

Να θέλεις να διορθώσεις ένα ορθογραφικό και να πρέπει να διαγράψεις το tweet και να το ξανά γράψεις.

• Like 2
Δημοσ.
Δηλαδή εσυ ενημερώνεσαι για τα νέα από το Twitter?? Η ΣΤΑΘΕΡΗ πτώση της μετοχής του τα τελευταία 5 χρόνια μόνο δημοφιλή δεν το κατατάσσει..

Γιατί τα θέλω σου να εξαρτώνται από την δημοφιλία;κάποιοι θα το έλεγαν προβατοποιηση..

Και εγώ το twitter το εχω για ειδήσεις. Facebook δεν έχω.

Δημοσ.

Δηλαδή εσυ ενημερώνεσαι για τα νέα από το Twitter?? Η ΣΤΑΘΕΡΗ πτώση της μετοχής του τα τελευταία 5 χρόνια μόνο δημοφιλή δεν το κατατάσσει..

Breaking news για πολιτικα και αθλητικα πρωτα στο twitter και μετα αναρτουνται στα sites. Νο1 γι'αυτα. Το εχω ξαναγραψει, θελει υπομονη και χτισιμο το twitter. Nα βρεις αυτους που αξιζει ν'ακολουθησεις, φιλτραρεις τη σαβουρα (ναι και σ'αυτο σαφως εχει πολυ) και μετα αξιζει. Εχει και πολυ γελιο με καποια πανεξυπνα και αστεια αστεια/memes/takes.

Τωρα για τους 280 χαρακτηρες μαλακια το βρισκω. Ηδη το διακωμωδουν με βαρετα κατεβατα που δεν βγαζουν νοημα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δεν έχει βρει τρόπο να βγάλει λεφτά δεν το κάνει λιγότερο δημοφιλές ή βολικό... Δηλαδή το reddit που δεν βγάζει μία και το συντηρούν οι users του είναι μη δημοφιλές και μ***α κατ' εσέ?

Δημοσ.

Προσπάθησα παλαιότερα να του δώσω μια ευκαιρία αλλά πραγματικά δεν μπόρεσα να συμβιώσω. Δεν μπορώ να καταλάβω με ΤΙΠΟΤΕ τι μπορεί να προσφέρει αυτή η υπηρεσία. Βέβαια μπορεί να είμαι μόνο εγώ με αυτή την άποψη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...