ZELOMOTH Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας... Eχω δει πολλες φορες αυτο το "Γιατι δεν περιμενεις να βγουνε οι coffee lake να δουμε τι ψαρια πιανουν ακριβως?" κι εχω μια απορια... Αυτα τα coffee lake που λετε ολη την ωρα οτι πιανουν ψαρια,τι ακριβως ειναι? Καλαμια ψαρεματος?Δολωματα?Πετονιες?Καποιο ειδος συγκεκριμενου αγκιστριου? Επειδη ασχολουμαι αρκετα με το ψαρεμα,αν ειναι καποιο καινουργιο μηχανημα που σου λυνει τα χερια κι εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας, τοτε να το δοκιμασω... Τα φωτα σας please.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σ'αγαπώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πως λεμε οτι παιρνεις καφετερια που παει τα παιδια στο σχολειο? Ε ειναι επεξεργαστες που σε βοηθανε στο ψαρεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι ακριβως επεξεργαζονται δηλαδη? Σου κανουν παρεα αν εισαι μονος σου? Επεξεργαζονται τον βυθο? Τα νερα για να δεις που εχει ψαρια?Κατι σαν βυθομετρο -σοναρ κτλ? Πες μου.... Μην με αφηνεις στο μαυρο σκοτος του Hellblade...(Παιχνιδαρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και τι ακριβως επεξεργαζονται δηλαδη? Σου κανουν παρεα αν εισαι μονος σου? Επεξεργαζονται τον βυθο? Τα νερα για να δεις που εχει ψαρια?Κατι σαν βυθομετρο -σοναρ κτλ? Πες μου.... Μην με αφηνεις στο μαυρο σκοτος του Hellblade...(Παιχνιδαρα) Αν δε σκασεις 400Ε για 8700Κ και δεν εχεις 144αρι μονιτορ δεν εισαι αληθινος ψαρας και δε σου λεω τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexlooker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι αλυσιδα καφε, συνηθως την βρισκουμε κοντα σε λιμνες υπάρχουν φήμες οτι θα ανοίξει στη λιμνη του εθνικου κηπου (αθηνα) Καποιοι νομιζουν (ελπιζουν) οτι θα πιουν τον καφε της ζωης τους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω για ψάρια, καφέδες κτλ, η μόνο έγκυρη απορία είναι Will it run Crysis?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω για ψάρια, καφέδες κτλ, η μόνο έγκυρη απορία είναι Will it run Crysis?! Η απορια σου μπορει να ειναι αυτη αλλα το σιγουρο ειναι οτι : It will run in Crysis of Greece! Μια καλη εξηγηση ειναι αυτη του Αλεξ πιο πανω αλλα ειναι οντως ετσι? Δηλαδη στην ουσια περιμενουμε απλα το "πότε θα τον πιουμε?" Αν ειναι ετσι τοτε δεν χρειαζεται καν να αγορασουμε αυτα τα coffee lake μιας και τον πινουμε ηδη και χωρις αυτα! Αρα αυτα περι ψαρεματος ειναι μπαρουφες ε? Να μην το ψαξω αλλο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαίω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω και κατι αλλο ασχετο(οχι οπως τα υπολοιπα σχετικα )... Εχω παρατηρησει οτι στις αγγελιες πουλανε παρα πολλοι ολο ΣΕΤΑΚΗ! Μονο αυτα δεν βγηκανε καλα και τα δινουν? Και μαλιστα οσο οσο! Γιατι δεν πουλανε και ΣΕΓΙΩΡΓΟ, ΣΕΜΗΤΣΟ, ΣΕΠΑΝΟ, ΣΕΚΩΣΤΑ κτλ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σ'αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σ'αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο. Εχεις καμια αποψη επι του θεματος η΄ απλα μου την πεφτεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν στη πέφτω. Είναι ανιδιοτελής, πλατωνική, εκ του μακρόθεν και γιατί όχι εκ του σύνεγγυς, πνευματική ταύτιση. Έλεος με την ερμηνεία των πάντων μέσω της σαρκικής μας υπόστασης. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2017 από Whitefanged Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν στη πέφτω. Είναι ανιδιοτελής, πλατωνική, εκ του μεκρώθεν και γιατί όχι εκ του σύνεγγυς, πνευματική ταύτιση. Έλεος με την ερμηνεία των πάντων μέσω της σαρκικής μας υπόστασης. Κριμα.... Κι ειχα τοοοοσα ονειρα για΄μας...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα