jorgemeto Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, αγόρασα από την προσφορά στο εν λόγω κατάστημα το σμαρτφον, βγήκε αναβάθμιση για nugat και την έκανα. Το θέμα μου είναι ότι η κάμερα η μπροστινή οι φωτογραφίες φαίνονται σαν ξεθωριασμένες. Πήγα κιόλας σήμερα στα media Mark και ειδα τις σελφι κάμερες από κοντά όντως συμβαίνει. Σημείωση ότι το εκθεσιακό τηλέφωνο ήταν σε Marshmallow, Το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν είμαι εγώ άτυχος λόγω προβληματικής κάμερας,η είναι θέμα του νέου λογισμικού; Τι να κάνω να το πάω για σέρβις; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα.
spirosR7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εγω πιστευω ειναι θεμα με το λογισμικο εχω ξαναδιαβασει οτι ετυχε η ποιοτητα της καμερας να αλλαξει μετα απο αναβαθμιση... πηγαινε για σερβις να δουν αν ολα ειναι οκ και ζητα τους να περασουν την mm παλι. 1
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χαίρεται, αγόρασα από την προσφορά στο εν λόγω κατάστημα το σμαρτφον, βγήκε αναβάθμιση για nugat και την έκανα. Το θέμα μου είναι ότι η κάμερα η μπροστινή οι φωτογραφίες φαίνονται σαν ξεθωριασμένες. Πήγα κιόλας σήμερα στα media Mark και ειδα τις σελφι κάμερες από κοντά όντως συμβαίνει. Σημείωση ότι το εκθεσιακό τηλέφωνο ήταν σε Marshmallow, Το ερώτημα που υπάρχει είναι εάν είμαι εγώ άτυχος λόγω προβληματικής κάμερας,η είναι θέμα του νέου λογισμικού; Τι να κάνω να το πάω για σέρβις; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα. Φίλε το εκθεσιακό έβγαζε το ίδιο με το δικό σου; εάν ναι τότε δεν χρειάζεται να το πας στο σέρβις, αλλαγή συσκευής θες με καλύτερη κάμερα.
jorgemeto Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε το εκθεσιακό έβγαζε το ίδιο με το δικό σου; εάν ναι τότε δεν χρειάζεται να το πας στο σέρβις, αλλαγή συσκευής θες με καλύτερη κάμερα. Το εκθεσιακό με Marshmallow βγάζει πολυ πιο καλύτερες φωτό. Το δικό μου είναι λες και τραβάει με 2μεγκαπιξελ ειναι.
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το εκθεσιακό με Marshmallow βγάζει πολυ πιο καλύτερες φωτό. Το δικό μου είναι λες και τραβάει με 2μεγκαπιξελ ειναι. Ζητα αλλαγή αν είσαι στις 14 ημέρες, αλλιώς σέρβις. 1
panos- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μια χαρά είναι, δες μήπως είναι λερωμενη η κάτι τέτοιο. 1
jorgemeto Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μια χαρά είναι, δες μήπως είναι λερωμενη η κάτι τέτοιο. Το έχω κάνει είναι πεντακάθαρο από πανω. Ή είναι θέμα κάμερας ή λογισμικού. Το θέμα είναι πως αυτοί θα με εξυπηρετήσουν. Με downgrade λογισμικού ή αλλαγή συσκευής; Έχει ξεπεράσει τις 2 εβδομάδες αγοράς.
saruman123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω κάνει είναι πεντακάθαρο από πανω. Ή είναι θέμα κάμερας ή λογισμικού. Το θέμα είναι πως αυτοί θα με εξυπηρετήσουν. Με downgrade λογισμικού ή αλλαγή συσκευής; Έχει ξεπεράσει τις 2 εβδομάδες αγοράς.Όχι δεν θα στο αλλάξουν,και ούτε θα σου κάνουν downgrade,μάλλον θα την κάνεις εσύ. 1
jorgemeto Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν θα στο αλλάξουν,και ούτε θα σου κάνουν downgrade,μάλλον θα την κάνεις εσύ. Το πρόβλημα υπάρχει. Άρα Κάποια λύση πρέπει να δώσουν.
saruman123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα υπάρχει. Άρα Κάποια λύση πρέπει να δώσουν.Αν είναι θέμα λογισμικού το μόνο που μπορούν να σου πουν είναι να περιμένεις την καινούργια αναβάθμιση.Μόνο τις καινούργιες αναβάθμισεις που υπάρχουν ήδη σου περνάνε οπότε άδικα θα πας. 1
greekbusters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο συγκεκριμένο κινητό το θεμα είναι πως η κάμερα απ μόνη της έχει ξεθωριασμενα χρώματα. Και εμένα έτσι είναι και ενός φίλου μ το ίδιο. Είναι το μεγαλύτερο μείον του κινητού. Σίγουρα ts το συγκρινες με κάποιο εκθεσιακό και είχε διάφορα το ενα με το άλλο; αν είχε διάφορα πάω πάσο , αλλά γενικά η σελφι του 6χ έχει κάπως ξεθωριασμενα και άτομα χρώματα. Κάτι πχ ας το πούμε σαν την οθόνη του xperia z του 13 1
~mxls~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Υποθέτω ότι δεν πρόλαβες να τραβήξεις σέλφι πριν την αναβάθμιση. Θα ρίξω μια ματιά σε δικές μου σέλφι πριν και μετά, και λίγο αργότερα θα ποστάρω. 1
~mxls~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν, από μένα τουλάχιστον δεν βλέπω ούτε βελτίωση ούτε χειρότερο αποτέλεσμα. Μάλλον στα ίδια επίπεδα. 1
jorgemeto Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Στο συγκεκριμένο κινητό το θεμα είναι πως η κάμερα απ μόνη της έχει ξεθωριασμενα χρώματα. Και εμένα έτσι είναι και ενός φίλου μ το ίδιο. Είναι το μεγαλύτερο μείον του κινητού. Σίγουρα ts το συγκρινες με κάποιο εκθεσιακό και είχε διάφορα το ενα με το άλλο; αν είχε διάφορα πάω πάσο , αλλά γενικά η σελφι του 6χ έχει κάπως ξεθωριασμενα και άτομα χρώματα. Κάτι πχ ας το πούμε σαν την οθόνη του xperia z του 13 Τα έβαλα διπλα δίπλα με το εκθεσιακό και τα χρώματα αλλά και το ξεθωριασμα στο δικό μου ήταν αισθητό. Το redmi note 4x που έχω επίσης βγάζει αρκετά καλύτερες σελφι.
vairass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τα έβαλα διπλα δίπλα με το εκθεσιακό και τα χρώματα αλλά και το ξεθωριασμα στο δικό μου ήταν αισθητό. Το redmi note 4x που έχω επίσης βγάζει αρκετά καλύτερες σελφι. Το 4Χ την ημέρα βγάζει καλύτερα από το 6Χ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα